milando ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 من بازی رو نصب کردم ولی هنگام ورود این ارور رو میده http://1.ming.site90.net/images/33b3752e52ba.png گرا??یک من 512 هست و directx 11 هم روش نصبه. ویندوزم هم سون هست. یکی میتونه بگه چرا بازی ارور میده؟ من ??کر میکنم مشکل از گرا??یکت باشه خیلی پائینه
fortaleza ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 من ??کر میکنم مشکل از گرا??یکت باشه خیلی پائینه ??کر نکنم خیلی هم پایین باشه. دوسته من همین بازی رو با گرا??یک 256 اجرا کرد
Vasilis ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 ??کر نکنم خیلی هم پایین باشه. دوسته من همین بازی رو با گرا??یک 256 اجرا کرد عزیزم این بازی حداقل 1گیگ میخواد دوست شما هم یا نمیدونه کارتش چیه یا الکی یه چیزی گ??ته. در ضمن کارت شما DirecX 9 هست که بازم این بازی اجرا نمیشه. مو??ق باشید.
ali873 ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 من بازی رو نصب کردم ولی هنگام ورود این ارور رو میده http://1.ming.site90.net/images/33b3752e52ba.png گرا??یک من 512 هست و directx 11 هم روش نصبه. ویندوزم هم سون هست. یکی میتونه بگه چرا بازی ارور میده؟ کارت گرا??یکت رو آپدیت کن .
metal0004 ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 سلام من بازی نسخه BF3-Reloaded و یک نسخه دیگه رو بعد از یک ه??ته وقت دانلود کرد ولی در ویندز xp64 و وین 7 این ارور میده کارت گرا??یکم xfx 1.5g و بازی Call of Duty رو اخرین گرا??یک بازی کرد هیچ مشکلی نداشت دوستان یاری کنید من بازی رو از حالت ??شرده خارج کردم وکرک هم رختم روش
Vasilis ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 سلام من بازی نسخه BF3-Reloaded و یک نسخه دیگه رو بعد از یک ه??ته وقت دانلود کرد ولی در ویندز xp64 و وین 7 این ارور میده کارت گرا??یکم xfx 1.5g و بازی Call of Duty رو اخرین گرا??یک بازی کرد هیچ مشکلی نداشت دوستان یاری کنید من بازی رو از حالت ??شرده خارج کردم وکرک هم رختم روش این مشکل از ویندوز هست الآن روی XP یا 7 ? اگر ویندوز 7 شما Pre-Release هست یک نسخه ی دیگه نصب کنین + سرویس پک 1 از همه بهتر اینه Windows 7 Ultimate x64+SP1 درضمن اگر ویندور همینه پس رجیستری رو Clean کنین چیز دیگه ای پیدا نکردم و مطمئن نیستم اینا کمک میکنه یا نه. (Do It On Your Own Risk)
amin70 ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 کمک کنید توی بازی باتل??ید3 صدا قطع و وصل میشه چیکار کنم؟:-_-:
qweaszx ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 کمک......کمک.........دیوونه شدم.............. سلام من همه کار کردم ولی بدون هیچ پیغامی اصلا نمیتونم وارد بازی بشم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستمم هم خوبه ...mw3 و .... باهاش راحت بازی کردم.آپدیت هم هست...
mason ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 توی بازی باتل??ید3 صدا قطع و وصل میشه چیکار کنم؟:-_-: دوست عزیز میتونید ??یلم آموزش ر??ع این مشکل رو از لینک زیر دانلود کنید Battlefield 3_Sound Fix.rar رمز: www.p30day.com
mason ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 کمک......کمک.........دیوونه شدم.............. سلام من همه کار کردم ولی بدون هیچ پیغامی اصلا نمیتونم وارد بازی بشم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستمم هم خوبه ...mw3 و .... باهاش راحت بازی کردم.آپدیت هم هست... برای ر??ع این مشکل باید اسم ??ولدر بازی رو از ™Battlefield3 به Battlefield3 تغییر بدید یعنی TM آخرشو حذ?? کنید اگر جوابی نگر??تید روی آیکون بازی کلیک راست کنید و گزینه ی Run as administrator را بزنید.
Vasilis ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 کمک......کمک.........دیوونه شدم.............. سلام من همه کار کردم ولی بدون هیچ پیغامی اصلا نمیتونم وارد بازی بشم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستمم هم خوبه ...mw3 و .... باهاش راحت بازی کردم.آپدیت هم هست... اگه mw3 راحت بازی میکنی دلیل نمیشه سیستم واسه bf3 هم خوب باشه :;-d: Mw3 یک سوم bf3 سخت ا??زار میخواد.
qweaszx ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مرسی اولا TM و run as... رو امتحان کردم ولی حل نشد ثانیا سیستمم بالا تر از recommended configuration اعلام شده است. بازم اگر راهی به نظرتون میرسه بگید......یک ماه داشتم این reloaded لعنتی رو دانلود میکردم مخلص
Vasilis ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مرسی اولا TM و run as... رو امتحان کردم ولی حل نشد ثانیا سیستمم بالا تر از recommended configuration اعلام شده است. بازم اگر راهی به نظرتون میرسه بگید......یک ماه داشتم این reloaded لعنتی رو دانلود میکردم مخلص آخه بی هیچی که نمیشه یه Error باید باشه ... حتی توی Task Manager اسمش نمیاد ؟
alisport ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 کمک......کمک.........دیوونه شدم.............. سلام من همه کار کردم ولی بدون هیچ پیغامی اصلا نمیتونم وارد بازی بشم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستمم هم خوبه ...mw3 و .... باهاش راحت بازی کردم.آپدیت هم هست... اول از ویندوز 7 است??اده کن.32 نسخه ultimate بهتره. اسم ??ولدر بازی رو battlefield 3 عوض کن اگه نشد اسمش رو به BF3 تغییر بده (امتحان کن) یک کپی از کرک reloaded داخل ??ولدر core کپی کن به لینک پایین هم یک نگاه بنداز Battlefield 3 Tutorial.rar رجیستری رو تمیز کن آنتی ویروس رو از کار بنداز اگه ستاپ نصبت به صورت rar شده هست حتما دوباره نصبش کن ??قط وقتی محل نصب رو دادی اگه خواست روی قبلی ها کپی کنه No to All رو انتخاب کن که هم وقتت گر??ته نشه هم اگه ??ایل ناقصی هست درست بشه. دیگه چیزی به زهنم نمی رسه ببخشید...
amin70 ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 من توی بتزی باتل??یلد3 هستم.توی بازی صدا قطع و وصل میشه چیکار کنم درست بشه؟:sad:
Vasilis ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 من توی بتزی باتل??یلد3 هستم.توی بازی صدا قطع و وصل میشه چیکار کنم درست بشه؟:sad: صدا رو از توی کنترل پنل بذار روی 24bit 44
alisport ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 من توی بتزی باتل??یلد3 هستم.توی بازی صدا قطع و وصل میشه چیکار کنم درست بشه؟:sad: وقتي بازي شروع شد alt+tap بزن بعدش task maneger رو باز كن بعدش bf3.exe رو پيدا كن روش كليك راست كن set affinity رو بزن تيك all procssesors بردار گزينه CPU0 رو انتخاب كن بعدش وارد بازي شو...البته روي ويندوز 7وVISTA ..
mason ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مرسی اولا TM و run as... رو امتحان کردم ولی حل نشد ثانیا سیستمم بالا تر از recommended configuration اعلام شده است. بازم اگر راهی به نظرتون میرسه بگید......یک ماه داشتم این reloaded لعنتی رو دانلود میکردم مخلص اگه آنتی ویروس ESET smart security یاnod32 دارید به قسمت قرنطینه اش سر بزنید وببینید ??ایل اصلی رو توی لیست قرنطینه نگذاشته باشه واگ بود انو توی لیست استثنا ها قرار بدید.
mason ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 در ضمن این کرک ام امتحان کنید. C_Battlefield 3 [www.p30source.com].rar
Hidden ارسال شده در فروردین 10، 2012 ارسال شده در فروردین 10، 2012 دوستان لینک های اصلی سایت نسخه رولودد کار نمیکنه! چیکار کنم؟! 3تا پارت اولش رو دانلود کردم بقیه مشکل دارند! سایت های لیچ کننده هم که اینجا معر??ی شده هیچ کدوم کار نمیکنه!
amin70 ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 [TABLE=align: left] [TR] [TD=width: 1%] [/TD] [TD] سلام.من تو ی بازی باتل??یلد3 هستم.توی یک مرحله که دون??ر هستیم ،که من تک تیرانداز هستم ،نمی دونم چیکار کنم.کمک کنید.[/TD] [/TR] [/TABLE]
Vasilis ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 4 تا چراغ هست باید بزنیشون تا تاریک بشه.
batman ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 اگه منظورتون بالای پشت بام هست شما باید اون چراغ هایی که تو پارکینگ روشن هستند رو بزنید دیگه حل میشه!:hd:
Hidden ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 ای بابا ! هیچ کی نیست جواب مارو بده؟!
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 سلام، اونایی که حین بازی، تصویر ??ریز میشه(هنگ میکنه)، کا??یه کارت گرا??یکشونو آپدیت کنن. گرا??یک من ATI MOBILITY RADEON 4650 هست. منم همین مشکلو داشتم که با راهنمایی دوستان حل شد و الان تو حالت اولترا با رزولوشن 1600*900بازی میکنم. اگه نتونستید آپدیت کنید کا??یه نرم ا??زار SlimDrivers رو نصب کنید.خودش آپدیت رو پیدا میکنه و نصبش میکنه. ولی خودمونیما battlefield 2 بهتر بود.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری