رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
من کوچیکتم سعیدجان. اگه تا همین جا هم رسیدم واس خاطر راهنمایی های کاملت بوده.حتی وقتی محمدرضارو راهنمایی میکنی منم سو است??اده میکنم.:;-):

ببخشید دیگه داداش. جسارت کردم. اومدم دیدم نیستی تو تاپیک زودتر ج دادم.:dancegirl2:

قربونت داداش.اختیار داری من کاری نکردم.

کار خیلی خوبی کردی جواب دادی.چون بعضی وقتها واقعا حوصله ی یه عالمه نوشتن رو ندارم.منم که میشناسی وجدانم نمیزاره یه خطی راهنمایی کنم باید حتما تا ??ی خالدونش رو توضیح بدم.

• پاسخ 361
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
داداش سعیید the lost sinner هم به سختی با 30تا40 بار مردن کشتمش:88:

ایول داری.به سرعت داری پیش میری.غصه نخور من خودم هم بار اول بازی که به lost sinner رسیدم 30 بار مردم تا کشتمش.یکی از سخت ترین و ??رز ترین غولهای بازیه.

حالا بار دوم که بازی کنی همراه خودش 2 تا جادوگر هم میاره که پشت سر هم اتیشت میزنن.ببین چه دهنی ازم سرویس شد تا 3 تاشونو کشتم.

ارسال شده در
ایول داری.به سرعت داری پیش میری.غصه نخور من خودم هم بار اول بازی که به lost sinner رسیدم 30 بار مردم تا کشتمش.یکی از سخت ترین و ??رز ترین غولهای بازیه.

حالا بار دوم که بازی کنی همراه خودش 2 تا جادوگر هم میاره که پشت سر هم اتیشت میزنن.ببین چه دهنی ازم سرویس شد تا 3 تاشونو کشتم.

والا شما که استادی من تا از مهه ر??تم تویارو زد همه چیو تاریک کرد منم هیچی ندیدم یه بار مردم بعد همین جوری هی مردم:icon_346[1]:ولی آخر کشتمش:icon_346[1]:
ارسال شده در
والا شما که استادی من تا از مهه ر??تم تویارو زد همه چیو تاریک کرد منم هیچی ندیدم یه بار مردم بعد همین جوری هی مردم:icon_346[1]:ولی آخر کشتمش:icon_346[1]:

وقتی روشهای حمله ی دشمنا رو یاد بگیری بعد میتونی بکشیشون.قبل از غول دو تا راه پله به چپ و راست بود که به 2 تا اتاق ق??ل میرسه.اگه کلیدشو پیدا میکردی و میومدی میتونستی از توی اتاق مشعل هارو اتیش بزنی تا کل محوطه ی غول روشن بشه و نتونه خاموشش کنه.

ارسال شده در
وقتی روشهای حمله ی دشمنا رو یاد بگیری بعد میتونی بکشیشون.قبل از غول دو تا راه پله به چپ و راست بود که به 2 تا اتاق ق??ل میرسه.اگه کلیدشو پیدا میکردی و میومدی میتونستی از توی اتاق مشعل هارو اتیش بزنی تا کل محوطه ی غول روشن بشه و نتونه خاموشش کنه.
من خیلی درهای ق??ل جلوم زیاده نمیدونم کلیداش کجان؟مثلا همون یارو تو majula در مغازش ق??له ولی کلیدش نیست:crying::saddd:
ارسال شده در
من خیلی درهای ق??ل جلوم زیاده نمیدونم کلیداش کجان؟مثلا همون یارو تو majula در مغازش ق??له ولی کلیدش نیست:crying::saddd:

داداش توی forest of giants بغل بون??ایر دوم که تو اتاقه یه زن نشسته که باید باهاش حر?? بزنی و ازش کلید رو بخری و بری بدی به صاحب مغازه.راه forest of giants از سمت چپ بون??ایر ماجولا هست (سمت دره) که باید بری توی یه راهرو که یه صندوق هم توش هست.میری جلو تا به یه دستگیره میرسی که میکشی و در باز میشه و میری تا به یه جنگل برسی.

ارسال شده در
داداش توی forest of giants بغل بون??ایر دوم که تو اتاقه یه زن نشسته که باید باهاش حر?? بزنی و ازش کلید رو بخری و بری بدی به صاحب مغازه.راه forest of giants از سمت چپ بون??ایر ماجولا هست (سمت دره) که باید بری توی یه راهرو که یه صندوق هم توش هست.میری جلو تا به یه دستگیره میرسی که میکشی و در باز میشه و میری تا به یه جنگل برسی.
مرسی بابت راهنماییت خداییش خیلی استادی به تو میگن یه گیمر واقعی ??قط اون زنه هست دستگیره در رو گر??ته سنگیه اونو چی کار کنم؟
ارسال شده در
تو متن هست داداش.

2-تو بازی وقتی یه بار میمیرید انسانیتتون رو از دست میدین و تبدیل به undead میشین و بعد از اون هر بار که میمیرین یه مقدار از خونتون کم میشه تا جایی که با چند بار مردن خونتون به نص?? حالت نرمال میرسه و دیگه از نص?? کمتر نمیشه.(در این حالت که خونتون نص?? هستش با یه ضربه ی غول یا بعضی دشمنای بازی میمیرین).حالا تو بازی یه ایتمی هست به اسم human effigy که با مصر??ش دوباره انسانیتتون برمیگرده و خونتون به اندازه ی نرمال میرسه

ممنون داداش خیلی کمک کردی منو از کتک نجات دادی :biggrin2:

ارسال شده در
مرسی بابت راهنماییت خداییش خیلی استادی به تو میگن یه گیمر واقعی ??قط اون زنه هست دستگیره در رو گر??ته سنگیه اونو چی کار کنم؟

چاکرتم مهدی جون.لط?? داری.داداش به اون زنه ??علا کاری نداشته باش تا یه ایتم به اسم fragrant branch of yore بگیری که البته ??کر کنم الان گر??تیش از lost sinner (درست یادم نیست لاست سینر میداد این ایتم رو یا نه).برو توی ایتمهات ببین اگه همچین ایتمی داری برو پیش زن سنگیه و ضربدر بزن جلوش تا خودش ایتم رو روش است??اده کنه و زنه به حالت اول برمیگرده و زنده میشه و دستگیره ی در رو هم ول میکنه تا راهت به shaded woods باز شه.به اون زنه یه دست لباس بده تا بپوشه (البته یه لباسی رو بده که لازم نداری چون نمیتونی پس بگیری).بعدش تا اخر با زنه صحبت کن تا حر??اش تموم شه.د??عه ی بعد که از بون??ایر ماجولا لود کنی بازیو میبینی که زنه اومده تو ماجولا پایین اون پله های بالا رو که نزدیکه بون??ایره وایساده و بهت جادوهای pyromancy (اتشی) می??روشه و دستکش اتشیت رو با fire seed اپگرید میکنه.همیشه میتونی بهش لباس بدی و وقتی بازی رو لود کنی میبینی لباسارو پوشیده ولی پس داده نمیشه اصلا.حله؟

ارسال شده در
چاکرتم مهدی جون.لط?? داری.داداش به اون زنه ??علا کاری نداشته باش تا یه ایتم به اسم fragrant branch of yore بگیری که البته ??کر کنم الان گر??تیش از lost sinner (درست یادم نیست لاست سینر میداد این ایتم رو یا نه).برو توی ایتمهات ببین اگه همچین ایتمی داری برو پیش زن سنگیه و ضربدر بزن جلوش تا خودش ایتم رو روش است??اده کنه و زنه به حالت اول برمیگرده و زنده میشه و دستگیره ی در رو هم ول میکنه تا راهت به shaded woods باز شه.به اون زنه یه دست لباس بده تا بپوشه (البته یه لباسی رو بده که لازم نداری چون نمیتونی پس بگیری).بعدش تا اخر با زنه صحبت کن تا حر??اش تموم شه.د??عه ی بعد که از بون??ایر ماجولا لود کنی بازیو میبینی که زنه اومده تو ماجولا پایین اون پله های بالا رو که نزدیکه بون??ایره وایساده و بهت جادوهای pyromancy (اتشی) می??روشه و دستکش اتشیت رو با fire seed اپگرید میکنه.همیشه میتونی بهش لباس بدی و وقتی بازی رو لود کنی میبینی لباسارو پوشیده ولی پس داده نمیشه اصلا.حله؟
ولی ??ک نکنم lost sinner بهم داده باشتتش ولی الان میرم نگاه میکنم استاد جون

راستی واقعا بابت کمکات خیلی ممنونم ببخشید انقدر زحمتت میدم آخه من زیاد بازی مازی نمیکنم چون اصلا وقت نمیشه حتما اگه کاری داشتی بهم بگو برات انجام بدم تا جبران بشه:wub::88::51:

ارسال شده در
ولی ??ک نکنم lost sinner بهم داده باشتتش ولی الان میرم نگاه میکنم استاد جون

راستی واقعا بابت کمکات خیلی ممنونم ببخشید انقدر زحمتت میدم آخه من زیاد بازی مازی نمیکنم چون اصلا وقت نمیشه حتما اگه کاری داشتی بهم بگو برات انجام بدم تا جبران بشه:wub::88::51:

این چه حر??یه میزنی.تو مثل داداش کوچیک منی مهدی جون.من خودم با این بازی اشنات کردم و خودم هم تا اخرش کمکت میکنم.مرسی از لط??ت.چشم.

ارسال شده در

نه داداش. من دارم 2 شو میگم اخه تو اونم یه کلاغ داره بعد هم وقتی کسی رو بکشی دوباره میتونی بری سر قبرش ازش خرید کنی و مسئله بعد این که من یه عکس از مپ بازی از تو نت گر??تم سر همین این سئوال رو پرسیدم بازم ممنون :wi.nk::88:

ارسال شده در
داداش سعیید من دیگه نمیدونم کجا برم همرو قاطی کردم:stretcher:

ماشالا مهدی تا اینجاها یه روزه اومدی!!!!!!؟:scared:داداش تو اون چاهه تو majula ر??تی؟

ارسال شده در
ای وایییییی.حی?? شد.اون تیرکمون اصلا قابل مقایسه با هیچ سلاحی توی بازی نیست.شاید باورت نشه ولی من با اون تیرکمون اپگرید شده بعضی غولهارو با 5 تا تیر میکشتم.

حالا میخوام یه ??وت کوزه گری برات رو کنم.یه ایتم هست به نام bonfire ascetic که اگه تو بون??ایر گزینه ی burn رو بزنی و این ایتم رو توی بون??ایر بسوزونی تمام دشمنای اطرا?? اون بون??ایر به اضا?? ی غول او ن مرحله که به اون بون??ایر نزدیکه دوباره ظاهر میشن با این ت??اوت که این بار یه مقدار کمی سخت تر میشن ولی به جاش روح خیلی بیشتری میدن.برو توی heides flame toower و نزدیک بون??ایری که به غول dragonrider از همه نزدیکتره یکی از این ایتمها بسوزون و دوباره غول رو بکش (که واقعا غول اسونی هم هستش) و روحشو با این تیرکمون معاوضه کن.واقعا یکی از 3 سلاح برتر کل بازی این تیرکمونه.حی??ه که نداشته باشیش.برو حال کن که چه ??وتی برات رو کردم.هنوز کلی کار هست که اصلا حتی نمیدونی که وجود دارن و میتونی انجام بدی.

یه چیزی تو مایه هایه اینی که گ??تی(bonfire ascetic) ??کر کنم داشتما ولی نمیدونستم به چه کاری میاد سوزندم ر??ت تو majula یدونم شبیه همین بود که سوزوندم مقدار خون هر estus flask ا??زایش میده .دمتم گرم واقعا داداش تو اگه نبودی من چطور باید اینارو می??همیدم :51:

ارسال شده در
نه کدومو میگی؟

اون جایی که دو سه تایی از این کلبه ها هست و تو یکیشم یه گربه سخن گو بهت ایتم می??روشه از همون انگشتر نماد گربرو به قیمت 13400 بخر باعث میشه از ارت??اعات می??تی خونت کمتر بره چاهه همون کنار کلبه هس

ارسال شده در

یه شلوارم میتونی بپوشی که کار انگشترو برات انجام میده اگه پیدا کرده باشیش . برو تو اینونتوری تو قسمت شلوارا مشخصاتشونو بیار پایین مشخصاتش ببین کدومشونه باید نوشته باشه redock fallin dameig

ارسال شده در
یه چیزی تو مایه هایه اینی که گ??تی(bonfire ascetic) ??کر کنم داشتما ولی نمیدونستم به چه کاری میاد سوزندم ر??ت تو majula یدونم شبیه همین بود که سوزوندم مقدار خون هر estus flask ا??زایش میده .دمتم گرم واقعا داداش تو اگه نبودی من چطور باید اینارو می??همیدم :51:

منم 1.2 تا سوزوندم تو majula!!!! :crying:نمیدونستم چیه:saddd:

ارسال شده در
منم 1.2 تا سوزوندم تو majula!!!! :crying:نمیدونستم چیه:saddd:

وای وای وای .شانس اوردین همشو تو ماجولا سوزوندین.بجه ها هر یه دونه از این ایتم رو توی هر بون??ایری بسوزونید تمام دشمنای اطرا?? اون بون??ایر و غول اون مرحله دوباره زنده میشن و اون قسمت بازی سختیش مطابق با بار دومی که بازی رو انجام میدین میشه.اگه دوتا بسوزونید سختیش مطابق بار سوم بازی کردنتون میشه.توی اون قسمتی که عکس بون??ایرها رو میاره و میخواین س??ر کنید توی عکس هر بون??ایر رو نگاه کنید ببینید همش باید نوشته باشه 1.ولی تو هر کدوم که از این ایتم سوزونده باشید میشه 2 و بعد 3 و....یعنی اون بون??ایر و اطرا??ش سختیشون مثل بار دوم سوم بازی کردن بازی میشه.اطرا?? ماجولا چون دشمن نیست زیاد اینو حس نکردین.چرا چیزی رو که نمیدونین نمیپرسین اخه تا بهتون بگم.

ارسال شده در
یه شلوارم میتونی بپوشی که کار انگشترو برات انجام میده اگه پیدا کرده باشیش . برو تو اینونتوری تو قسمت شلوارا مشخصاتشونو بیار پایین مشخصاتش ببین کدومشونه باید نوشته باشه redock fallin dameig

این شلوارو همون گربه می??روشه.

ارسال شده در
نه داداش. من دارم 2 شو میگم اخه تو اونم یه کلاغ داره بعد هم وقتی کسی رو بکشی دوباره میتونی بری سر قبرش ازش خرید کنی و مسئله بعد این که من یه عکس از مپ بازی از تو نت گر??تم سر همین این سئوال رو پرسیدم بازم ممنون :wi.nk::88:

داداش اون مپ که گر??تی از بازی نبوده و خودشون ساختن چون تو بازی مپ نداره. درسته که میتونی از قبرشون خرید کنی ولی هر بار که بخوای باهاشون حر?? بزنی و ظاهرشون کنی باید یه مبلغی خرج کنی تا باهات حر?? بزن.حالا مگه مجبوری بکشیشون داداش؟

ارسال شده در
وای وای وای .شانس اوردین همشو تو ماجولا سوزوندین.بجه ها هر یه دونه از این ایتم رو توی هر بون??ایری بسوزونید تمام دشمنای اطرا?? اون بون??ایر و غول اون مرحله دوباره زنده میشن و اون قسمت بازی سختیش مطابق با بار دومی که بازی رو انجام میدین میشه.اگه دوتا بسوزونید سختیش مطابق بار سوم بازی کردنتون میشه.توی اون قسمتی که عکس بون??ایرها رو میاره و میخواین س??ر کنید توی عکس هر بون??ایر رو نگاه کنید ببینید همش باید نوشته باشه 1.ولی تو هر کدوم که از این ایتم سوزونده باشید میشه 2 و بعد 3 و....یعنی اون بون??ایر و اطرا??ش سختیشون مثل بار دوم سوم بازی کردن بازی میشه.اطرا?? ماجولا چون دشمن نیست زیاد اینو حس نکردین.چرا چیزی رو که نمیدونین نمیپرسین اخه تا بهتون بگم.

واس من کنارش زده 2.کاش تو heids of tower میزدم.

ببخشید سعید جان/:-_-:. امشب چندتا لیست میکنم ??ردا میپرسم که باز به ??نا ندم.البته اگه چیزی مث اون باقی مونده باشه.

ارسال شده در
واس من کنارش زده 2.کاش تو heids of tower میزدم.

ببخشید سعید جان/:-_-:. امشب چندتا لیست میکنم ??ردا میپرسم که باز به ??نا ندم.البته اگه چیزی مث اون باقی مونده باشه.

نگران نباش تا اخر بازی بازم از این ایتم چند تا میگیرین.من90 تا دارم ازش.اگه میشد انلاین بازی کنیم ??کر کنم میشد بدم بهتون.اینم بدون بهترین جا واسه است??اده از این ایتم (bonfire ascetic) توی اولین بون??ایر iron keep هستش.چون دشمناش هم به نسبت اسونن و هم کلی روح میدن.البته اول یه بار همینطوری معمولی برو و غولشو بکش تا روحشو بگیری و بعد هی بیا تو بون??ایر اولی و ایتم رو بسوزون و برو 12 بار همه رو بکش و غولشو بکش و باز دوباره بیا بسوزون و..... (هر بار میسوزونی باید غولشم بکشی وگرنه نمیذاره بعدی رو بسوزونی).حواست هم باشه بیش از حد نسوزونی تا دیگه اینقدر بازی سخت شه که نتونی کسیو بکشی.هروقت احساس کردی دیگه داره خیلی سخت میشه دیگه تو اون بون??ایر نسوزون.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...