مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 30، 2012 ارسال شده در فروردین 30، 2012 به نظر منم چرت بود ارزش 14 گیگ دانلود با این وضع اینترنت رو نداشت کلا?? خیلی سر تر ازش هست کلا?? ؟؟؟ :=-0:
mason ارسال شده در فروردین 30، 2012 ارسال شده در فروردین 30، 2012 من با COD خیلی حال میکنم اما با سری ای که Activision و Infinity ward ساختن. BO ا??تضاح بود مخصوصا" اینکه Treyarch ساخته بود. اصلا گیم پلی BO شبیه هیچ کدوم از نسخه های COD نبود. BF3 از نظر داستان کم داشت اما گرا??یکی هیچی کم نداره. بیخودی که بیش از 10 میلیون نسخه قروش نکرده. بنظر من که BO بد نبود حد اقل اولین نسخه ی CoD بود که شخصیت اصلی حر?? میزد و Treyarch توی این نسخه پیشر??ت زیادی کرده بود و چیز های زیادی از Infinity ward یاد گر??ته بود بیشتر گیمر ها سری Infinity ward رو دوست دارن چون مدرن من خودم شخصاً BO رو بعد از mw2 بهترین نسخه CoD میدونم چون داستان مت??اوتی با سری های قبل داشت و به سری های مدرن نزدیک تر بود متاس??انه امسال mw3 خیلی بد ظاهر شد و کم کار شده بود کلاً سال 2011 سال خوبی برای بازی ها نبود BF که اصلاً بازی نیست اون هیجانی که توی CoD هست توی BF نیست BF یک مضخر??ه به تمام معنا:76:
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 در کل که من الآن 290 ن??ر کشتم خیلی BF حال میده :tongue:
aloneplayer ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 سلام دوستان من در بازی Battlefield 3 یک مشکل دارم وقتی مرحله 2 تومو میشه و میره برای لود کردند علامت لود پایین ص??حه هست اما بعد از چند ثانیه علامت میره و ص??حه کاملا سیاه باقی میمونه باید چکار کنم؟
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 سلام دوستان من در بازی Battlefield 3 یک مشکل دارم وقتی مرحله 2 تومو میشه و میره برای لود کردند علامت لود پایین ص??حه هست اما بعد از چند ثانیه علامت میره و ص??حه کاملا سیاه باقی میمونه باید چکار کنم؟ درایور کارت گرا??یک رو آپدیت کردی ؟ حتما" کارتت ATi هست, کارت های به درد نخوری هستن.
aloneplayer ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 درایور کارت گرا??یک رو آپدیت کردی ؟ حتما" کارتت ATi هست, کارت های به درد نخوری هستن. نه کارت گرا??یکم Nvidia اپدیتش هم کردم
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 همین ص??حه پست اول رو کامل بخون. آخریش مربوط به شماست.
aloneplayer ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 همین ص??حه پست اول رو کامل بخون. آخریش مربوط به شماست. نحوه است??اده اش چجوریه؟ چکارش بایذ بکنم؟
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 است??اده ی چی ؟ دانلود کن دیگه. من نمیدونم توش چیه (بگو چی هست تا بگم چیکار کنی )
aloneplayer ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 است??اده ی چی ؟ دانلود کن دیگه. من نمیدونم توش چیه (بگو چی هست تا بگم چیکار کنی ) http://www.up.98ia.com/images/neoz2ecveu733nngbukz.jpg این عکس ??ایل چندتاش تبلیغ سایت یکیش هم که ویدئویی
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 خب ویدیویی رو نگاه کن دیگه .......... آموزش تصویریه خیر سرم.
aloneplayer ارسال شده در فروردین 31، 2012 ارسال شده در فروردین 31، 2012 خوب اینو انجام دادم اما باز هم تصویر سیاه میشه
fkz70 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام من نسخه CloneDVD Unpacked Multi9 رو دان کردم و شما تو آموزش نصبش نوشتید که 3. ??ایل ا??زودنی رو نیز دانلود و به ??ولدر Battlefield 3 2011 UNPACKED-P2PData کپی کنید. اما بعد از ***ترکت کردن اصلا همچین مسیری وجود نداره ضمنا ??ایلام کامل دان شده و موقع ***ترکت کردن هم هیچ پیغامی اضا??ه ای ندارم . لط??ا سریع تر جواب بدبد . ممنون.
saeedgajol ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم این پیغام رو میده : the procedure entry poimt CreateFXGIFactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.ll.
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم این پیغام رو میده : The procedure entry poimt createfxgifactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.ll. ویندوزت xp ؟؟؟ یا کارت گرا??یکت dx11 نیست ؟؟؟
mahmoudi ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 سلام من بازی را قبلا راحت اجرا کردم وقتی ویندوزم عوض شد هر وقت رو بازی کلیک کردم دیگه نیومد اما تو تکس منیجر بود هرکاری کردم درست نشد از تغییر نام -تغییر ویندوز- ریختن ??ایل اصلی بازی بعد ریختن کرک- تعویض کرک و ...
mahdi g ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 aga kollan bala nemiad va task manager ham zood hazfesh mikone cpu ci7 ram8 grafic 1 nvidia 220
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گرا??یکت که اصلا جوابگو نیست ! 220 ddr3 ! Recommended بازی GTX460 هست چه برسه به 220...
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام دوستان به نظر شما سی پی یو وگرا??یک من در چه حد بازی رو میکشه؟ گرا??یک:gt520 1gb سی پی یو:pentium4 3.00ghz
mrd-blade ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 سلام. آقا من بازی رو از rar دراوردم,اما حالا که میخوام نصب کنم گزینه install نداره! چه کنم من؟ برنامه power iso هم دارم
kasraqwer ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 (ویرایش شده) یکی کمکم کنه دارم دیوونه میشم چجوری Origin نصب کنم کمک کنییییییییییییییییییین وقتی میخوام نصبش کنم میگه ??ایل installerdata.xml روپیدا نیمیکنه اینم عکسشه [ATTACH=CONFIG]2358[/ATTACH] ویرایش شده اردیبهشت 9، 2012 توسط kasraqwer
o--ibrahim--o ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 (ویرایش شده) کسی میدونه که چرا اوریجین چند روزه connect nmishe مردیم از ک??!!!!! Battlelog / Sign in این هم باز نمیشه[ATTACH=CONFIG]2359[/ATTACH] ویرایش شده اردیبهشت 10، 2012 توسط o--ibrahim--o
allworld ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 دوستان عزیز من می خواستم نسخه اورجینال بتل??یلد رو بگیرم ولی قبلش می خواستم یه تستی بکنم ببینم چطوره کسی از شما می دونه که چطوره می شه به طور رایگان بازی کرد.
o--ibrahim--o ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 نسخه بتا واسه تست بود که خدا رحمتش کنه... .شما ??قط میتونی اکانت کسی رو قرض بگیری تست کنی!!! Battlefield 3 - 2012-02-10 13:34 - Xfire Video BF3-HC - Xfire Video sniper - Xfire Video
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 یکی کمکم کنه دارم دیوونه میشم چجوری Origin نصب کنم کمک کنییییییییییییییییییین وقتی میخوام نصبش کنم میگه ??ایل installerdata.xml روپیدا نیمیکنه اینم عکسشه Origin رو از سایت خود EA دانلود و نصب کن.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری