edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 (ویرایش شده) مکان دقیقی که میتونی ring king بگریری بعد یه جا میرسی که ک??ش ابه توشم پر جادو گره که تیرای جادوی میزنن جای سختیه خیلی تو اونجا سوختم:bored: بعد اونجا که غولشم کشتی میرسی به یه جا به نام undead crype اخر اون مرحله بعد غولش ring king میتونی بگیری . تو پستای بالا اشتباه نوشتم مکان ring king ویرایش شده مرداد 14، 2014 توسط edzio
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 مهدی جون الان ر??تم درستشو دیدم شما اونجا که رسیدی به به اون سه راهی راه روبه روی مهرو برو اونجارو بری میرسی به یه جا که تو راهت سنگ جلو راهتو بسته سمت چپش یه راه داره که میخوره به اون دره که بدون symbol of the king باز میشه. بعد اون میرسی به dragelic castle تو پست بالا اشتباه گ??تم.حالا این درسته یا نه؟
kazy ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 حالا این درسته یا نه؟ اره داداش. 100% تست شده توسط خودم همین الان یهویی
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 حالا این درسته یا نه؟ اره داداش همین درسته اون دره که گ??تم بدون symbol of the king باز میشه رو تونستی باز کنی ؟
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 خوب اینم میگه این یعنی اینکه یه جا یه غول نکشتی اون غولایی که تو پستای بالا نوشتم کشتی ؟
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 مکان دقیقی که میتونی ring king بگریری بعد یه جا میرسی که ک??ش ابه توشم پر جادو گره که تیرای جادوی میزنن جای سختیه خیلی تو اونجا سوختم:bored: بعد اونجا که غولشم کشتی میرسی به یه جا به نام undead crype اخر اون مرحله بعد غولش ring king میتونی بگیری . تو پستای بالا اشتباه نوشتم مکان ring king اینجا کجاس ندیدمش؟
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 اینجا کجاس ندیدمش؟ اینایی که گ??تم بعد همین درس که الان نمیتونی باز کنی.
kazy ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 من ??ک کنم the rotter رو کشتم تونستم باز کنم. تا قبلش نمیشد
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 اینایی که گ??تم بعد همین درس که الان نمیتونی باز کنی.خوب الان باید چی کار کنم؟
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 خوب الان باید چی کار کنم؟ The rotter کشتی تو پست بالا هم کاظم نوشته همونیی که ته چاهه majula هستش
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 The rotter کشتی تو پست بالا هم کاظم نوشته همونیی که ته چاهه majula هستشنه چاهه رو نر??تم اصلا هی ر??تم نوش ا??تادم پایین مردم:crying:
kazy ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 نه چاهه رو نر??تم اصلا هی ر??تم نوش ا??تادم پایین مردم:crying: تو همون majula از اون گربه که تو کلبس یه حلقه هست که ??ک کنم 13000 هست بخر. خود حلقه هم گربه ای هست.
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 اون غوله ته اون چاهس؟یا باید بری تو یکدوم از اون سوراخاش؟
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 تو همون majula از اون گربه که تو کلبس یه حلقه هست که ??ک کنم 13000 هست بخر. خود حلقه هم گربه ای هست. البته خونشو اگه به مقدار کا??ی اپگیرد نکرده با گربهه هم میمیره مهدی جان خونم که همون vitality هستش
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 این غولی که میگید تو کدومشهره the gutter?
kazy ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 (ویرایش شده) تا ته باید برم تو چاه؟ شما برو پایین. سوراخارو برو تو. میرسی. راهش کم نیست. من اولین سوراخو ر??تم تو و بعدش به جاهایی رسیدم که حالم داشت بهم میخورد انصا??ا. ولی اخرش رسیدمو کشتم طر??و. ویرایش شده مرداد 14، 2014 توسط kazy
edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 تا ته باید برم تو چاه؟ تو اون چاه دو تا طبقه داره تو طبقه اولی یه غول داره که اون موشان که گله ای بهت حمله میکنن باید سردستشونو بکشی که یه موشه که یالو کوپال رو پشتشه تو طبقه پایین ترش همین the rooter هستش پایین پایین باید بری
kazy ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 شاید این نقشه بدردتون بخوره دمت گرم. به نظر چیز خوبیه. ??قط یکی باید رمز گشایی کنه واس من. :wi.nk:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 14، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 14، 2014 مهدی جان تمام چیزهایی که محمدرضا و کاظم گ??تن کاملا درسته.واسه همین هم من دیگه چیزی نگ??تم.خیلی چیزها هست که هنوز هیچ کدومتون نمیدونید.مثلا این که میتونید یه نردبون بخرید که از اول تا اخر چاه رو وصل میکنه به هم و راحت میرید پایین.??کر کنم هیچ کدومتون حتی اون مرده که نردبون می??روشه رو پیدا هم نکردید.یا پیدا کردین؟
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 مهدی جان تمام چیزهایی که محمدرضا و کاظم گ??تن کاملا درسته.واسه همین هم من دیگه چیزی نگ??تم.خیلی چیزها هست که هنوز هیچ کدومتون نمیدونید.مثلا این که میتونید یه نردبون بخرید که از اول تا اخر چاه رو وصل میکنه به هم و راحت میرید پایین.??کر کنم هیچ کدومتون حتی اون مرده که نردبون می??روشه رو پیدا هم نکردید.یا پیدا کردین؟هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟جون من بگو کجاس؟:crying:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری