مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سیو به چه درد من میخوره بابا حال بازی همینه که خودت ردش کنی 1000 درصد تایید
ali873 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من وقتی می خوام درایورم رو آپدیت کنم درایور نصب نمیشه چیکار کنم کسی میدونه ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من وقتی می خوام درایورم رو آپدیت کنم درایور نصب نمیشه چیکار کنم کسی میدونه ؟ عزیز این پیامی که این نوشه تا اونجایی که من میدونم میگه که این درایور مال این گرا??یک نیسا نمی تونه پیدا کنه سخت ا??زارتو
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من وقتی می خوام درایورم رو آپدیت کنم درایور نصب نمیشه چیکار کنم کسی میدونه ؟ ??کر کنم نمی تونه کارت گرا??یکتو شناسایی کنه . مدلش چیه ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اره من دوی اونجا رو ر??تم ولی کسی نمیاد میگم تا حالا هیچ کس به شما هیچی نگ??ته ؟ که منم امتحان کنم ببینم کار میکنه
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 میگم تا حالا هیچ کس به شما هیچی نگ??ته ؟ که منم امتحان کنم ببینم کار میکنه یکی گ??ت مرحله رو کلا از اول برو که من ر??تم دوباره یه جای دیگش گیر کرده یکیم گ??ت تنظیمات بازیو بیار رو low درست میشه .من اینو امتحان نکردم ولی ??کر نکنم درست بشه میخوای تو امتحان کن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 یکی گ??ت مرحله رو کلا از اول برو که من ر??تم دوباره یه جای دیگش گیر کرده یکیم گ??ت تنظیمات بازیو بیار رو low درست میشه .من اینو امتحان نکردم ولی ??کر نکنم درست بشه میخوای تو امتحان کن اینو من امتحان کردم خوب نشد راستی تو میتونی بری پشت اون ماشین که چراغ هاش روشنه ؟ همونی که روبروته
ali873 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ??کر کنم نمی تونه کارت گرا??یکتو شناسایی کنه . مدلش چیه ؟ Nvidia Geforce With CudaTm
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اینو من امتحان کردم خوب نشد راستی تو میتونی بری پشت اون ماشین که چراغ هاش روشنه ؟ همونی که روبروته نه اگه برم ازش جلوتر برم اخطار میده که برگرد 4 ثانیه ای باید برگردی
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 نه اگه برم ازش جلوتر برم اخطار میده که برگرد 4 ثانیه ای باید برگردی ببین تو راهتو ادامه بده به اون اخطار توجه نکن وقتی میری پشت کامیون اخطار غیب میشه ولی نمی دونم اون پشت چیکار میتونی بکنی
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من تو مرحله Night Shift وقتی اون ال بشیر رو میاریم تو پاساژ گیر کردم . چیکار باس کرد ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ببین تو راهتو ادامه بده به اون اخطار توجه نکن وقتی میری پشت کامیون اخطار غیب میشه ولی نمی دونم اون پشت چیکار میتونی بکنی ??کر نکنم پشت کامیون باید کاری بکنی . چون اونایی که این مرحله رو رد کردن گ??تن که ما ر??تیم کنار یارمون اونام حرکت کردن ماهم باهاش ر??تیم کسی نگ??ت پشت کامیون ر??تم :unsure:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من تو مرحله Night Shift وقتی اون ال بشیر رو میاریم تو پاساژ گیر کردم . چیکار باس کرد ؟ دادا تو به ما کمک کن تا یکیم بیاد به تو کمک کنه ما تو اون مرحله کنار هتل تهران گیر کردیم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 Nvidia Geforce With CudaTm دادا من نتونستم مدل کارت گرا??یکتو پیدا کنم خودت اگه وی پی ان داری برو پیدا کن بعد اگه درایوری داشت دانلود کن Drivers - GeForce
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من تو مرحله Night Shift وقتی اون ال بشیر رو میاریم تو پاساژ گیر کردم . چیکار باس کرد ؟ ما اونجا گیر کردیم وقتی کنار یارتی کنار هتل تهران زیر پل یارانم دیگه تکون نمیخورن باید چیکار کنیم ؟ :unsure:
ali873 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 کسی میتونه بگه چرا درایور من نصب نمیشه ؟ مدل کارت گرا??یک : Nvidia Geforce With CudaTm
sali0 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سلام من هم کرک بازی رو از سایتتون دانلود کردم اما جواب نداد بازی رو از بیرون خریدم و اسم ??ایل ??قط bf3 هست کرک رو هم نصب کردم اما مشکل اصلی از error kernal32.dll هست راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سلام من هم کرک بازی رو از سایتتون دانلود کردم اما جواب نداد بازی رو از بیرون خریدم و اسم ??ایل ??قط bf3 هست کرک رو هم نصب کردم اما مشکل اصلی از error kernal32.dll هست راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم مشکل از ویندوزه روی ویندوز xp اجرا نمیشه
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آها گر??تم شما باید با اسنایپر که دستتون هست اون چراغ های پارکینگ رو بزنید که تاریک بشه و هلیکپتر نیرو ب??رسته اونجا
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اونجایی که یه اسنایپر هد??تون میگیره ؟ کرک شما چیه ؟ من میگم شاید مشکل کرک باشه :unsure:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آها گر??تم شما باید با اسنایپر که دستتون هست اون چراغ های پارکینگ رو بزنید که تاریک بشه و هلیکپتر نیرو ب??رسته اونجا نه بابا کنار هتل تهران همنوجایی مه آرپی جی میزنن به تانکر سوخت من??جر میشه از بالای پل تیر اندازی میکنن
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ??ک کنم نرسیده باشم به اونجایی که شما میگی من الان تو مرحله Night Shift گیر کردم وقتی ال بشیر میمیره:unsure:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ??ک کنم نرسیده باشم به اونجایی که شما میگی من الان تو مرحله Night Shift گیر کردم وقتی ال بشیر میمیره:unsure: داداش این مرحله ما بعد از مرحله جت ها هست چطور نرسیدی ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ??ک کنم نرسیده باشم به اونجایی که شما میگی من الان تو مرحله Night Shift گیر کردم وقتی ال بشیر میمیره:unsure: نه بابا تو رد کردی ببین مرحله بعد از هواپیما
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری