مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سمت راست دقت کنید .بچه ها یه در هست که باید از چنتا پله بری پایین تا بهش برسی و........... برا اطمینان کامل صبر کن با عکس برگرده :blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عکس معلوم نبود ازش ??یلم گر??تم لط??ا زود جوابمونو بده حجمش 700 KB http://www.faupload.com/upload/90/Aban/10-15/04112011004.3gp
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عکس معلوم نبود ازش ??یلم گر??تم لط??ا زود جوابمونو بده حجمش 700 KB http://www.faupload.com/upload/90/Aban/10-15/04112011004.3gp ??دای اون مرامت . ایدی یاهو میدی عزیز
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عکس معلوم نبود ازش ??یلم گر??تم لط??ا زود جوابمونو بده حجمش 700 KB http://www.faupload.com/upload/90/Aban/10-15/04112011004.3gp اخه این چه ??یلم گر??تنیه دیگه هیچ معلموم نیست. عکسسسسسسسسسسس بزار ص??حه قبل توضیخ دادم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اخه این چه ??یلم گر??تنیه دیگه هیچ معلموم نیست. عکسسسسسسسسسسس بزار ص??حه قبل توضیخ دادم درسته که کی??یت نداره ولی معلومه که ندیدی آرپی جی خورد به اون کامیون حمل سوخت بعدش ??رارکردن ر??تن زیر پل اونجا نشستن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اخه این چه ??یلم گر??تنیه دیگه هیچ معلموم نیست. عکسسسسسسسسسسس بزار ص??حه قبل توضیخ دادم دیگه خدا وکیلی دارید بهانه میگیری چی چی معلوم نیست ؟ از اونجایی که از ماشین میاد پایین ??یلم گر??تم میگی هیچی معلوم نیست ؟
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 درسته که کی??یت نداره ولی معلومه که ندیدی آرپی جی خورد به اون کامیون حمل سوخت بعدش ??رارکردن ر??تن زیر پل اونجا نشستن حالا ??همیدم . یکی از دوست شما میدود میره سمت چپ بالای پول باید شما هم سریع پشت سرش بدوید و هرجا میره شما هم حرکت کنید
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 حالا ??همیدم . یکی از دوست شما میره سمت چپ بالای پول بای شما هم سریع پشت سرش بدوید و هرجا میره شما هم حرکت کنید مشکل ما هم همینه که یارای ما همونجا سرجاشون زیر پل میشینن و تکون نمی خورن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 حالا ??همیدم . یکی از دوست شما میدود میره سمت چپ بالای پول بای شما هم سریع پشت سرش بدوید و هرجا میره شما هم حرکت کنید خب مشکل ما هم همینه 30 دقیقه وایسادیم کسی تکون نمی خوره دنبال کی بریم ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ??دای اون مرامت . ایدی یاهو میدی عزیز اینم ایمیلم ali200316@yahoo.com
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 مشکل ما هم همینه که یارای ما همونجا سرجاشون زیر پل میشینن و تکون نمی خورن خب مشکل ما هم همینه 30 دقیقه وایسادیم کسی تکون نمی خوره دنبال کی بریم ؟ عجب ت??اهمی داریم :w00t:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 خب مشکل ما هم همینه 30 دقیقه وایسادیم کسی تکون نمی خوره دنبال کی بریم ؟ واییییی این دیگه از کم تجربه خودتونه عکس واضع بگبربن تا مشکلتون حل کنم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عجب ت??اهمی داریم :w00t: :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آدم مرحله ی که گیر میکنه یادش میمونه من یادم نیست اونجا چیکار کردم پس حتما خیلی آسون بوده
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 واییییی این دیگه از کم تجربه خودتونه عکس واضع بگبربن تا مشکلتون حل کنم عزیز کجا عکش بگیرم ؟ اونجا که وایسادیم تکون نمی خورن ؟ اون جا عکس بگیرم ؟
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عزیز کجا عکش بگیرم ؟ اونجا که وایسادیم تکون نمی خورن ؟ اون جا عکس بگیرم ؟ اره 3تا عکس مختل?? با کی??یت بگیر بزار از اون هتله هم بزار
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دادا من برم سریع مشکلمو حل کنم برم اون مرحله دو سه تا عکس به قول دوستمون واضح بگیرم بیام تا 3 ونیم میام . skidrow تو رو خدا نری من میرم میام علی تو هم باهاش مذاکره کن :blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عزیز کجا عکش بگیرم ؟ اونجا که وایسادیم تکون نمی خورن ؟ اون جا عکس بگیرم ؟ علی جان میگیری یا بگیرم ؟
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 باور کنید من بازی رو گذاشتم روی hard . همه چیزو به اسونی رد میکردم. نمیدونم اینا چه طوری گیر کردن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دادا من برم سریع مشکلمو حل کنم برم اون مرحله دو سه تا عکس به قول دوستمون واضح بگیرم بیام تا 3 ونیم میام . skidrow تو رو خدا نری من میرم میام علی تو هم باهاش مذاکره کن :blushing: باشه من هستم پس زود بیا اگه میخوای بگو من بگیرم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 باور کنید من بازی رو گذاشتم روی hard . همه چیزو به اسونی رد میکردم. نمیدونم اینا چه طوری گیر کردن عزیز ما هم رو هاردیم کی حوضله ایزی رو داره
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 علی جان میگیری یا بگیرم ؟ خودت میدونی
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اقای عزیز سریع عکس بگیرن با ??یلم واضع بگیرن بهتره
mer30boy ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سلام دوستان سه تا مشکل بود که خیلی داشتن و دارن : 1 - گیر کردن ص??حه اول بازی و وارد نشدن به بازی 2- چند بار تکرار شدن صدا ها در بازی 3 - تکه تکه اجرا شدن بازی من برای این مشکلات چند تا راه پیدا کردم که ایشا الله برا دوستان هم جواب بده 1 - گیر کردن ص??حه اول بازی و وارد نشدن به بازی : من خودم این مشکل رو داشتم دوستان در بعضی موارد با چند بار اجرا کردن بازی این مشکل حل میشه ولی اگه چند بار اجرا کردین و باز هم اجرا نشد برید از این نسخه ای که گر??تید دل بکنید ( یعنی اگه مثلا نسخه Reloaded بازی رو گر??ید حالا یه نسخه دیگه رو امتحان کنید چون هیچ ??ایده ای نداره ) 2- چند بار تکرار شدن صدا ها در بازی : برای ر??ع این مشکل خودم چندین راه رو امتحان کرده بودم اما جواب نداده بود . من خودم از برنامه Easytun 5 است??اده کردم که هم تا حد بسیار زیادی تکرار شدن صدا رو کم کرد و تا حد بسیار زیادی تکه تکه اجرا شدن بازی رو کم کرد ( به دلیل کم بودن گرا??یک و رم کامپیوترم ) 3 - تکه تکه اجرا شدن بازی : برای این مورد هم باید جدید ترین آپدیت nvidia یا ati رو بگیرین و حتی خود برنامه easytun 5 هم خیلی موثره
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری