kasra.k ارسال شده در مرداد 22، 2014 ارسال شده در مرداد 22، 2014 آقا لینک دانلود حل شد و من اسپو?? کردم ولی هنوزم همون ارور نیاز به آپدیت رو میده... لط??ا کمک کنید
kasra.k ارسال شده در مرداد 22، 2014 ارسال شده در مرداد 22، 2014 اون اسپو??ر رو از جای دیگه دانلود کرده بودم. الان که با اسپو??ر همین سایت اسپو?? کردم دیگه تصویر و صدا نمیده دستگاه
erfan 78 ارسال شده در شهریور 15، 2014 ارسال شده در شهریور 15، 2014 یک سوال دارم اینکه گ??تین باید برای انلاین بازی کردن یوزر جدید بسازیم نمیشه سیوارو از یوزر آ??لایتمون منتقل کنیم به یوزر آنلاین؟ مثلا من NFS Rivals رو کلیش رو ر??تم با حالت آ??لاین حالا می خوام آنلاین بازی کنم باید دوباره از اول برم؟
datis ارسال شده در شهریور 15، 2014 ارسال شده در شهریور 15، 2014 یک سوال دارم اینکه گ??تین باید برای انلاین بازی کردن یوزر جدید بسازیم نمیشه سیوارو از یوزر آ??لایتمون منتقل کنیم به یوزر آنلاین؟ مثلا من NFS Rivals رو کلیش رو ر??تم با حالت آ??لاین حالا می خوام آنلاین بازی کنم باید دوباره از اول برم؟ آره میتونی انتقال بدی
erfan 78 ارسال شده در شهریور 19، 2014 ارسال شده در شهریور 19، 2014 دوستان من ثبت نام کردم. ایمیلم برام اومده که اکانتتو وری??ای کن اما وقتی روی وری??ای نو کلیک می کنم ات??اقی نمی??ته
Corleone ارسال شده در شهریور 27، 2014 ارسال شده در شهریور 27، 2014 (ویرایش شده) ببخشید من آپدیت roggero rebug 4.55 دارم و میخواستم بدونم با انجام این کارا نیازی به خرید اکانت psn ندارم و من با این آپدیتی که دارم به مشکلی نمیخورم و نیاز به نصب برنامه ای ندارم؟ و میخواستم بدونم میشه gta online رو بازی کرد/ ویرایش شده شهریور 27، 2014 توسط Corleone
alihamid ارسال شده در شهریور 29، 2014 ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلام یه سوال مهم داشتم من دستگاهم را به ??ریمور 4.46 رسمی سونی اپدیت کردم حالا چطور می تونم کپی خورش کنم؟ اگر باید دانگریدش کنم چجوری باید این کار رو انجام بدم؟ ممنون میشم اگر کمک کنید
iman0013 ارسال شده در شهریور 29، 2014 ارسال شده در شهریور 29، 2014 دوستان من ثبت نام کردم. ایمیلم برام اومده که اکانتتو وری??ای کن اما وقتی روی وری??ای نو کلیک می کنم ات??اقی نمی??ته اگه با کنسول میشه وصل شد مشکلی نداره
iman0013 ارسال شده در شهریور 29، 2014 ارسال شده در شهریور 29، 2014 ببخشید من آپدیت roggero rebug 4.55 دارم و میخواستم بدونم با انجام این کارا نیازی به خرید اکانت psn ندارم و من با این آپدیتی که دارم به مشکلی نمیخورم و نیاز به نصب برنامه ای ندارم؟ و میخواستم بدونم میشه gta online رو بازی کرد/[/quote سلام،??علا صبر کنید تا cfw 460 منتشر بشه
iman0013 ارسال شده در شهریور 29، 2014 ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلام یه سوال مهم داشتم من دستگاهم را به ??ریمور 4.46 رسمی سونی اپدیت کردم حالا چطور می تونم کپی خورش کنم؟ اگر باید دانگریدش کنم چجوری باید این کار رو انجام بدم؟ ممنون میشم اگر کمک کنید سلام،شما باید به یک تعمیر کار بدین تا دانگریدش کنن
Corleone ارسال شده در مهر 9، 2014 ارسال شده در مهر 9، 2014 ببخشید من آپدیت roggero rebug 4.55 دارم و میخواستم بدونم با انجام این کارا نیازی به خرید اکانت psn ندارم و من با این آپدیتی که دارم به مشکلی نمیخورم و نیاز به نصب برنامه ای ندارم؟ و میخواستم بدونم میشه gta online رو بازی کرد/[/quote سلام،??علا صبر کنید تا cfw 460 منتشر بشه منظورتون اینه که من با ??ریمور روجرو 4.55 نمیتونم طبق این آموزشی که در سایت قرار دادید آنلاین بازی کنم؟
kazy ارسال شده در مهر 9، 2014 ارسال شده در مهر 9، 2014 منظورتون اینه که من با ??ریمور روجرو 4.55 نمیتونم طبق این آموزشی که در سایت قرار دادید آنلاین بازی کنم؟ سلام. نه عزیز. 4.60 ofw منتشر شده ولی هنوز روجرو یا حبیب منتشر نکردن. ??علا ??قط با اسپو?? میتونی انلاین بزنی که نزنی بهتره. http://forums.p30day.com/t11902.html
Corleone ارسال شده در مهر 9، 2014 ارسال شده در مهر 9، 2014 ممنون که جواب دادی، گ??تم برای چی وقتی به نت وصل میشم با ps3 همش میگه به اینجا برو و آپدیت بکن، نگو برای همینه، باز مرسی، منتظر آپدیت میشم که نیازی به اسپو?? دیگه نباشه.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری