pooriya 007 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 سلام آقا رسا اگه میشه روش غیر ??عال کردن اسپو?? 4.50 رو بگید و اگه اسپو?? درست و سالمی از 4.55 اومده قرار بدید ممنون:4:
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 سلام آقا رسا اگه میشه روش غیر ??عال کردن اسپو?? 4.50 رو بگید و اگه اسپو?? درست و سالمی از 4.55 اومده قرار بدید ممنون:4: چشم دوست من
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 سلام رسا جان اقا اسپو??ر 4.55 رو گذاشتی ؟ اگه اره کجاس دانلود کنیم؟ ممنون میشم بد جور لازم دارم راستی اگه اموزش خواصی هم داره بگو مرسی عزیز دوست من spoofere 4.55 عرضه شده ولی ??علا لینک نمیزارم چون خودم باید تست کنم که مطمین شم مشکلی نداره بعد شما هم است??اده کنید... :4:
amir hairman ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 رسا جان من چجوری مشگلم رو حل کنم.پیج قبلی مشگلم رو گ??تم ارور 80710104 میده که گ??تی از DNS هستش و منم از isp گر??تمش ولی بازم نشد :( ممنون
33na ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 رسا جان من چجوری مشگلم رو حل کنم.پیج قبلی مشگلم رو گ??تم ارور 80710104 میده که گ??تی از DNS هستش و منم از isp گر??تمش ولی بازم نشد :( ممنون دوست عزیز منم اول مشکل شمارو داشتم ولی درستش کردم میگم شمام تست کن با کابل مودمو به دستگاه وصل کن بعد برو تو تنظیمات اینترنت و ip و DNS ها رو به صورت دستی وارد کن و تست بگیر ازش با این روش ای دی بساز بعد کابل رو بکش و با وایر لس connect شو و ادامه بده
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 رسا جان من چجوری مشگلم رو حل کنم.پیج قبلی مشگلم رو گ??تم ارور 80710104 میده که گ??تی از DNS هستش و منم از isp گر??تمش ولی بازم نشد :( ممنون دوست من شما به من نگ??تین مود مودمتون چیه؟ Bridge یا pppoe ..... اگه اینو بگین راحت میتونم مشکلتون رو حل کنم... :4:
amir hairman ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 دوست من شما به من نگ??تین مود مودمتون چیه؟ Bridge یا pppoe ..... اگه اینو بگین راحت میتونم مشکلتون رو حل کنم... :4: رسا جان pppoe هست و ??قط لن داره ممنون :(
amir hairman ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 دوست عزیز منم اول مشکل شمارو داشتم ولی درستش کردم میگم شمام تست کن با کابل مودمو به دستگاه وصل کن بعد برو تو تنظیمات اینترنت و ip و DNS ها رو به صورت دستی وارد کن و تست بگیر ازش با این روش ای دی بساز بعد کابل رو بکش و با وایر لس connect شو و ادامه بده ممنون دوست عزیز ولی برای من ??قط لن هست و وایرلس نیست
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 رسا جان pppoe هست و ??قط لن داره ممنون :( dns هارو دوباره روی حالت اتوماتیک بزار.... اگرم تونستی مود مودمتو روی حالت bridge بزار و دوباره تست کن..همزمان هم با کامپیوتر و کنسولت به نت وصل نشو ..امیدوارم مشکلت حل بشه
alirezasahebi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 سلام آقا رسا.اگه ما یه demo رایگان یا برنامه هایی مثل ign یا youtube رو از psn دانلود کنیم امکان هست بن شویم؟
dunfanbubay ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 با سلام این بازیهارو میشه آنلاین زد یا امکان بن شدن وجود داره ؟ Pes 2014 Fifa 2014 Battlefield 3,4 Medal of Honor Warfighter Killzone 3
mohammad cloud1 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلام,من وقتی برنامه spoof 4.50رو اجرا میکنم این پیغامو میده your frimware version is not supported,چیکار کنم؟(دستگام rebug 4.46 ه)
emadrahimi2 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 دادا rasaaman پس این اسپو?? 4.55 چی شد. شانس ما رو میبینید تا ما اومدیم آنلاین بازی کنید سونی زد تو برجکمون گ??ت بی خود. یه لط??ی کن اگر میدونی اینی که اومده درسته بزار روی همین ??رم و در همین پست اطلاع بده تا بدانیم. چاکرتیم
Hyper Sonic ارسال شده در خرداد 2، 2014 ارسال شده در خرداد 2، 2014 وقتی شما در سایت تاپ2دانلود بودید من Spoofer 4.50 رو نصب کردم . بعد از مدتی خواستم غیر ??عالش کنم ر??تم تو برنامه اشتباهی Delete زدم بعد خارج شدم . ر??تم نگاه کردم دیدم هنوز 4.50 هست وقتی خواستم دوباره برم توش ارور میده . حذ??ش کردم از اول نصبش کردم بعد دوباره اسپو?? رو نصب کردم و بعد bacup ازش گر??تم بازم نشد آقا رسا جان. الان چیکار کنم ؟ ضمن اینکه اصلا در تاپ2دانلود به شما پیام ندادم و از شما سوالی نکردم که باعث عصبانیت شما بشم .
mohamad2000 ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 اقا مسعود این کارو انجام بدیم بن میشیم یا نه
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 سلام آقا رسا.اگه ما یه demo رایگان یا برنامه هایی مثل ign یا youtube رو از psn دانلود کنیم امکان هست بن شویم؟ نه عزیز مشکلی نداره
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 وقتی شما در سایت تاپ2دانلود بودید من Spoofer 4.50 رو نصب کردم . بعد از مدتی خواستم غیر ??عالش کنم ر??تم تو برنامه اشتباهی Delete زدم بعد خارج شدم . ر??تم نگاه کردم دیدم هنوز 4.50 هست وقتی خواستم دوباره برم توش ارور میده . حذ??ش کردم از اول نصبش کردم بعد دوباره اسپو?? رو نصب کردم و بعد bacup ازش گر??تم بازم نشد آقا رسا جان. الان چیکار کنم ؟ ضمن اینکه اصلا در تاپ2دانلود به شما پیام ندادم و از شما سوالی نکردم که باعث عصبانیت شما بشم . شما بهتره که دانگرید کنید (آموزشش در سایت هست) بعدش به ورژن دلخواهتون برید....با این روش نیازی هم به حذ?? اسپو?? نیست :smi.le:
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 دادا rasaaman پس این اسپو?? 4.55 چی شد. شانس ما رو میبینید تا ما اومدیم آنلاین بازی کنید سونی زد تو برجکمون گ??ت بی خود. یه لط??ی کن اگر میدونی اینی که اومده درسته بزار روی همین ??رم و در همین پست اطلاع بده تا بدانیم. چاکرتیم سلام عزیز.... اسپو?? 4.55 رو قرار دادم با آموزش نصبش رو
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 سلام,من وقتی برنامه spoof 4.50رو اجرا میکنم این پیغامو میده your frimware version is not supported,چیکار کنم؟(دستگام rebug 4.46 ه) سلام عزیز شما rebug 4.46.1 رو نصب کن.. یه سرچی کنی تو ??روم هستش یا اینکه مستقیم برو rogero 4.55
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 با سلام این بازیهارو میشه آنلاین زد یا امکان بن شدن وجود داره ؟ Pes 2014 Fifa 2014 Battlefield 3,4 Medal of Honor Warfighter Killzone 3 هیچ کدوم مشکلی نداره
mohamad2000 ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 اقا need for speed rvials مشکلی داره بن میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rasaaman ارسال شده در خرداد 8، 2014 ارسال شده در خرداد 8، 2014 اقا need for speed rvials مشکلی داره بن میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیز مشکلی نداره
pinkey ارسال شده در تیر 7، 2014 ارسال شده در تیر 7، 2014 سلام... من راحت وصل شدم و بازی می کنم.. ولی موقع ??ی??ا 14 بازی کردن دقیقه ی 70 یا 80 دی سی می شم.. CoD:zombie هم بعد از یه ربع بازی کردن دی سی می کنه ولی همچنان به گیم لابی وصلم... میشه راهنمایی کنید.. ممنون.. cfw:rogero 4.55 modem: usb wimax راستی با برنامه کانکتی??ای اینترنت رو شیر می کنم..
rasaaman ارسال شده در تیر 8، 2014 ارسال شده در تیر 8، 2014 سلام... من راحت وصل شدم و بازی می کنم.. ولی موقع ??ی??ا 14 بازی کردن دقیقه ی 70 یا 80 دی سی می شم.. CoD:zombie هم بعد از یه ربع بازی کردن دی سی می کنه ولی همچنان به گیم لابی وصلم... میشه راهنمایی کنید.. ممنون.. cfw:rogero 4.55 modem: usb wimax راستی با برنامه کانکتی??ای اینترنت رو شیر می کنم.. سلام دوست من..شما dns هارو از isp بگیرین و به صورت دستی وارد کنید..
pinkey ارسال شده در تیر 8، 2014 ارسال شده در تیر 8، 2014 سلام دوست من..شما dns هارو از isp بگیرین و به صورت دستی وارد کنید.. اینکارم کردم بازم همونجوریه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری