رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

مکان دقیقی که میتونی ring king بگریری بعد یه جا میرسی که ک??ش ابه توشم پر جادو گره که تیرای جادوی میزنن جای سختیه خیلی تو اونجا سوختم:bored:

بعد اونجا که غولشم کشتی میرسی به یه جا به نام undead crype اخر اون مرحله بعد غولش ring king میتونی بگیری . تو پستای بالا اشتباه نوشتم مکان ring king

ویرایش شده توسط edzio
  • پاسخ 361
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
مهدی جون الان ر??تم درستشو دیدم شما اونجا که رسیدی به به اون سه راهی راه روبه روی مهرو برو اونجارو بری میرسی به یه جا که تو راهت سنگ جلو راهتو بسته سمت چپش یه راه داره که میخوره به اون دره که بدون symbol of the king باز میشه. بعد اون میرسی به dragelic castle تو پست بالا اشتباه گ??تم.
حالا این درسته یا نه؟
ارسال شده در
مکان دقیقی که میتونی ring king بگریری بعد یه جا میرسی که ک??ش ابه توشم پر جادو گره که تیرای جادوی میزنن جای سختیه خیلی تو اونجا سوختم:bored:

بعد اونجا که غولشم کشتی میرسی به یه جا به نام undead crype اخر اون مرحله بعد غولش ring king میتونی بگیری . تو پستای بالا اشتباه نوشتم مکان ring king

اینجا کجاس ندیدمش؟
ارسال شده در
نه چاهه رو نر??تم اصلا هی ر??تم نوش ا??تادم پایین مردم:crying:

تو همون majula از اون گربه که تو کلبس یه حلقه هست که ??ک کنم 13000 هست بخر. خود حلقه هم گربه ای هست.

ارسال شده در
تو همون majula از اون گربه که تو کلبس یه حلقه هست که ??ک کنم 13000 هست بخر. خود حلقه هم گربه ای هست.

البته خونشو اگه به مقدار کا??ی اپگیرد نکرده با گربهه هم میمیره مهدی جان خونم که همون vitality هستش

ارسال شده در (ویرایش شده)
تا ته باید برم تو چاه؟

شما برو پایین. سوراخارو برو تو. میرسی. راهش کم نیست. من اولین سوراخو ر??تم تو و بعدش به جاهایی رسیدم که حالم داشت بهم میخورد انصا??ا. ولی اخرش رسیدمو کشتم طر??و.

ویرایش شده توسط kazy
ارسال شده در
تا ته باید برم تو چاه؟

تو اون چاه دو تا طبقه داره تو طبقه اولی یه غول داره که اون موشان که گله ای بهت حمله میکنن باید سردستشونو بکشی که یه موشه که یالو کوپال رو پشتشه

تو طبقه پایین ترش همین the rooter هستش پایین پایین باید بری

ارسال شده در

مهدی جان تمام چیزهایی که محمدرضا و کاظم گ??تن کاملا درسته.واسه همین هم من دیگه چیزی نگ??تم.خیلی چیزها هست که هنوز هیچ کدومتون نمیدونید.مثلا این که میتونید یه نردبون بخرید که از اول تا اخر چاه رو وصل میکنه به هم و راحت میرید پایین.??کر کنم هیچ کدومتون حتی اون مرده که نردبون می??روشه رو پیدا هم نکردید.یا پیدا کردین؟

ارسال شده در
مهدی جان تمام چیزهایی که محمدرضا و کاظم گ??تن کاملا درسته.واسه همین هم من دیگه چیزی نگ??تم.خیلی چیزها هست که هنوز هیچ کدومتون نمیدونید.مثلا این که میتونید یه نردبون بخرید که از اول تا اخر چاه رو وصل میکنه به هم و راحت میرید پایین.??کر کنم هیچ کدومتون حتی اون مرده که نردبون می??روشه رو پیدا هم نکردید.یا پیدا کردین؟
هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟جون من بگو کجاس؟:crying:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...