skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آدم مرحله ی که گیر میکنه یادش میمونه من یادم نیست اونجا چیکار کردم پس حتما خیلی آسون بوده ای قربون ادم چیز ??هم احست به تو :grouphugg:
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ببین داداش یه مرحله هست که اسنایپ میگیری دستت میری روپشتبوم آدم میکشی بعدش سریع میری اون ماشینه که ??رار میکنه رو میزنی چپ میکنه بعد از اون دوستت میاد اون یارو رو میزاره رو شونش میبره تو پاساژ تو پاساژه گیر کردم
poyan ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 (ویرایش شده) سلام..بچه ها .. اقا من این ??شرده گه9 گیگرو دل کردم ... اما هرچی از زیپ درش میارم ... چیزی بیرون نمیاد به جز یه ??ایل ای اس او..باید چی کار کنم .... دمتون گرم سرعی راه بندازید ما رو ویرایش شده بهمن 4، 2011 توسط poyan
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ای قربون ادم چیز ??هم احست به تو :grouphugg: میگم اون ر??یقمون ر??ته عکس رو بگیره و بیاد من اگه ??یلم بگیرم با کی??یت بالا حجمش بالاست بگیرم ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من یه ??یلم گر??تم کی??یتش بهتره الان آپ میکنم
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من که بازی رو دی ال نکردم خریدم نمیدونم داداش :sad:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ببین داداش یه مرحله هست که اسنایپ میگیری دستت میری روپشتبوم آدم میکشی بعدش سریع میری اون ماشینه که ??رار میکنه رو میزنی چپ میکنه بعد از اون دوستت میاد اون یارو رو میزاره رو شونش میبره تو پاساژ تو پاساژه گیر کردم وقتی اون یارو میزار رو شونش میبره یه جایی بعد در رو میبنده شما باید برگردید چند تا دشمن پشت ماشین هستند که وقتی اونا رو بکشی میری جای علامت یه در کوچیکه بازش میکنی میری تو. پاساژ من ندیدم دیگه. اگه میتونی عکس بگیر.
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 حجمش بالاست 50 مگ از خیرش گذشتم ولی عکسم نمیشه بگیری با این گوشی من علی جان دستم به دامنت :blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 حجمش بالاست 50 مگ از خیرش گذشتم ولی عکسم نمیشه بگیری با این گوشی من علی جان دستم به دامنت :blushing: الان میگیرم عزیز ولی خداییش خوب وقتمونو گر??تی :;-d::;-d:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سلام..بچه ها .. اقا من این ??شرده گه9 گیگرو دل کردم ... اما هرچی از زیپ درش میارم ... چیزی بیرون نمیاد به جز یه ??ایل ای اس او..باید چی کار کنم .... دمتون گرم سرعی راه بندازید ما رو خوب دوست عزیز . شما برنامه power iso نصب کن . واین ??ایل رو باز کن نصبش کن :unsure:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 امروز قراره یه پچ بیاد برا بازی شاید درست بشه
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 الان میگیرم عزیز ولی خداییش خوب وقتمونو گر??تی :;-d::;-d: شرمنده :blushing:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اونجا که تو یه پاساژ چند طبقه ایه. شما وقتی ر??تید پیش دوستتون یکم صبر کنید و بعد از تو پاساژ برو پایین تا که چند ن??ر میان باید اونارو بکشید باید همین جور ادامه بدین.... تا دوستتون اون ن??ر که رو شونش گذاشته سوار هواپیما کنه . بعد تموم میشه
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 داداش الان عکس هم میگیرم آره دقیقا همینه که شما میگی من همه اونا رو میکشم بعدش میرم تو از پله ها میرم پایین دوستم که اون مرده رو شونش بوده میره تو یه مغازه که تو پاساژ هست بعدش یه چی میدن دسته من که اونجا گیر کردم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 شرمنده :blushing: نه بابا این حر??ا چیه شوخی کردم :w00t:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 داداش الان عکس هم میگیرم آره دقیقا همینه که شما میگی من همه اونا رو میکشم بعدش میرم تو از پله ها میرم پایین دوستم که اون مرده رو شونش بوده میره تو یه مغازه که تو پاساژ هست بعدش یه چی میدن دسته من که اونجا گیر کردم ص??حه قبل کامل توضیح دادم:429778le1utwnx4p: :w00t:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 شرمنده :blushing: الان دارم عکس هارو آپ میکنم ولی ببین حال میکنی
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اینم عکی این جا از ماشین اومدی بیرون [ATTACH=CONFIG]2074[/ATTACH] اینجا بالای پله که دارن شلیک میکنن [ATTACH=CONFIG]2075[/ATTACH] اینجا هم یارات نشتن و اونجا بهت میگه که بورو اونجا [ATTACH=CONFIG]2076[/ATTACH] و اینجا هم میری کنارشون ولی دیگه هیچ ات??اقی نمی ا??ته دیگه هیچ کس جایی نمیره تنها پله کانی هم که هست همونه که میبینی [ATTACH=CONFIG]2077[/ATTACH]
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 الان دارم عکس هارو آپ میکنم ولی ببین حال میکنی ??دات :blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اینم عکی این جا از ماشین اومدی بیرون اینجا بالای پله که دارن شلیک میکنن اینجا هم یارات نشتن و اونجا بهت میگه که بورو اونجا و اینجا هم میری کنارشون ولی دیگه هیچ ات??اقی نمی ا??ته دیگه هیچ کس جایی نمیره تنها پله کانی هم که هست همونه که میبینی :w00t::w00t: ایول به کی??یت
ali873 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 این با درایو شما سازگاری نداره. کارت گرا??یکت کامل مشخصاتش بگو. ویندوزت چیه؟ Nvidia Geforce With CudaTm ویندوز 7
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 :w00t::w00t: ایول به کی??یت ما اینیم دیگه
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ما اینیم دیگه بوس بوس بوس :;-D: خداکنه دیگه بهانه نیارن :429778le1utwnx4p:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری