Masoud Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 (edited) سلام دوستان همونطور که مطلع هستید ??یلم آموزشی اتصال کنسول PS3 به PSN که به صورت اختصاصی تهیه و تولیده شده در سایت منتشر شد و قطعا تمامی مشکلات کاربران رو ر??ع خواهد کرد ، در صورتی که در جایی از آموزش دچار مشکل شدید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید می تونید در این تاپیک اعلام کنید که بهش رسیدگی بشه دوست خوبم رسا جودکی در این تاپیک جوابگوی سوالات و مشکلات خواهد بود ... جهت دانلود ??یلم آموزشی کلیک کنید. توجه : تمامی عواقب است??اده از این آموزش بر عهده کاربران بوده و سایت پی سی دی هیچگونه مسئولیتی در قبال است??اده نادرست از آن را بر عهده نخواهد داشت پیروز باشید ... Edited January 29, 2014 by Masoud 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 دوستان گرامی من در خدمتتون هستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammads77 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 دوستان گرامی من در خدمتتون هستم سلام رسا جان ??ک کنم بشناسمت قبلا تو سایت تاپ2... در بخش نظرها پاسخگوی کاربرا بودی در مورد همین اتصال و ساخت اکانت خودتی دیگه؟؟!!!:biggrin2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 سلام محمد جان در حال حاضر تنها در سایت پی سی دی ??عالیت میکنم دوست من.. ازاونجا جدا شدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
alireza124 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 هرکی این آموزش رو دید بیاد یه دس کالا?? گاست بزنیم حال میده:biggrin2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardrang Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 سلام می خواستک بدون تا حالا کسی تونسته با روش شما بره آنلاین بازی کنه و بن نشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 ر??یق خیالت راحت باشه....برو بازی کن حالشو ببر Link to comment Share on other sites More sharing options...
alireza124 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 سلام می خواستک بدون تا حالا کسی تونسته با روش شما بره آنلاین بازی کنه و بن نشه آره من از اول تابستون دارم بازی میکنم و بنم نشدم ??قط کالا?? 9 نزنی حله:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pooriya 007 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 آقا رسا گل یه چنتا سوال داشتم من تو ??یلم آموزشی این رو ن??همیدم که من که الان اکانت دارم اول باید دستگاه رو اسپو?? کنم و بعد بازی رو انتخاب و بعد وارد psn بشم؟ دوستم روی روجرو 4.50 هستش اون ??قط باید اکانت بسازی یعنی نباید کار دیگه انجام بده؟ اگه میشه online pass بازی bf4 رو قرار بدید(اگه داره) ممنون:4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 الان بازی های کپی توی دستگاهم میشه انلاین بازی کرد مثل the last of us اگه میشه ??ایلی مثل online pass نیاز نداره؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 آقا رسا گل یه چنتا سوال داشتم من تو ??یلم آموزشی این رو ن??همیدم که من که الان اکانت دارم اول باید دستگاه رو اسپو?? کنم و بعد بازی رو انتخاب و بعد وارد psn بشم؟ دوستم روی روجرو 4.50 هستش اون ??قط باید اکانت بسازی یعنی نباید کار دیگه انجام بده؟ اگه میشه online pass بازی bf4 رو قرار بدید(اگه داره) ممنون پوریا جان اگر روی 4.46 هستید ,اسپو?? کنید ولی اگر 4.50 هستید نیازی به اسپو?? نیست.... ابتدا از مولتی من بازی رو انتخاب کنید... بعد وارد اکانتتون یا به اصطاح sign in بشین.. بعد وارد بازی بشین و آ«لاین بازی کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 الان بازی های کپی توی دستگاهم میشه انلاین بازی کرد مثل the last of us اگه میشه ??ایلی مثل online pass نیاز نداره؟ علی جان میتونید همه ی بازیهارو به جز call of duty ghosts آنلاین بازی کنید...اگر نیاز به آنلاین پس بازی خاصی دارید در انجمن مطرح کنید (بعضی از بازی ها نیاز مندonline pass هستن ولی بیشتر بازی ها بدون نیاز به آنلاین پس هم قابل بازی کردنند) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 علی جان میتونید همه ی بازیهارو به جز call of duty ghosts آنلاین بازی کنید...اگر نیاز به آنلاین پس بازی خاصی دارید در انجمن مطرح کنید (بعضی از بازی ها نیاز مندonline pass هستن ولی بیشتر بازی ها بدون نیاز به آنلاین پس هم قابل بازی کردنند) خیلیییییی ممنون ??قط the last of us انلاین پس میخواد یانه اگه میخواد کسی داره قرارش بده؟:4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 خیلیییییی ممنون ??قط the last of us انلاین پس میخواد یانه اگه میخواد کسی داره قرارش بده؟:4: چشم حتما قرار داده میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 چشم حتما قرار داده میشه http://www.dropbox.com%2Fs%2Fcgb39ynb8orzy08%2FRasa%2520Online%2520pass.pkg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 چشم حتما قرار داده میشه اگه هر چه سریعتر قرار بدید ممنون میشم :biggrin2::love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 اگه هر چه سریعتر قرار بدید ممنون میشم :biggrin2::love: http://www.dropbox.com%2Fs%2Fcgb39yn...e%2520pass.pkg online pass The Last Of Us Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 http://www.dropbox.com%2Fs%2Fcgb39yn...e%20pass.pkg online pass The Last Of Us واقعا ممنون زحمت کشیدی:love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted January 25, 2014 Administrators Share Posted January 25, 2014 علی جان لط??اً از موضوع اصلی تاپیک انجمن خارج نشو. در این تاپیک ??قط در مورد ویدیو آموزش اتصال ps3 به psn صحبت کنید تا بقیه دوستان است??اده کنند. 2 پست آخر رو حذ?? کردم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingblack Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 مرسی به راحتی جواب داد روی بتل ??یلد ولی برای ??ی??ا و پی اس پس می خواد که سالمش نایاب شده مثله اینکه .... اگر امکانش بود یه تایپیکی بزنید برو بچه هایی که پس سالم دارن به ما هم بدنش بازم مرسی از آموزش Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 مرسی به راحتی جواب داد روی بتل ??یلد ولی برای ??ی??ا و پی اس پس می خواد که سالمش نایاب شده مثله اینکه .... اگر امکانش بود یه تایپیکی بزنید برو بچه هایی که پس سالم دارن به ما هم بدنش بازم مرسی از آموزش دوست عزیز ??ی??ا 14 بدون هیچ آنلاین پسی قابل بازی کردنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingblack Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 شرمنده ??ی??ا درسته حق با شماست .. ولی پی ایی اس پسورد می خواد یک دوم اینکه راه حلی سراغ دارید که پینگ رو کم کرد ؟ اگر هست ممنون میشم آموزشی هم برای اون درست کنید با سپاس Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiesto22 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 آقا من این کارایی که گ??تید رو انجام دادم .لی میرم تو ??ی??ا بعد استارت که می خواد وارد اکانت شه ارور میده ??کر کنم میگه شما از طر?? سونی بن شدید.حالا موندم چی کار کنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 علی جان لط??اً از موضوع اصلی تاپیک انجمن خارج نشو. در این تاپیک ??قط در مورد ویدیو آموزش اتصال ps3 به psn صحبت کنید تا بقیه دوستان است??اده کنند. 2 پست آخر رو حذ?? کردم. معذرت:-_-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 شرمنده ??ی??ا درسته حق با شماست .. ولی پی ایی اس پسورد می خواد یک دوم اینکه راه حلی سراغ دارید که پینگ رو کم کرد ؟ اگر هست ممنون میشم آموزشی هم برای اون درست کنید با سپاس مشکل شما بررسی میشه دوست من Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now