rasaaman Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 آقا من این کارایی که گ??تید رو انجام دادم .لی میرم تو ??ی??ا بعد استارت که می خواد وارد اکانت شه ارور میده ??کر کنم میگه شما از طر?? سونی بن شدید.حالا موندم چی کار کنم. شما وارد اکانت اصلیتون تو psn میشین؟ اگه اکانتو ساختینو واردش شدین بن نشدین.. حالا شما یه لط??ی کنین و اروری رو که دریا??ت میکنین..اینجا قرار بدین تا مشکلتون بررسی شه Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezasahebi Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 سلام آقا رسا. میشه چند تا IDPS بگذارید من بن شدم و نمیتونم آنلاین بازی کنم خیلی دوست دارم آنلاین بازی کنم.هیچ کدوم از دوستام هم ps3 ندارند که IDPS کنسول شون رو بدن!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 سلام آقا رسا. میشه چند تا IDPS بگذارید من بن شدم و نمیتونم آنلاین بازی کنم خیلی دوست دارم آنلاین بازی کنم.هیچ کدوم از دوستام هم ps3 ندارند که IDPS کنسول شون رو بدن!! سلام علیرضا جان شما باید از آیدی اختصاصی است??اده کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 سلام من سیستمم کلا بن شده.جوری که نمیتونم آکونت بسازم.چکار کنم؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 سلام من سیستمم کلا بن شده.جوری که نمیتونم آکونت بسازم.چکار کنم؟؟؟ سلام آموزش آنبن کردن رو تا چند ساعت دیگه قرار میدیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
11212 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 سلام آموزش آنبن کردن رو تا چند ساعت دیگه قرار میدیم اقا رسا اگه اینکار و انجام بدی منو پس از یک سال خوشحال کردی.نوکرتم:laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
33na Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 اقا يه سوال من به يه مشكل خوردم با وايرلس وصل شدم تست هم همرو ميگه succeded وقتي ميخوام اكانت sign in رو ميزنم ميره توش موقعي كه كرييت رو ميزنم نميزاره بسازم و همچين چيزي مينويسه This service is currently undergoing maintenace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 اقا يه سوال من به يه مشكل خوردم با وايرلس وصل شدم تست هم همرو ميگه succeded وقتي ميخوام اكانت sign in رو ميزنم ميره توش موقعي كه كرييت رو ميزنم نميزاره بسازم و همچين چيزي مينويسه This service is currently undergoing maintenace. دوست من با کابل لن چک کنید اگه نشد با isp تماس بگیرید..اگرم نشد من در خدمتم دوباره Link to comment Share on other sites More sharing options...
33na Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 اها يعني ايراد از اينترنته ؟؟؟ اره با كابل تست نكردم ??قط با واير لس زدم و نشد مرسي عزيز تست ميكنم نشد مزاحمت ميشم باز Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 اها يعني ايراد از اينترنته ؟؟؟ اره با كابل تست نكردم ??قط با واير لس زدم و نشد مرسي عزيز تست ميكنم نشد مزاحمت ميشم باز من در خدمتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarbanium Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 تو چه بازی هایی هم وطن های خودمون میان با هم بازی کنیم؟:n4v1d_174: وگرنه انلاین و ا??لاین که ??رقی نداره ر??تم کانتر همه خارجی ان لذت نداره:-_-: یه تاپیکم واسه این قرار بدید لط??ا:4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
33na Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 دادا یه سوال دیگه که نمیدونم به نت مربوطه یا پی اس3 اما میگم اگه ممکنه کمک کنید من ای پی و دی ان اس رو به صورت دستی وارد پی اس3 کردم دیگه با پی اس 3 که انلاین میشم لپ تاب نتم قطع میشه میگه ای پی تو دیوایس دیگه ??عاله میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟ مرسیییی Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 دادا یه سوال دیگه که نمیدونم به نت مربوطه یا پی اس3 اما میگم اگه ممکنه کمک کنید من ای پی و دی ان اس رو به صورت دستی وارد پی اس3 کردم دیگه با پی اس 3 که انلاین میشم لپ تاب نتم قطع میشه میگه ای پی تو دیوایس دیگه ??عاله میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟ مرسیییی با سلام مود مودمتون چیه؟ pppoe یا bridge Link to comment Share on other sites More sharing options...
11212 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) اقا رسا راستی کی اموزش انبن رو میذاری:thumbsup: Edited January 28, 2014 by 11212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
33na Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Pppoe هست رسا جان Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Pppoe هست رسا جان دوست من شما برنامه ی connectify رو روی سیستمتون نصب کنید و اینترنتتون رو شیر کنید که قطع نشه...اگه بازم مشکل بود احتمال زیاد مربوط به ??ایروال مودمه که باید خاموش شه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibala Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 سلام ، رسا جان من معذرت میخوام مشکل از هارد دستگاهم بود ربطی به اسپو?? نداشت ..... دستگاه رو چک کردم اصلا ربطی به اسپو?? نداشت وسط کار قاطی کرده باید مشکل هاردش رو برطر?? کنم اگر بشه از خودتم کمک میگیرم .... بازم معذرت :4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 سلام ، رسا جان من معذرت میخوام مشکل از هارد دستگاهم بود ربطی به اسپو?? نداشت ..... دستگاه رو چک کردم اصلا ربطی به اسپو?? نداشت وسط کار قاطی کرده باید مشکل هاردش رو برطر?? کنم اگر بشه از خودتم کمک میگیرم .... بازم معذرت :4: شما عزیزی .... من در خدمتتم.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 دوستای گلم توجه کنید که است??اده از اسپو?? مشکلی نداشته ولی چون در واقع lv2 رو پتچ میکنید (که در آموزش هم ذکر شد).. بهتر است که دستگاهتون رو به ??ریمور بالاتری (4.50) ارتقا بدید و در واقع دستگاه رو آپدیت کنید که در این صورت دیگه نیازی به اسپو?? کردن ندارین.... امیدوارم مو??ق باشین... سوالی و یا مشکلی بود من در خدمتم:4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezasahebi Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 سلام .اقا رسا راهی هست که بتونیم اکانتمون رو انبن کنیم؟اخه من کلی باهاش bf4 بازی کرده بودم بن که شدم دیگه نمیتونم با اون اکانت بازی کنم و باید یه اکانت دیگه درست کنم و از اول برم !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 سلام .اقا رسا راهی هست که بتونیم اکانتمون رو انبن کنیم؟اخه من کلی باهاش bf4 بازی کرده بودم بن که شدم دیگه نمیتونم با اون اکانت بازی کنم و باید یه اکانت دیگه درست کنم و از اول برم !! سلام علیرضا جان , اکانتتون یا کنسولتون رو؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezasahebi Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 اکانتمو اقا رسا. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 اکانتمو اقا رسا. دوست من شما ??قط یه راه دارین که 50 درصد ممکنه اکی بشه... یه عکس خوانا از سریال پشت دستگاه و پشت دسته کنسولتون بگیرین و به سایت پلی استیشن ایمیل کنید و سابجکت رو ریپورت بزنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezasahebi Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 ببخشید میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین؟ به کجا ایمیل کنم؟منظورتون از ریپورت کردن سابجکت چیست؟میتونم عکسارو به خودتون بدم و شما ارسال کنید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmikhin Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 dadash man nemidonam che jori???????????????????????????? vali y roz omadam khone beram to fifa 14 didam accunt o systemam ban shode bayad chikar konam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now