takyas ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 (ویرایش شده) کندی سرعت بازی مشکلش چیه ؟ چرا کسی جواب نمیده آخه ؟ اه:sa0d: این مشخصات سیستم منه : ویرایش شده آذر 21، 2013 توسط takyas
ali4fun ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 این آپدیت جدید نصب نمیشه این ارور و میده : چکار باید بکنیم یه چیزه دیگه : این آپدیت قبلیه دقیقا" کجا باید کپیش کنیم من نسخه بلک باکس ونصب کردم هیچ ??ایلی به اسم program data نداره ! یکی گ??ت توی درایو c هست هرچی سرچ کردم پیدا نکردمش ! توی ??ایل نصبی خود بازیم که یه ??ایل به اسمه data هست!اونجام کپیش میکنم انگار هیچ ات??اقی نمی ا??ته تو بازی هیچ ??رقی نمی کنه !
DAnte25 ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 آموزش نصب آپدیت! سلام به همه دیدم مشکل دارین گ??تم یه اموزش کوچیک بنویسم واسه نصب اپدیت 1-نصب خود بازی 2-نصب آپدیت 1.0.1 3-کپی کردن کرک مخصوص نسخه 1.0.1(ریلودد) تو پوشه اصلی بازی 4-کپی کردن ??ایلهای آپدیت(یا همون dlc) تو این محل: C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download 2 تا نکته هست: 1-دقت کنین که پوشه ProgramData هیدن هست و خودتون بلدین از هیدن در بیارید! 2-مراحل رو به همین ترتیب باید انجام بدید. بازم کسی مشکل داشت بگه کمک میکنم
bahare1370 ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 دوست عزیز مشکل اینه که این اپدیت 1.0.1 نصب نمیشه
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 دوستان سلام من همه نرم ا??زار های مورد نیاز را نصب کردم گرا??یک هم را آپدیت کردم ولی باز این ایرور را میده حتی settings بازی را هم باز نمیکنه این هم سیستم رایانه من هست GeForce 9800 GTX+ کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن آپدیت هم نصب کردم همون ایرور دوست عزیزمون را برای من هم میده
hosseingho ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 سلام به مدیران و دوستان گرامی من این ابدیت جدید که با کرک تقریبا 43 مگابایت بود نصب کردم و بازی خیلی بهتر شده بخصوص در قسمت شوت و بازی و بازی را هم انلاین میشه دیگه بازی کرد ??قط یک سوال دارم که وقتی شوت کاشته را می زنید ??قط با شوک ها جهت داده می شود ایا این راهی دارد که با دسته های معمولی بازی کنیم و یا با کیبورد این کار انجام بشه ممنون از پاسخ شما عزیزان
hancock ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 بله دقیقنا منم همین مشکلو دارم نصب نمیشه اپدیت
hosseingho ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن آپدیت هم نصب کردم همون ایرور دوست عزیزمون را برای من هم میده دوست عزیز یک ??ایل dll همراه کرک است شما اون را کپی نکرده اید همراه کرک اون و کرک را کپی کنید در قسمت نصب بازی درست میشه
mortezatroy ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن آپدیت هم نصب کردم همون ایرور دوست عزیزمون را برای من هم میده دوست عزیز این مربوط میشه به توسعه دهنده Visual C شما برنامه VC Redist Instaler رو دانلود و نصب کنین مشکل حل میشه .
mortezatroy ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 سلام به مدیران و دوستان گرامی من این ابدیت جدید که با کرک تقریبا 43 مگابایت بود نصب کردم و بازی خیلی بهتر شده بخصوص در قسمت شوت و بازی و بازی را هم انلاین میشه دیگه بازی کرد ??قط یک سوال دارم که وقتی شوت کاشته را می زنید ??قط با شوک ها جهت داده می شود ایا این راهی دارد که با دسته های معمولی بازی کنیم و یا با کیبورد این کار انجام بشه ممنون از پاسخ شما عزیزان با سلام نه دوست عزیز با دسته معمولی و کیبورد اینکار رو نمیشه انجام داد .
aa18185858 ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 سلام من بازی رو نصب کردم ولی گیم پد رو شناسایی نمیکنه ینی بار اول ک ر??تم گیم پد شناسایی شده بود ولی دکمه ریخته بود به هم مثلا بالا شده بود پایین و ضربدر و ... هم که کلا نبود الانم که کلا نمیشناسه میشه راهنماییم کنید ک چطور درستش کنم؟؟ ممنون تو پوشه بازی برید و setting رو اجرا کنید و گیم پد رو شناسایی کنید.
