safe mode ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 من گرا??یکم 1.5G و رمم هم 4.0G هست بازم درست حسابی نمیاره battlefield3 رو!!!!
Vasilis ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 من گرا??یکم 1.5G و رمم هم 4.0G هست بازم درست حسابی نمیاره battlefield3 رو!!!! ربطی نداره سیستم هست با 2 گیگ رم و 1 گیگ گرا??یک و یه Dual Core بازی رو روی Ultra با 40-50 Frame اجرا میکنه 4گیگ رم شما حتما ddr2 Kingston هست گرا??یک هم همینطور.
OfflineBaz ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 ربطی نداره سیستم هست با 2 گیگ رم و 1 گیگ گرا??یک و یه Dual Core بازی رو روی Ultra با 40-50 Frame اجرا میکنه 4گیگ رم شما حتما ddr2 Kingston هست گرا??یک هم همینطور. گرا??یک من یک گیگ dd3 رمم هم 4 گیگ dd3 هستش بازی اسلایدی بالا میاد؟ مشکل کجاست؟ نسخه رپک بلک بکسو دانلود کردم ونصب کردم
alisport ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 (ویرایش شده) سلام خسته نباشیدمن بازی رو نصب کردم اجرا میشه با گرا??یک highمشکل صدا دارم صدای بازی عقب و جلو میشه.رزولیشن رو کم کردم بازم همین مشکل بود خواهش میکنم کمکم کنیدمشخصات سیستم: گرا??یک 1GB 620 or 610 رم 4GB CPU 4 intel ویرایش شده فروردین 3، 2012 توسط alisport
milando ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 سلام دوستان یه تریلر از بازی battelfilad4 دیدم این هم لینک دانلودش videoplayback_7.FLV میخواستم ببینم واقعیت داره؟
ali873 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 برای د??اع از خود در تهران وقتی با یکی از ا??راد وارد دستشویی می شیم و با دشمن با چاقو مبارزه می کنیم چکار باید کرد دکمه e را هم همه جوره زدم دوست عزیز ??قط باید یکبار دکمه e رو بزنی اگه زیاد این دکمه رو بزنی میمیری
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 :sadface: اونجا که توی تانک هیلکوپتر میاد میشینه چرا هی هیلکوپتر من??جر میشه باید چکار کرد لط??ا راهنمایی کنید
ali873 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 :sadface: اونجا که توی تانک هیلکوپتر میاد میشینه چرا هی هیلکوپتر من??جر میشه باید چکار کرد لط??ا راهنمایی کنید توی تانک هلیکوپتر میشینه ؟؟؟!!!!! بیشتر توضیح بده
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 توی تانک هلیکوپتر میشینه ؟؟؟!!!!! بیشتر توضیح بده نه داداش وقتی با تانک میره توی شهر ??کر کنم اخراشه که سوار تانک کنار یه ساختمون می ایسته بعد هیلکوپتر میاد میشینه یکم اونورترش هیلکوپتر هی من??جر میشه کسی هم اون دور و ور نیست نمیدونم چرا من??جر میشه
ali873 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 نه داداش وقتی با تانک میره توی شهر ??کر کنم اخراشه که سوار تانک کنار یه ساختمون می ایسته بعد هیلکوپتر میاد میشینه یکم اونورترش هیلکوپتر هی من??جر میشه کسی هم اون دور و ور نیست نمیدونم چرا من??جر میشه اونجا سرباز های ایرانی هستن تو باید اون رو بکشی تا هلیکوپتر بلند شه و بره و بعد سرباز های ایرانی میان تو رو میگرن و بعدش وارد مرحله ی بعد میشی . ??قط لازمه یک ذره بیشتر دقت کنی . باید با همون ت??نگی که رو تانک هست سربازها رو بکشی .
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 اونجا سرباز های ایرانی هستن تو باید اون رو بکشی تا هلیکوپتر بلند شه و بره و بعد سرباز های ایرانی میان تو رو میگرن و بعدش وارد مرحله ی بعد میشی . ??قط لازمه یک ذره بیشتر دقت کنی . باید با همون ت??نگی که رو تانک هست سربازها رو بکشی . مرسی همرو میکشم ولی باز نمیدونم چرا من??جر میشه حالا دوباره برم ببینم رد کاری میکنم
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 گرا??یک من یک گیگ dd3 رمم هم 4 گیگ dd3 هستش بازی اسلایدی بالا میاد؟ مشکل کجاست؟ نسخه رپک بلک بکسو دانلود کردم ونصب کردم شما دقیقا" اسم CPU و Graphic Card رو بنویسید جواب میدم و اینکه باید آخرین آپدیت Nvidia رو نصب کنین در ضمن کرک های Skidrow رو امتحان کنین.
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 سلام خسته نباشیدمن بازی رو نصب کردم اجرا میشه با گرا??یک highمشکل صدا دارم صدای بازی عقب و جلو میشه.رزولیشن رو کم کردم بازم همین مشکل بود خواهش میکنم کمکم کنیدمشخصات سیستم: گرا??یک 1GB 620 or 610 رم 4GB CPU 4 intel گرا??یکو که ن??همیدم چیه اما برای صدا : Control Panel -> Sound -> Speaker -> Properties -> 24bit 44100Hz اگر کار نکرد دوباری بگین
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 سلام دوستان یه تریلر از بازی battelfilad4 دیدم این هم لینک دانلودش videoplayback_7.FLV میخواستم ببینم واقعیت داره؟ هنوز ته پی BF4 هم ریخته نشده به Youtube اعتماد نکن برای Crysis 2 هم 100 مدل Trailer گذاشته بودن همش Fake
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 :sadface: اونجا که توی تانک هیلکوپتر میاد میشینه چرا هی هیلکوپتر من??جر میشه باید چکار کرد لط??ا راهنمایی کنید 2 ساعته دارم میخندم منظور اینه منظورت اینه که شما توی تانک نشستی و هلی بیرون میشینه باید آدم هارو بزنی به سختی دیده میشن.
milando ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 (ویرایش شده) هنوز ته پی BF4 هم ریخته نشده به Youtube اعتماد نکن برای Crysis 2 هم 100 مدل Trailer گذاشته بودن همش Fake من خودمم باور نمیکنم اگر هم به ??رض این باشه اصلا خوشم نیومد ویرایش شده فروردین 4، 2012 توسط milando
milando ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 2 ساعته دارم میخندم منظور اینه منظورت اینه که شما توی تانک نشستی و هلی بیرون میشینه باید آدم هارو بزنی به سختی دیده میشن. دادا خوب زوم کن بد بزن راحت پیدا هستن جالبه میگی هلکوپتر من??جر میشه:scared:??کر کنم بازیت مشکل داره
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 من خودمم باور نمیکنم اگر هم به ??رض این باشه اصلا خوشم نیومد چه آدمای بیکاری... دارن واسه 3 -4 سال دیگه بازی میسازن 21 دسامبر قراره همه بمیرن به سلامتی :)
milando ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 چه آدمای بیکاری... دارن واسه 3 -4 سال دیگه بازی میسازن 21 دسامبر قراره همه بمیرن به سلامتی :) lol اره والا من که بدجور اعتقاد پیدا کردم به خاطر همین دارم هر چی بازی تو بازار هست رو میخرم:d
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 lol اره والا من که بدجور اعتقاد پیدا کردم به خاطر همین دارم هر چی بازی تو بازار هست رو میخرم:d من 30 یه سریال نامبر bf3 خریدم میزان اعتقادو داشته باش :)
nima.tala96 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 با سلام توی قسمتی که دنبال طر?? می ری تا قطار شهری و باهاش مبارزه می کنی بهدش که زمین میزنمش ص??حه سیاه می شه و بهد میزنه که مرده ام و و مجدد باید از پله ها بیام بالا و مبارزه کنم مشکل چیه؟
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 2 ساعته دارم میخندم منظور اینه منظورت اینه که شما توی تانک نشستی و هلی بیرون میشینه باید آدم هارو بزنی به سختی دیده میشن. :76: بازم بخند 4 تا هستن میزنمشون دیگه چشمم یاری نمیکنه برم یه دوربین شکاری بگیرم از صبح اینجا گیر کردم نمیتونم برم :87:
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 با سلام توی قسمتی که دنبال طر?? می ری تا قطار شهری و باهاش مبارزه می کنی بهدش که زمین میزنمش ص??حه سیاه می شه و بهد میزنه که مرده ام و و مجدد باید از پله ها بیام بالا و مبارزه کنم مشکل چیه؟ ??قط یک بار دکمه E رو بزن بعد کلیک چپ موس وقتی طر?? میو??ته رو زمین دکمه Space یکم قبلتر از اینکه خودش بگه Space شما بزن
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 با سلام توی قسمتی که دنبال طر?? می ری تا قطار شهری و باهاش مبارزه می کنی بهدش که زمین میزنمش ص??حه سیاه می شه و بهد میزنه که مرده ام و و مجدد باید از پله ها بیام بالا و مبارزه کنم مشکل چیه؟ و شما را بشارت میدهم به آپدیت کردن کارت گرا??یک...:90:
fortaleza ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 من بازی رو نصب کردم ولی هنگام ورود این ارور رو میده http://1.ming.site90.net/images/33b3752e52ba.png [ATTACH=CONFIG]2286[/ATTACH] گرا??یک من 512 هست و directx 11 هم روش نصبه. ویندوزم هم سون هست. یکی میتونه بگه چرا بازی ارور میده؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری