Jump to content
انجمن پی سی دی

آموزش ویژه اتصال کنسول ps3 به psn

Recommended Posts

PlayStation-Network-400x200.jpg

سلام

دوستان همونطور که مطلع هستید ??یلم آموزشی اتصال کنسول PS3 به PSN که به صورت اختصاصی تهیه و تولیده شده در سایت منتشر شد و قطعا تمامی مشکلات کاربران رو ر??ع خواهد کرد ، در صورتی که در جایی از آموزش دچار مشکل شدید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید می تونید در این تاپیک اعلام کنید که بهش رسیدگی بشه

دوست خوبم رسا جودکی در این تاپیک جوابگوی سوالات و مشکلات خواهد بود ...

توجه : تمامی عواقب است??اده از این آموزش بر عهده کاربران بوده و سایت پی سی دی هیچگونه مسئولیتی در قبال است??اده نادرست از آن را بر عهده نخواهد داشت

پیروز باشید ...

Edited by Masoud
  • Like 1

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

دوستان گرامی من در خدمتتون هستم

سلام رسا جان

??ک کنم بشناسمت قبلا تو سایت تاپ2... در بخش نظرها پاسخگوی کاربرا بودی در مورد همین اتصال و ساخت اکانت

خودتی دیگه؟؟!!!:biggrin2:

سلام

می خواستک بدون تا حالا کسی تونسته با روش شما بره آنلاین بازی کنه

و بن نشه

آره من از اول تابستون دارم بازی میکنم و بنم نشدم ??قط کالا?? 9 نزنی حله:thumbsup:

آقا رسا گل یه چنتا سوال داشتم

من تو ??یلم آموزشی این رو ن??همیدم که من که الان اکانت دارم اول باید دستگاه رو اسپو?? کنم و بعد بازی رو انتخاب و بعد وارد psn بشم؟

دوستم روی روجرو 4.50 هستش اون ??قط باید اکانت بسازی یعنی نباید کار دیگه انجام بده؟

اگه میشه online pass بازی bf4 رو قرار بدید(اگه داره)

ممنون:4:

آقا رسا گل یه چنتا سوال داشتم

من تو ??یلم آموزشی این رو ن??همیدم که من که الان اکانت دارم اول باید دستگاه رو اسپو?? کنم و بعد بازی رو انتخاب و بعد وارد psn بشم؟

دوستم روی روجرو 4.50 هستش اون ??قط باید اکانت بسازی یعنی نباید کار دیگه انجام بده؟

اگه میشه online pass بازی bf4 رو قرار بدید(اگه داره)

ممنون4.gif

پوریا جان اگر روی 4.46 هستید ,اسپو?? کنید ولی اگر 4.50 هستید نیازی به اسپو?? نیست.... ابتدا از مولتی من بازی رو انتخاب کنید... بعد وارد اکانتتون یا به اصطاح sign in بشین.. بعد وارد بازی بشین و آ«لاین بازی کنید

الان بازی های کپی توی دستگاهم میشه انلاین بازی کرد مثل the last of us اگه میشه ??ایلی مثل online pass نیاز نداره؟

علی جان میتونید همه ی بازیهارو به جز call of duty ghosts آنلاین بازی کنید...اگر نیاز به آنلاین پس بازی خاصی دارید در انجمن مطرح کنید (بعضی از بازی ها نیاز مندonline pass هستن ولی بیشتر بازی ها بدون نیاز به آنلاین پس هم قابل بازی کردنند)

علی جان میتونید همه ی بازیهارو به جز call of duty ghosts آنلاین بازی کنید...اگر نیاز به آنلاین پس بازی خاصی دارید در انجمن مطرح کنید (بعضی از بازی ها نیاز مندonline pass هستن ولی بیشتر بازی ها بدون نیاز به آنلاین پس هم قابل بازی کردنند)

خیلیییییی ممنون ??قط the last of us انلاین پس میخواد یانه اگه میخواد کسی داره قرارش بده؟:4:

• Administrators

علی جان لط??اً از موضوع اصلی تاپیک انجمن خارج نشو.

در این تاپیک ??قط در مورد ویدیو آموزش اتصال ps3 به psn صحبت کنید تا بقیه دوستان است??اده کنند.

2 پست آخر رو حذ?? کردم.

مرسی به راحتی جواب داد روی بتل ??یلد ولی برای ??ی??ا و پی اس پس می خواد که سالمش نایاب شده مثله اینکه .... اگر امکانش بود یه تایپیکی بزنید برو بچه هایی که پس سالم دارن به ما هم بدنش بازم مرسی از آموزش

مرسی به راحتی جواب داد روی بتل ??یلد ولی برای ??ی??ا و پی اس پس می خواد که سالمش نایاب شده مثله اینکه .... اگر امکانش بود یه تایپیکی بزنید برو بچه هایی که پس سالم دارن به ما هم بدنش بازم مرسی از آموزش

دوست عزیز ??ی??ا 14 بدون هیچ آنلاین پسی قابل بازی کردنه

شرمنده ??ی??ا درسته حق با شماست .. ولی پی ایی اس پسورد می خواد یک دوم اینکه راه حلی سراغ دارید که پینگ رو کم کرد ؟ اگر هست ممنون میشم آموزشی هم برای اون درست کنید با سپاس

آقا من این کارایی که گ??تید رو انجام دادم .لی میرم تو ??ی??ا بعد استارت که می خواد وارد اکانت شه ارور میده ??کر کنم میگه شما از طر?? سونی بن شدید.حالا موندم چی کار کنم.

علی جان لط??اً از موضوع اصلی تاپیک انجمن خارج نشو.

در این تاپیک ??قط در مورد ویدیو آموزش اتصال ps3 به psn صحبت کنید تا بقیه دوستان است??اده کنند.

2 پست آخر رو حذ?? کردم.

معذرت:-_-:

شرمنده ??ی??ا درسته حق با شماست .. ولی پی ایی اس پسورد می خواد یک دوم اینکه راه حلی سراغ دارید که پینگ رو کم کرد ؟ اگر هست ممنون میشم آموزشی هم برای اون درست کنید با سپاس

مشکل شما بررسی میشه دوست من

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...