رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

مهمان مهمان
ارسال شده در
کسی میدونه که چرا اوریجین چند روزه connect nmishe مردیم از ک??!!!!!

Battlelog / Sign in

این هم باز نمیشه2359-تاپیک-مخصوص-بازی-battlefield-3-بحث-و-بررسی-و-ر??ع-مشکلات-o-ibrahim-o-png

Battlelog

Yahoo

Gmail و ... سایت هایی هستن که با Https کد گذاری شدن و ??علا توسط دولت مسدود شده. (باز میشه)

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

مهمان مهمان
ارسال شده در
دوستان عزیز من می خواستم نسخه اورجینال بتل??یلد رو بگیرم ولی قبلش می خواستم یه تستی بکنم ببینم چطوره کسی از شما می دونه که چطوره می شه به طور رایگان بازی کرد.

من دارم

راضی هستم.

پینگ 120 به بالا

معمولا" 170.

اما باید بازی رو بعدش از Origin آپدیت کنی.

ارسال شده در

سلام من تو مرحله uprising (مرحله سوم) گیر کردم . میشه راهنماییم کنید ؟:-_-:

اینم عکساش

[ATTACH=CONFIG]2361[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]2362[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]2360[/ATTACH]

مهمان مهمان
ارسال شده در

خب گیر کردن نداره ...

کجاش گیر کردی ؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه من originرو نصب کردم بعد موقعی که بازی رو باز میکنم ارور میده دوبارهoriginرا نصب کن و من 3بار انجام دادم ولی باز ارور میده

ویرایش شده توسط just.apple
ارسال شده در
خب گیر کردن نداره ...

کجاش گیر کردی ؟

نمیدونم باید چی کار کنم ، کجا باید برم ، باید همه دشمنارو بکشم ؟ لط??ا راهنمایی کنید .

ارسال شده در

مشكل در بازي

با سلام. من بازي رو اجرا كردم وهيچ مشكلي ندارم ولي در يك قسمت كه سه ن??ر مامور مي شويم وكه ن??ر با اصابت خمپاره كشته مي شود ووقتي دو ن??ر مي شويم ن??ر جلوي من به سرعت مي دود واز محل مي گريزد ولي من به سرعت اون نمي تونم بدوم ومي سوزم .لط??ا راهنمايي كنيد.

ارسال شده در
با سلام. من بازي رو اجرا كردم وهيچ مشكلي ندارم ولي در يك قسمت كه سه ن??ر مامور مي شويم وكه ن??ر با اصابت خمپاره كشته مي شود ووقتي دو ن??ر مي شويم ن??ر جلوي من به سرعت مي دود واز محل مي گريزد ولي من به سرعت اون نمي تونم بدوم ومي سوزم .لط??ا راهنمايي كنيد.

باید از پله ها به بالای پل بدویی

ارسال شده در

با سلام. از اينكه جواب سوال من رو ارسال كرديد متشكرم .ولي ??كر كنم در بيان موضوع اشتباه شده چون در اونجا اصلا پلي وجود ندارد .من چند تا عكس از محيط بازي ،جايي رو كه گير كردم براتون ارسال مي كنم تا بهتر بتونيد راهنماييم كنيد. باتشكر

[ATTACH=CONFIG]2377[/ATTACH]][ATTACH=CONFIG]2378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2379[/ATTACH]

مهمان مهمان
ارسال شده در

همونجا که میمیره میشین 2 ن??ر از تونل که رد میشی پلیس ها هستن میری جلو تر پله میخوره میره بالا مال قطار شهری هست. برو اون بالا.

مهمان مهمان
ارسال شده در
man almanam age mikhaei mitonam az inja vasat bekharam befrestam

منم نیویورکم.

Bf3 سریال نامبر چند ؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

صدا رو از توی Control Panel بذار روی 24بیت

اگر نشد حالت های مختل?? رو امتحان کن درست میشه

آخرین درایور رو هم نصب کن.

در سرعت بازی به 1 گیگ بودن کارت ربطی نداره به مدل کارت ربط داره

1 گیگ 9500 GT با 1 گیگ GTX یکیه ؟؟؟ (مثلا")

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...