rahataji ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 بچه ها یکی به من بگه مشکلش چه ؟؟؟؟؟؟ وقتی گزینه ی pes2014 رو میزنم ای error رو میده.مرسی اگه جواب بدین
rahataji ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 بچه ها یکی به من بگه مشکلش چه ؟؟؟؟؟؟ وقتی گزینه ی pes2014 رو میزنم این error رو میده . مرسی اگه جواب بدین
aa18185858 ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 اه چرا نمیتونم عکس رو ارسال کنم ؟؟؟؟؟؟ یه د??عه ظاهر ??روم رو نابود کردی:stretcher:
rahataji ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 ببخشید خواستم عکس ارسال کنم اینطور شد میشه ای دی یاهو منو ادد کنین چندتا سوال داشتم ممنون zaker.raha
ariyantorabi ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 باز نشدن پی اس 14 سلام خسته نباشین من پی اس نسخه RELOADED رو از ساییتون دان کردمو بعد نصبش کردم. حالا موقع باز کردن این ارور رو میده. the program can't satare because d3dx9_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem دایرکست 9 رو نصب کردم،، اما بازم این ارور رو میده. بنظرتون مشکل از کجاس؟
iman620 ارسال شده در آذر 21، 2013 ارسال شده در آذر 21، 2013 من یک نسخه از بیرون خریدم اما نمیدونم ریلودد هست یا اسکیدرو ولی کرکش ۳۰mb هستش(حجم) وقتی که اپدیت ۴۳mb که برا ریلودد اومده دانلود کردم نصب کردم کار کرد و با کرک جدید بالا اومد که کرک ۱٫۰٫۱ ریلودد هست به نظرتون مال من چه نسخه ی هست؟؟؟؟
majidnewman ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 دوستان ببخشید مگه با وجو کرک میشه انلاین بازی کرد؟؟؟میشه بگید چطوری؟اصلا آنلاین با آ??لاین چقدر ت??اوت میکنه؟ممنون
volfgan ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 سلام خسته نباشین من پی اس نسخه RELOADED رو از ساییتون دان کردمو بعد نصبش کردم. حالا موقع باز کردن این ارور رو میده. the program can't satare because d3dx9_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem دایرکست 9 رو نصب کردم،، اما بازم این ارور رو میده. بنظرتون مشکل از کجاس؟ داداش منم این مشکلو داشتم و یه سوته حلش کردم! d3dx9_43.dll رو تو گوگل سرچ کن.بهتره تو سایتای ایرانی دنبالش بگردی.بعد میندازیش تو wndows _system32
mortezatroy ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 سلام خسته نباشین من پی اس نسخه RELOADED رو از ساییتون دان کردمو بعد نصبش کردم. حالا موقع باز کردن این ارور رو میده. the program can't satare because d3dx9_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem دایرکست 9 رو نصب کردم،، اما بازم این ارور رو میده. بنظرتون مشکل از کجاس؟ با سلام آخرین ورژن دایرکست و درایور کارت گرا??یک خودتون رو دانلود و نصب کنین مشکل حل میشه .
mortezatroy ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 دوستان ببخشید مگه با وجو کرک میشه انلاین بازی کرد؟؟؟میشه بگید چطوری؟اصلا آنلاین با آ??لاین چقدر ت??اوت میکنه؟ممنون آنلاین بازی کردن به معنی این هست کسایی که از کشورهای مختل?? به سرور کونامی کانکت میشن میتونن باهم بازی کنن .
ariyantorabi ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 سلام خسته نباشین بازی رو نصب کردم ، اما صداش در نمیاد. (شاید خجالتیه). بنظرتون مشکل کجاس؟؟؟:sa0d:
majidnewman ارسال شده در آذر 22، 2013 ارسال شده در آذر 22، 2013 آنلاین بازی کردن به معنی این هست کسایی که از کشورهای مختل?? به سرور کونامی کانکت میشن میتونن باهم بازی کنن . میدونم دوست عزیز منظورم این بود بازی در حالت آنلاین با وجود کرکی بودنش ارور نمیده؟سرعتش روونه؟ یه سوالم دارم تنضیمات دسته رو چطوری انجام بدم تو ستینگ پوشه بازی درسته اما تو بازی همه چی بهم ریخته اس
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری