رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

مهمان مهمان
ارسال شده در
دایرکت ایکس بازی کرایسیس را هم نصب کردم نشد

دایرکت 11 رو نصب کن

مهمان مهمان
ارسال شده در

آقا من چیکار کنم ؟:(....اون آپدیت هم هیت تو ??ولدر بازی :(

مهمان مهمان
ارسال شده در
شما از چه دایرکت ایکسی است??اده کردی؟

من دایرکت 11 رو نصب کردم

مهمان مهمان
ارسال شده در

من resume بازی کار نمیکنه،الانم یه مرحله ایم که جلوتر نمیره گیر می کنه.، در ضمن تو ??ولدر آپدیت بازی نیگا کردم تا مرحله villa داره باید همینجور باشه ?

ارسال شده در

وقتی بازی رو اجرا میکنم ص??حه Loading اول بازی میاد بعد ص??حه سیاه میشه و باید بازی رو بست یعنی داخل بازی هم نمیشه.البته بگم این حات وقتی پیش میاد که ص??حه کوچیک باشه و وقتی که ص??حه رو بزرگ میکنم حتی loading هم نشون نمیده.??قط ص??حه سیاه.

ارسال شده در
شما از چه دایرکت ایکسی است??اده کردی؟

عزیز. هیچ کدوم از نسخه های این بازی نصبی نیست و ستاپ نداره . ??قط ***تراکت میکنی بعدشم کرک میریزی:93:

ارسال شده در
من resume بازی کار نمیکنه،الانم یه مرحله ایم که جلوتر نمیره گیر می کنه.، در ضمن تو ??ولدر آپدیت بازی نیگا کردم تا مرحله villa داره باید همینجور باشه ?

بازیت از کدوم نوعه 8 11 13.5 گیگ

ارسال شده در

ببین داداشی من به محض اینکه دی وی دی میذارم میره تو ص??حه ستاپ هیچ ??ایل زیپی به من نمیده تا ایمیج بگیرم یا ***ترکت کنم همین 4تا هم دیوی دی

مهمان مهمان
ارسال شده در
ببین داداشی من به محض اینکه دی وی دی میذارم میره تو ص??حه ستاپ هیچ ??ایل زیپی به من نمیده تا ایمیج بگیرم یا ***ترکت کنم همین 4تا هم دیوی دی

داداش بازیت چند گیگه ؟

مهمان مهمان
ارسال شده در
گزینه سوم :d 12.3 گیگ

حجمش که درسته

ارسال شده در
گزینه سوم :d 12.3 گیگ

ببین این بازی کلا 12 مرحله داره شما الن کدوم مرحله ای در ضمن اصل بازی 15.5 گیگه در کامپیوتر پس مال شما حتما چند مرحله کم داره

مهمان مهمان
ارسال شده در
ببین این بازی کلا 12 مرحله داره شما الن کدوم مرحله ای در ضمن اصل بازی 15.5 گیگه در کامپیوتر پس مال شما حتما چند مرحله کم داره

عزیز مال منم 12.3 است

تا آخر هم ردش کردم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...