O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آره جت ها رو که خیلی وقت پیش رد کردم یه خورده دقیق تر بگین
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آره جت ها رو که خیلی وقت پیش رد کردم یه خورده دقیق تر بگین میری تو ماشین بعد از چند دقیقه یارت میاد سوار میشه میرید وقتی که از ماشین چیاده میشی یه آر پی جی میزنن به یه کامیون سوخت که جلو تره بعدش تو با 2 ن??ر از یارات میرید زیر پل میشینید بالا پرهم به یارای دیگه ات که عقب ترن شلیک میکنن ما هم این زیر نشستیم نیم ساته واسیادم و لی هیچ ماری نمی کنن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 آره جت ها رو که خیلی وقت پیش رد کردم یه خورده دقیق تر بگین ببین مرحله بعدش که باید حمله کنی به تهران قسمت اولشو رد میکنی بعد سوار ماشین میشی میرسی به یه جایی سربازا از ماشین پیاده میشن یه ن??ر از بالای پل آرپی جی میزنه ن??ت کش من??جرمی شه بعد از بالای پل تیر اندازی میکنن یارت میره زیر پل میشینه
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 2 مهمان ها) ahm ali200316 ali873 behzadspy best1 blackrose hadi200 mortezamir O_O sali0 sejjy zardrang یعنی کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 2 مهمان ها) ahm ali200316 ali873 behzadspy best1 blackrose hadi200 mortezamir O_O sali0 sejjy zardrang یعنی کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا کسی این مرحله رو نر??ته ؟ کسی گیر نکرده ؟ کسی نمیتونه کمک کنه ؟
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اوه من 5 مرحله جلو ترم یادم نی الان اون مرحله ای که شما میگین مرحله ای که شما میگین replay میکنم بتون میگم صبر کنید
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 اوه من 5 مرحله جلو ترم یادم نی الان اون مرحله ای که شما میگین مرحله ای که شما میگین replay میکنم بتون میگم صبر کنید باشه لط??ا زود جوابو مهمون بده
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 باشه لط??ا زود جوابو مهمون بده دادا میگم کرکت چیه ?reloded میخوای skidrow بریزیم ببینیم چی میشه چون یکی از دوستام گ??ت با کرک skidrow راحت تمومش کردم
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 من دانلود کردم ولی نصب نشد این ارور رو میده این با درایو شما سازگاری نداره. کارت گرا??یکت کامل مشخصاتش بگو. ویندوزت چیه؟
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 شما میرین زیره پل با اون دستگاهه که دستتون هست باید منور بزنید به تهران
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 یعنی واقعا کسی این مرحله رو نر??ته ؟ کسی گیر نکرده ؟ کسی نمیتونه کمک کنه ؟ کجا گیر کردی. بابا شما چقدر سر به هوا بازی میکنید . شما بلد نیستید 2کلام انگلیسی بخونین. کجا گیر کردی؟ عکس بگیر
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 شما میرین زیره پل با اون دستگاهه که دستتون هست باید منور بزنید به تهران از اون خیلی جلوتر بابا زیر پل کنار هتل تهران
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 کجا گیر کردی. بابا شما چقدر سر به هوا بازی میکنید . شما بلد نیستید 2کلام انگلیسی بخونین. کجا گیر کردی؟ عکس بگیر کنار هتل تهران زیر پل که بالا تیر اندازی میکنن روی یار هم نوشته follow میرم کنارش هیچ کاری نمیکنه . نوشته flank the enemis
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عکس بگیر ببینم کجا رو میگی skidrow شما ال بشیر رو کشتی ؟
hadi200 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 لينكها ي http://bigerfile.com ارور 404 ميده اگه كسي ميدونه موضوع چيه لط??ا كمك كنه:O_O::blushing::blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دادا میگم کرکت چیه ?reloded میخوای skidrow بریزیم ببینیم چی میشه چون یکی از دوستام گ??ت با کرک skidrow راحت تمومش کردم مال من همین کراکهskidrow
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 عکس بگیر ببینم کجا رو میگی skidrow شما ال بشیر رو کشتی ؟ کسانی که گیر میکنن ??قط یه عکس بگیرن مثل اب براشون حلش میکنم. ال بشیر کیلو چنده. من 1ه??قه پیش تموم کردم ر??ت:blushing:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دوستانی که زیر پل گیر کردن . اگه یکم برن عقب از چندتا پله میری پایین در رو باز میکنی و بهدش باید بخوابی بری تو یه زیر زمین.......و دیگه خودتون متوجه میشین:93:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 مال من همین کراکهskidrow دادا من گ??تم که دوباره ر??تم قبل از اون دوباره گیر کردم یه عکس میگیری باگوشیت ؟:blushing:
O_O ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ایول ببین اونجایی که ماشینه ??رار میکنه ما میزنیمش چپ میشه بعدش یارت میره اونو رو شونش میگره میبره تو پاساژ یه چی دستت میدن اون جا گیر کردم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دادا من گ??تم که دوباره ر??تم قبل از اون دوباره گیر کردم یه عکس میگیری باگوشیت ؟:blushing: آره وایسا الان میگیرم
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دوستانی که زیر پل گیر کردن . اگه یکم برن عقب از چندتا پله میری پایین در رو باز میکنی و......دیگه خودتون متوجه میشین:93: دادا عقب پله نیست سمت چپ هست اونم که اگه ادامش بدی میرسی به یه در که بن بسته یارام هم نمیان همون زیر پل میشینن
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 دادا عقب پله نیست سمت چپ هست اونم که اگه ادامش بدی میرسی به یه در که بن بسته یارام هم نمیان همون زیر پل میشینن خوب معلومه که نمیان تو باید بری اونجا یه چیزی رو چک کنی بعد دوباره برمیگردی. یعنی شما نمیتونین یه عکس بگیرین
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 خوب معلومه که نمیان تو باید بری ??ک کونم به بمب رو خنپی کنی بعد دوباره برمیگردی. یعنی شما نمیتونین یه عکس بگیرین الان ر??ته یه عکس بگیره بیاد ولی خداییش کل داستان بازیو لو دادی :unsure:
skidrow ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سمت راست دقت کنید .بچه ها یه در هست که باید از چنتا پله بری پایین تا بهش برسی و...........
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری