رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

مهمان مهمان
ارسال شده در
به نظر منم چرت بود

ارزش 14 گیگ دانلود با این وضع اینترنت رو نداشت

کلا?? خیلی سر تر ازش هست

کلا?? ؟؟؟ :=-0:

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
من با COD خیلی حال میکنم اما با سری ای که Activision و Infinity ward ساختن.

BO ا??تضاح بود مخصوصا" اینکه Treyarch ساخته بود.

اصلا گیم پلی BO شبیه هیچ کدوم از نسخه های COD نبود.

BF3 از نظر داستان کم داشت اما گرا??یکی هیچی کم نداره. بیخودی که بیش از 10 میلیون نسخه قروش نکرده.

بنظر من که BO بد نبود حد اقل اولین نسخه ی CoD بود که شخصیت اصلی حر?? میزد و Treyarch توی این نسخه پیشر??ت زیادی کرده بود و

چیز های زیادی از Infinity ward یاد گر??ته بود بیشتر گیمر ها سری Infinity ward رو دوست دارن چون مدرن من خودم شخصاً BO رو بعد از mw2 بهترین نسخه CoD میدونم چون داستان مت??اوتی با سری های قبل داشت و به سری های مدرن نزدیک تر بود

متاس??انه امسال mw3 خیلی بد ظاهر شد و کم کار شده بود کلاً سال 2011 سال خوبی برای بازی ها نبود

BF که اصلاً بازی نیست اون هیجانی که توی CoD هست توی BF نیست BF یک مضخر??ه به تمام معنا:76:

مهمان مهمان
ارسال شده در

در کل که من الآن 290 ن??ر کشتم خیلی BF حال میده :tongue:

ارسال شده در

سلام دوستان

من در بازی Battlefield 3 یک مشکل دارم

وقتی مرحله 2 تومو میشه و میره برای لود کردند علامت لود پایین ص??حه هست اما بعد از چند ثانیه علامت میره و ص??حه کاملا سیاه باقی میمونه باید چکار کنم؟

مهمان مهمان
ارسال شده در
سلام دوستان

من در بازی Battlefield 3 یک مشکل دارم

وقتی مرحله 2 تومو میشه و میره برای لود کردند علامت لود پایین ص??حه هست اما بعد از چند ثانیه علامت میره و ص??حه کاملا سیاه باقی میمونه باید چکار کنم؟

درایور کارت گرا??یک رو آپدیت کردی ؟

حتما" کارتت ATi هست, کارت های به درد نخوری هستن.

مهمان مهمان
ارسال شده در

همین ص??حه پست اول رو کامل بخون.

آخریش مربوط به شماست.

مهمان مهمان
ارسال شده در

است??اده ی چی ؟ دانلود کن دیگه.

من نمیدونم توش چیه (بگو چی هست تا بگم چیکار کنی )

مهمان مهمان
ارسال شده در

خب ویدیویی رو نگاه کن دیگه .......... آموزش تصویریه خیر سرم.

ارسال شده در

سلام من نسخه CloneDVD Unpacked Multi9 رو دان کردم و شما تو آموزش نصبش نوشتید که 3. ??ایل ا??زودنی رو نیز دانلود و به ??ولدر Battlefield 3 2011 UNPACKED-P2PData کپی کنید. اما بعد از ***ترکت کردن اصلا همچین مسیری وجود نداره ضمنا ??ایلام کامل دان شده و موقع ***ترکت کردن هم هیچ پیغامی اضا??ه ای ندارم . لط??ا سریع تر جواب بدبد . ممنون.

مهمان مهمان
ارسال شده در
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم این پیغام رو میده : The procedure entry poimt createfxgifactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.ll.

ویندوزت xp ؟؟؟

یا کارت گرا??یکت dx11 نیست ؟؟؟

ارسال شده در

سلام من بازی را قبلا راحت اجرا کردم وقتی ویندوزم عوض شد هر وقت رو بازی کلیک کردم دیگه نیومد اما تو تکس منیجر بود

هرکاری کردم درست نشد از تغییر نام -تغییر ویندوز- ریختن ??ایل اصلی بازی بعد ریختن کرک- تعویض کرک و ...

مهمان مهمان
ارسال شده در

گرا??یکت که اصلا جوابگو نیست ! 220 ddr3 !

Recommended بازی GTX460 هست چه برسه به 220...

ارسال شده در (ویرایش شده)

یکی کمکم کنه دارم دیوونه میشم چجوری Origin نصب کنم کمک کنییییییییییییییییییین وقتی میخوام نصبش کنم میگه ??ایل installerdata.xml

روپیدا نیمیکنه اینم عکسشه

[ATTACH=CONFIG]2358[/ATTACH]

ویرایش شده توسط kasraqwer
ارسال شده در

دوستان عزیز من می خواستم نسخه اورجینال بتل??یلد رو بگیرم ولی قبلش می خواستم یه تستی بکنم ببینم چطوره کسی از شما می دونه که چطوره می شه به طور رایگان بازی کرد.

مهمان مهمان
ارسال شده در
یکی کمکم کنه دارم دیوونه میشم چجوری Origin نصب کنم کمک کنییییییییییییییییییین وقتی میخوام نصبش کنم میگه ??ایل installerdata.xml

روپیدا نیمیکنه اینم عکسشه

2358-تاپیک-مخصوص-بازی-battlefield-3-بحث-و-بررسی-و-ر??ع-مشکلات-g-jpg

Origin رو از سایت خود EA دانلود و نصب کن.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...