رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام دوستان

من بازی رو نصب کردم بدون مشکل بازی کردم ولی بعد از چند وقت موقع بازی کردن اتادیوم ها تماشاچی ندارن

کسی میدونه دلیلش چی هست

ممنون

• 2 weeks later...
  • پاسخ 195
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
سلام

می خواستم ببینم سیستمم با تنظیمات Medium میکشه؟

VGA: Nvidia GT 610 2GB

CPU: Pentium R Dual-Core 3.00GHz

Ram: 4GB

دادش من با گرا??یک 9600 دارم روون بازی میکنم.

رمم 4 گیکه ددر2

ارسال شده در
سلام

می خواستم ببینم سیستمم با تنظیمات Medium میکشه؟

VGA: Nvidia GT 610 2GB

CPU: Pentium R Dual-Core 3.00GHz

Ram: 4GB

با سلام شما High هم میتونین بازی کنین مشکلی نداره

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان من پچ 2 بازی رو از سایت دانلود کردم ونصب کردم ولی تو بازی نمیره من از پچ های قبلی هم است??اده کردم همچین مشکلی نداشت

اینم عکسش: [ATTACH=CONFIG]6453[/ATTACH]

ارسال شده در
سلام دوستان من پچ 2 بازی رو از سایت دانلود کردم ونصب کردم ولی تو بازی نمیره من از پچ های قبلی هم است??اده کردم همچین مشکلی نداشت

اینم عکسش: 6453-capture-png

دوباره باید بازی رو کرک بکنین! مثل همون د??عه اول که بازی رو نصب کردین!

• 6 months later...
ارسال شده در

من ??قط بخاطر آپدیت جام جهانی نسخه بلک باکس رو دوباره دانلود کردم(به توصیه سایت!) و طبق دستورالعمل هم نصب کردم اما متاس??انه دقیقا همون آپدیت کار نمیکنه! یعنی هیچ اثری از جام جهانی نیست کسی میدونه چرا یا من باز الکی اعتماد کردم و حجمم رو حروم کردم؟!؟!؟:huh:

ارسال شده در
من ??قط بخاطر آپدیت جام جهانی نسخه بلک باکس رو دوباره دانلود کردم(به توصیه سایت!) و طبق دستورالعمل هم نصب کردم اما متاس??انه دقیقا همون آپدیت کار نمیکنه! یعنی هیچ اثری از جام جهانی نیست کسی میدونه چرا یا من باز الکی اعتماد کردم و حجمم رو حروم کردم؟!؟!؟:huh:

چون ساده ای دادش من.

کاملترین پچ ها رو من از تاپ 2 دانلود میگیرم واسه پی اس.

اینجا اصلا هیمی نمیزاره

• 1 year later...
ارسال شده در

سلام.من بازی pes 2016 نصب کردم اما خیلی چیزاش اپدیت نبود میخواستم اپدیت نصب کنم که یه ن??ر بهم گ??ت جای این کار نسخه یورو نصب کن همه اپدیت ها رو داره.نصب کردم بعضی نقل و انتقالات انجام شده بود ولی باز مثلا بونس لیگا نداره و لیگ جزیره اسم تیم و آرم باشگاهاش درست نیست.کسی میدونه باید چیکار کنم؟نسخه یورو دارم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...