Jump to content
انجمن پی سی دی

آیا شما در تابستان امسال یکی از کنسول های PS4یا Xone را می خرید؟؟؟

Recommended Posts

سلام دوستان:6:

هیچی لازم به توضیح نیست ??قط بگید قصد خرید کنسول جدید در تابستان امسال رو دارید یا نه؟؟؟؟؟

من که بعد امتحانات دانشگاه انشالا ps4 میگیرم...

بعد از امتحانات میخرم pS4:hd:

من میخرم چون خداییش قابل تحمل نیس نگاش کنم حتی اگه هیچوقت هک نشه

جالبه آقام هر روز میگه بیا پول بدم بهت یکی بخر ولی گ??تم بعد امتحانات بهتر میچسبه

بعدشم که ماه رمضانه و همش تو خونه ایم اونوقت حال میده آنلاین بازی کنی

اصلآ این تاپیک مزخر??ه.خوب هر کی پولش بیش بر??ش بیشتر.هرکی پولش برسه میگیره دیگه.من که تا کنسول های نسل دوازدهم هم بیاد نمیتونم بگیرم.گور پدر این مملکت

اصلآ این تاپیک مزخر??ه.خوب هر کی پولش بیش بر??ش بیشتر.هرکی پولش برسه میگیره دیگه.من که تا کنسول های نسل دوازدهم هم بیاد نمیتونم بگیرم.گور پدر این مملکت

راس میگه ما ps3 هم نمیتونیم بخریم چه برسه ps4 :=-0:

اونایی که پولدارن با پول باباشون میگیرن من که باید کار کنم و پول جمع کنم تا بتونم پول دانشگاه مو بدم تازه ??قط یکی از مشکلاته. . . . حالا کو تا بتونم یه ps4 بگیرم :meatballs:

پول ... از وقتی یادمه لنگ پولم . کو پول ؟ پارسال تابستون اولین باری که ر??تم یک دسته بازی خریدم 10 تومن همین حدودا خانواده گیر دادند که ر??ته 10توووووووومن داده به دسته ؛ اون وقت توقع داری 2میلیون تومن بدم به کنسول ؟ ??قط بچگیم سگا داشتم و بعد از اون هم دیگر هیچ . ??کرم حتی به ps1,2,3 و xbox هم نرسید . جو گیر شده بودم از بابام 2 تومن بگیرم برم ps4 بخرم ولی نه ، دیگه تقریبا مستقل شدم و بزور همین لپ تاپم رو نگه دارم ... شما بازی کنین و لذت ببرید مثل این میمونه که ما هم بازی کردیم

بابا بی خیال بچه ها.اینقدر ننالین دیگه ادم دلش کباب میشه.این مملکت اشغال وضع 90 درصد مردمش همین جوریه و هممون باید مثل ... کار کنیم تا پول دربیاریم ولی خوب بازم ادم میتونه واسه خریدن یه کنسول که عشقشه یه کم خرجای دیگشو کم کنه و پول جمع کنه تا بخره.اینطوری هم که شما میگین نیست دیگه.

بابا بی خیال بچه ها.اینقدر ننالین دیگه ادم دلش کباب میشه.این مملکت اشغال وضع 90 درصد مردمش همین جوریه و هممون باید مثل ... کار کنیم تا پول دربیاریم ولی خوب بازم ادم میتونه واسه خریدن یه کنسول که عشقشه یه کم خرجای دیگشو کم کنه و پول جمع کنه تا بخره.اینطوری هم که شما میگین نیست دیگه.

من گوشیم سوخته و هنوز گوشی ندارم و کل پس اندازم با ??رض اینکه بتونم ساعتم رو 800تومن ب??روشم چون قصد ??روشش رو دارم ( هنوز به مچم نبستم ، هدیه است ) ، 1.700 تومن ، تو بگو بخرم یا نه . گیریم که خریدم پول بازیش رو از کجام بیارم ؟

یکجا دیگه پس انداز دارم ولی اون رو گذاشتم برای احتیاجات و ضروریات که 2تومن میشه ...ولی حسابش جداست

من گوشیم سوخته و هنوز گوشی ندارم و کل پس اندازم با ??رض اینکه بتونم ساعتم رو 800تومن ب??روشم چون قصد ??روشش رو دارم ( هنوز به مچم نبستم ، هدیه است ) ، 1.700 تومن ، تو بگو بخرم یا نه . گیریم که خریدم پول بازیش رو از کجام بیارم ؟

یکجا دیگه پس انداز دارم ولی اون رو گذاشتم برای احتیاجات و ضروریات که 2تومن میشه ...ولی حسابش جداست

داداش من اگه جات بودم بیشک میخریدم.ساعت میخوام چیکار وقتی بشینم پای ps4 دیگه زمان معنایی نداره.پس انداز هم که میگی واسه ضروریات هستش اخه چی از این ضروری تر.چی ضروری تر از این که ادم به چیزی که عشقش رو داره برسه.ما الان جوونیم و برامون رسیدن به چیزی که عاشقشیم لذت بخشه.مگه چقدر عمر میکنیم که نخوایم الان تو بهترین سالهای زندگیمون لذت ببریم.یه بازی بخر و بعدش هی عوضش کن.کاری که من هم قطعا انجام خواهم داد.

داداش من اگه جات بودم بیشک میخریدم.ساعت میخوام چیکار وقتی بشینم پای ps4 دیگه زمان معنایی نداره.پس انداز هم که میگی واسه ضروریات هستش اخه چی از این ضروری تر.چی ضروری تر از این که ادم به چیزی که عشقش رو داره برسه.ما الان جوونیم و برامون رسیدن به چیزی که عاشقشیم لذت بخشه.مگه چقدر عمر میکنیم که نخوایم الان تو بهترین سالهای زندگیمون لذت ببریم.یه بازی بخر و بعدش هی عوضش کن.کاری که من هم قطعا انجام خواهم داد.

اینم حر??یه . ممنون بابت راهنماییت

مطمئن باشید دستگاه زودتر ازون چیزی که ??ک کنید هک میشه.

هنوز ??یرمورهای سونی ناقصه و تمام امکانات PS4 رو نشده. مطمئن باشید به محض اینکه سونی اولین ??یرموره کامل و پایدارشو بده هکرا چیزایی که تو این مدت بدست آوردنو رو میکنن.

اگه پول داشته باشم برج 9 به بعد میخرم.

/m\

:4:

من کار به هک شدن یا نشدنش ندارم.کلا خرید اولین نسخه کنسول ها اشتباه هست.نمونش توی نسل قبل مشکلات PS3 FAT واسه بازی l.a.noire که داشت...من منتظر نسخه جدیدشون که ??کر کنم اسمشو بزارن اسلیم هستم...??کر کنم توی E3 امسال نسخه جدیدی هر دو شرکت معر??ی کنن که مثلا اینقدر کوچکتره و اینقدر سبکتره و اینقدر...

سلام به همگی

اقا این دوستمون بد نمیگه اولین نسخه ها معمولا باگ زیاد دارن من که ??علا با ps3 یه جوری سر میکنم بلکه تا موقعید که نسخه جدیدش بیاد شاید هک هم شد خدا رو چه دیدی اون موقع تا 2 تومن هم بره میخریم

بعدشم اینقد ننالین وضع مملکت بد نیست ما تنبلیم هم درس میخونیم هم میخوایم یه پول م??ت الکی بیاد تو زندگی مون بابا یه کم خرجارو کم کنید زحمت بکشید یه کم از خوابتون بزنید کار کنید بعد به ارزوهای دنیایی تون هم برسید

کجا بودید اون زمانی که شب تا صبح کار میکردم درسته درس زیاد نخوندم و به همون دیپلم اکت??ا کردم و بی خوابی کشیدم ولی الحمد الله الان برجی 1300 حقوقمه خدا بده برکت خمسشم میدم به یه ??قیر اونم از مشکل در بیاد منم دعا کنه خدا بیشتر بهم بده

یه نصیحت از یه بدبختم گوش کنید با نالیدن کار درست نمیشه خوش گ??ت شاعر معرو??

ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی اید و کاستی

سلام به همگی

اقا این دوستمون بد نمیگه اولین نسخه ها معمولا باگ زیاد دارن من که ??علا با ps3 یه جوری سر میکنم بلکه تا موقعید که نسخه جدیدش بیاد شاید هک هم شد خدا رو چه دیدی اون موقع تا 2 تومن هم بره میخریم

بعدشم اینقد ننالین وضع مملکت بد نیست ما تنبلیم هم درس میخونیم هم میخوایم یه پول م??ت الکی بیاد تو زندگی مون بابا یه کم خرجارو کم کنید زحمت بکشید یه کم از خوابتون بزنید کار کنید بعد به ارزوهای دنیایی تون هم برسید

کجا بودید اون زمانی که شب تا صبح کار میکردم درسته درس زیاد نخوندم و به همون دیپلم اکت??ا کردم و بی خوابی کشیدم ولی الحمد الله الان برجی 1300 حقوقمه خدا بده برکت خمسشم میدم به یه ??قیر اونم از مشکل در بیاد منم دعا کنه خدا بیشتر بهم بده

یه نصیحت از یه بدبختم گوش کنید با نالیدن کار درست نمیشه خوش گ??ت شاعر معرو??

ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی اید و کاستی

وضع مملکت خوبه؟ شما تو ایران زندگی میکنی؟ از کجا میدونی من کار نمیکنم؟ مرد مومن وقتی تو جامعه ای زندگی میکنی که همه چیزش به پول بستگی داره و اگه پول نداشته باشی باید مثل گاو لع لع بزنی اونوقت تو در این شرایط اگه پدرت بهت کمک کنه بهش میگی این پول م??ته و من نمیخوام؟ گور پدر کنسول . وقتی جوونای ما نمیتونن به خاطر بی پولی ساده ترین نیازهاشون رو ر??ع کنن اونوقت تو از این حر??ات خجالت نمیکشی.این عربای بی خاصیت رو نگاه کن.دست چپ و راستشون رو نمیدونن برو زندگیشون رو ببین.حالا با این حال بازم بیا چرت و پرت بگو.برو پیش یه روانشناس خودتو نشون بده شاید درمان شدی

وضع مملکت خوبه؟ شما تو ایران زندگی میکنی؟ از کجا میدونی من کار نمیکنم؟ مرد مومن وقتی تو جامعه ای زندگی میکنی که همه چیزش به پول بستگی داره و اگه پول نداشته باشی باید مثل گاو لع لع بزنی اونوقت تو در این شرایط اگه پدرت بهت کمک کنه بهش میگی این پول م??ته و من نمیخوام؟ گور پدر کنسول . وقتی جوونای ما نمیتونن به خاطر بی پولی ساده ترین نیازهاشون رو ر??ع کنن اونوقت تو از این حر??ات خجالت نمیکشی.این عربای بی خاصیت رو نگاه کن.دست چپ و راستشون رو نمیدونن برو زندگیشون رو ببین.حالا با این حال بازم بیا چرت و پرت بگو.برو پیش یه روانشناس خودتو نشون بده شاید درمان شدی

جواد جون دیگه خیلی تند ر??تی به مسئولین ??حش بده به چند تا حرومخور نامرد ??حش بده ... این بنده ی خدا که ما چیزی ازش نمیدونیم ، مشکل ما اینه که بعضیها به جون مردم ا??تادند و اون ها رو میخورند . دوستم چندین ماه ر??ت برای ساختمون یکی از کله گنده ها کار کرد . طر?? ??قط برای شیشه های ساختمونش 1میلیارد خرج کرد بعدش ر??یقم چند دقیقه پیش اومده میگه 10 میلیونش رو خیلی وقته نداده .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...