love ارسال شده در اردیبهشت 6، 2011 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2011 ا??کار: رضا اسکستانی کسی که پس از بریدن سر میرزا کوچک خان ، آن را به خان تالش تحویل داد. و این هم سر بریده میرزا کوچک جنگلی
johny ارسال شده در اردیبهشت 14، 2011 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2011 اگه من اون موقع بودم حتمأ حتمأ این مرد رو تیکه تیکه میکردم . مردشور اون دماغ " به یاد عقاب " ش رو ببرن ! به جای کمک کردن بهش ر??ته سرشو بریده. آدم آشغال !!! میگم حالا چرا عکسشو بر داشتین ؟ بزارین مردم ببینن که ماها که عربا رو مسخره میکنیم اون موقه اونقده گدا گشنه بینومون بوده که برای پول هرکاری میکردن ! راستی اسکستان کجاست ؟
evahidie ارسال شده در اردیبهشت 22، 2011 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2011 با درود این ??رد سر کیرزا کوچک خان را از تن مرده آن جدا کرد . در واقع میرزا بر اثر سرما ??وت کرده بود. از سوی دیگر شما از یک تن??نگ چی بی سواد که براساس عر?? آن زمان عمل کرده بود چه انتظاری دارید. امروز تحصیل کرده های ما با زنده ها اینچنین می کنند ؛ یا دستور می دهند ماموران با سواد به آنها تجاوز کنند. به نظر من این صحبتی که شما می ??رمایید با توجه به شرایط درست نیست، بهتر است قضاوت عادلانه باشد
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری