majidnewman ارسال شده در آذر 24، 2013 ارسال شده در آذر 24، 2013 باورم نمیشه 13 ص??حه همه از مشکلاتش گ??تند خب یهو بگویید که اسمش problem2014 بزاریم. لایک!!! جالبه این نسخه اش اخه بپای دیگر بازیا از لحاظ هیجان و گیم پلی نمیرسه که ارزش داشته باشه بری دنبال حل مشکلاتش!!!یادمه gta iv یکماه دنبالش بودم که درست نصبش کنم و ارزششم داشت
sohil-21 ارسال شده در آذر 24، 2013 ارسال شده در آذر 24، 2013 به نظرم بازی از لحاظ گرا??یکی ضعی?? تر شده ولی گیم پلی بازی بهتر شده کلا بازی سخت تر و نزدیک تر به واقعیت شده و باید همین جوری هم باشه . ??قط حی?? گرا??یکش ا??تضاحه . ولی عیب نداره صبر می کنیم تا سال بعد ...
as12 ارسال شده در آذر 24، 2013 ارسال شده در آذر 24، 2013 با سلام وخسته نباشی به شما عزیزان من نمی توانم pesرا دو ن??ره بازی کنم. لط??ا راهنمایی کنید. با تشکر
moeinpes ارسال شده در آذر 24، 2013 ارسال شده در آذر 24، 2013 سلام من بازی pes2014 رو نصب کردم سیستم من رو settings بازی به گرا??یک و سی پی یو و رم good داده ولی وقتی میرم تو میدان بازی گیر می زنده.لط??ا کمکم کنید.با تشکر منم همین مشکل دارم. یکی کمک کنه.
kazir ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 سلام! من یه مشکلی دارم: لب تابم دو تا گرا??یک داره!(Nvidia و Intel) PES رو روی انویدیا تنظیم کردم ولی وقتی ستیگز بازی رو بالا میارم، در قسمت GPU از کارت گرا??یک Intel است??اده می کنه! هر کاری می کنم درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لط??ا یه جواب بهم بدید!
saeedmw ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 باسلام میخواستم بدونم که چرابازی pes2014 گرا??یک انویدیا منو شناسایی نمی کنه و با اینتل بالاد میاد ... در قسمت option همه جیز خوبه ??قط GPU رو bad میشناسه.ایا راه حلی است ممنون میشم اگه جواب بدین. ram=8 گرا??یک=۲ GT630 CPU=CORE i7
mortezatroy ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 باسلام میخواستم بدونم که چرابازی pes2014 گرا??یک انویدیا منو شناسایی نمی کنه و با اینتل بالاد میاد ... در قسمت option همه جیز خوبه ??قط GPU رو bad میشناسه.ایا راه حلی است ممنون میشم اگه جواب بدین. ram=8 گرا??یک=۲ GT630 CPU=CORE i7 با سلام به Nvidia Control Panel برید و طبق شکل زیر تنظیمات رو انجام بدیم مشکل حل میشه [ATTACH=CONFIG]5522[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5523[/ATTACH]
h-y ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 سلام بچه ها کسی نمیدونه چرا این بازی هنگک میکنه که ??قط راهی جز دکمه ریست کیس رو نداره؟ من سیستمم عالیه
saeedmw ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 (ویرایش شده) با عرض سلام مجدد خیلی ممنون که جواب منو دادید ولی می خواستم بگم من این کارو کردم ولی باز حل نشد حتی روی تنظیمات بازی کلیک راست کردم و با high performance بالا اوردم ولی باز گرا??یک انویدیا مو شناسایی نمیکنه و با اینتل میشناسه.ایا راه حلی دیگه است /چون من لب تاپم همه چیزش بالاست (ram.gpu.cpu) با تشکر ویرایش شده آذر 25، 2013 توسط saeedmw
ali5 ارسال شده در آذر 25، 2013 ارسال شده در آذر 25، 2013 خیلی جالب است CPU CORE i7 است وبعد حتی رو اینتل هم اجرانمیکند :=D:
facebook ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 سلام گرا??یک منم همینطوریه یهک اینتل و یک nvidia داره ولی بازم GPU بازی intel رو شناسایی میکنه. [ATTACH=CONFIG]5524[/ATTACH]
mortezatroy ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 با عرض سلام مجدد خیلی ممنون که جواب منو دادید ولی می خواستم بگم من این کارو کردم ولی باز حل نشد حتی روی تنظیمات بازی کلیک راست کردم و با high performance بالا اوردم ولی باز گرا??یک انویدیا مو شناسایی نمیکنه و با اینتل میشناسه.ایا راه حلی دیگه است /چون من لب تاپم همه چیزش بالاست (ram.gpu.cpu) با تشکر اگه با این کار حل نشد آخرین ورژن درایور گرا??یک رو نصب کنین ببین مشکل حل میشه ?????? ???????? ?????? ???? ?????? Nvidia Forceware 327.23
kazir ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 سلام! آقای mortezatroy! من تمام کار هارو توی کنترل پنل نویدیا انجام دادم! ورژن درایور کارت گرا??یکم هم 310.90ه! بازم نشد! یعنی برای اجرای این بازی باید ورژن گر??یک رو بالاتر ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
majidnewman ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 در جواب دوستان باید بگم مشکل عدم شناسایی کارت گرا??یک بهتر از دو کارت گرا??یک مختص این بازی نیس و بنده رو نسخه قبلی هم همین مشکل را داشتم ??کر کنم با یک نرم ا??زار سوییچ کارت گرا??یک بجهت شناسایی کارت گرا??یک بهتر بعنوان کارت دی??الت مشکل حل بشه
mortezatroy ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 سلام! آقای mortezatroy! من تمام کار هارو توی کنترل پنل نویدیا انجام دادم! ورژن درایور کارت گرا??یکم هم 310.90ه! بازم نشد! یعنی برای اجرای این بازی باید ورژن گر??یک رو بالاتر ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! با سلام ورژن Nvidia Forceware 327.23 هم ریلیز شده اینو نصب کنین منم تو اینترنت میگردم ببینم نرم ا??زاری در این زمینه هست که مشکل رو حل کنه .
takyas ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 بالاخره مشکل کند بودن بازی رو حل کردم چطوری داداش ؟؟؟ چیکار کردی کامل توضیح بده دمت گرم
sohil-21 ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 چطوری داداش ؟؟؟ چیکار کردی کامل توضیح بده دمت گرم من بازی رو به نرم ا??زار کارت گرا??یکم اضا??ه کردم و با این کار نرم ا??زار تنظیمات لازم رو برای اجرای بهتر بازی انجام می دهد . من قبلا بازی رو با رزولشن 800 در 600 با کی??یت low بازی می کردم اهسته بود ولی الان با کی??یت اچ دی به راحتی و روان اجرا می کنم
takyas ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 من بازی رو به نرم ا??زار کارت گرا??یکم اضا??ه کردم و با این کار نرم ا??زار تنظیمات لازم رو برای اجرای بهتر بازی انجام می دهد . من قبلا بازی رو با رزولشن 800 در 600 با کی??یت low بازی می کردم اهسته بود ولی الان با کی??یت اچ دی به راحتی و روان اجرا می کنم گرا??یکت مدلش چیه ؟؟؟ چطوری اضا??ه کردی ؟
sohil-21 ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 گرا??یکت مدلش چیه ؟؟؟ چطوری اضا??ه کردی ؟ مال من ati هستش برای این کار وارد نرما??زار میشی در قسمت gaming بر روی گزینه 3d application setting کلیک میکنید بعد روی گزینه save کلیک میکنی و ??ایل اجرای بازی رو انتخاب می کنی
majidnewman ارسال شده در آذر 26، 2013 ارسال شده در آذر 26، 2013 من روی high و با سایز لپ تاپم یعنی 1366*768 بازی کردم و سزعت بازی نرمال و رو به کندی بود که با ا??زایش سزعت در بازی یم مشکلش حل شد ولی مسپله گیم پلی بازیه نه سرعت اجرای بازی
facebook ارسال شده در آذر 27، 2013 ارسال شده در آذر 27، 2013 سلام دوستان عزیز بلاخره مشکل گرا??یک بازی در لپ تاپ های دو گرا??یکه حل شد. مشکل این بود که وقتی بازی یا ستینگ بازی رو اجرا میکردیم یا حتی روی high proccero هم اجرا میکردیم رو اینتل اجرا میکرد و کارت گرا??یک انویدیا رو نمیشناخت. راه حل: ابتدا این ??ایلی رو که براتو گذاشتم رو دانلود کنید حجمش 2مگه: http://p30up.ir/images/jq0l9b8sdbx9oytu2dgq.rar ??ایلهای داخلشو در محل نصب pes 2014 کپی کنید [ATTACH=CONFIG]5528[/ATTACH] بعد بازی یا ستینگ را به این صورت اجرا کنید بعد هم مشاهده میکنید:
azarsat ارسال شده در آذر 29، 2013 ارسال شده در آذر 29، 2013 سلام دوستان عزیز بلاخره مشکل گرا??یک بازی در لپ تاپ های دو گرا??یکه حل شد. مشکل این بود که وقتی بازی یا ستینگ بازی رو اجرا میکردیم یا حتی روی high proccero هم اجرا میکردیم رو اینتل اجرا میکرد و کارت گرا??یک انویدیا رو نمیشناخت. راه حل: ابتدا این ??ایلی رو که براتو گذاشتم رو دانلود کنید حجمش 2مگه: http://p30up.ir/images/jq0l9b8sdbx9oytu2dgq.rar ??ایلهای داخلشو در محل نصب pes 2014 کپی کنید بعد بازی یا ستینگ را به این صورت اجرا کنید بعد هم مشاهده میکنید: ??ایلی که گذاشتید ارور میدهد دوست عزیز
ehsan20567 ارسال شده در آذر 29، 2013 ارسال شده در آذر 29، 2013 آقا کندی بازی رو چیکار کنیم آخه گرا??یکم ATI4550 HD اما با 4 گیگ رم DDR3 وcpu e7400 intell 2.8
javadrezazadeh ارسال شده در آذر 30، 2013 ارسال شده در آذر 30، 2013 منظورتون از کندی بازی چیه؟ سرعت بازی کمه یا خود بازی اهسته حرکت میکنه.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری