MOJTABA900 ارسال شده در آبان 2، 2012 مالک ارسال شده در آبان 2، 2012 4Up - Upload And Download your files With 10 Gigabyte Port Speed
ayjoonn ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 اقا بازی بعد متن اولیش میاد بیرون بدون هیچ اروری چیکار کنم کرک و اپدیت و دایرکیسمم جدید کردم سلام پسر خوب،گرا??یکتونم آپدیت کردین؟آگه نکردین آخرین ورژن گرا??یکتونو دان کنید و جایگزین کنید. مو??ق باشید
ayjoonn ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 salam man to bazi vaghti makham beram tosh in eror mide(max payne 3 err launcher)chikar konam:-_-: شما لانچراتونو نصب کنید و کرک رو هم کپی کنید پرو??ایلو هم به مسیری که گ??ته شد انتقال بدید و بر روی PlayMaxPayne3.exe که توی پوشه ای که بازیو نصب کردید هست کلیک کنید و بازیو اجرا. مو??ق باشید.
ayjoonn ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 (ویرایش شده) با سلام به دوستان ??کر کردم مشکل از کرکشه یه دونه سالم دانلود کردم بازم همون جوریه:sadface: یه ارور میاد میگه windows explorer is not responding بعدش ویندوز هنگ میکنه همه چیرو میبنده میاد رو دسکتاپ میشه مشکل از ویندوزم باشه؟؟؟!!؟ اگه بود چه ورژنی رو پیشنهاد میدید:93::88: ویندوزم سونه 64 بیت آلتیمیت sp1 دوست من گرا??یکتونو اول آپدیت کنید و اگر نشد مشکل شما از ویندوزتونه و برای حل این مشکل چندتا راه حل هستش که قبلا توی همین تاپیک گ??تم. یکی از اون راه حل ها اینه که مشکل از ریجستریتونه و برای ترمیم و بازسازی ریجستری هم برنامه های زیادی هست که حتما خودتون آشنایی دارید و نیاز به معر??ی نیست. یکی هم اینه که ویندوزو عوض کنید برای امتحان ویندوز 7 sp1 32bit رو امتحان کنید احتمالا جواب میگیرید و اگه بازم نشد بگید تا راه حل های دیگرو امتحان کنیم. ویرایش شده آبان 2، 2012 توسط ayjoonn
mohammadseven ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 سلام واس من همین نوشته ی اول بازی میاد میگه close programe
bestmilad ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 نمیدونم چطور شد دیگه اون ارور ??ایل gsrld.dll رو نمیده همه چیو انجام میدم میرم میزنم ک برم تو بازی نمیشه؟ بازم باید بازی مجدد نصب بشه...چون ی قسمت داره ب نام پوشه اورجینال ??کر کنم باید نصب کنم ورژن من بلک ب*** هستش کسی بلده بیاد رو سیستمم کمک کنه اینم ای دیم farsibestmilad@yahoo.com ممنون دوستانی میشم ک کمکم کنن مرسی منتظرم دوستان
cerak ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 سلام كمكم كنيد اجرا ميشه ولي ميگه حتما بايد به اينترنت وصل باشيد تا مكس پين 3 اجرا بشه [ATTACH=CONFIG]2739[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2738[/ATTACH]
cerak ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 آموزش نصب کرک RELOADED: 1. کرک و آپدیت RELOADED را دانلود کنید. 2. بازی را نصب کنید و پس از نصب از آپدیت شدن خودکار بازی جلوگیری کنید. 3. هر 3 ??ایل آپدیت RELOADED را به ترتیب زیر اجرا و نصب کنید: Social Club v1.0.9.5 Setup.exe MP3_Patch_Update_1_0_0_17.exe MP3_Launcher_1_13_0_0.exe 4. به پوشه کرک RELOADED ر??ته و پوشه Profile را به مسیر زیر کپی کنید: Documents\Rockstar Games\Social Club یا C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Club 5. سایر ??ایل های کرک را به مسیر اصلی بازی نصب شده کپی کنید. 6. حتماً از اتصال بازی به اینترنت با ??ایروال جلوگیری کنید. 7. در صورتی که جهت اجرای بازی مشکل دارید پچ زیر را نیز دانلود و نصب نمایید: موزش نصب پچ THETA: 1. ??ایل MP3_Patch_Update_1_0_0_22.exe را جهت نصب پچ اجرا کنید. 2. سپس محتویات پوشه کرک با به مسیر اصلی بازی کپی کنید. 3. در صورتی که همچنان جهت اجرای بازی مشکل دارید پوشه اصلی بازی را از "Max Payne 3" به "MaxPayne3" تغییر نام دهید.
cerak ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 سلام من طبق متن زير بازي نصب كردم و درست نصب شد آموزش نصب کرک RELOADED: 1. کرک و آپدیت RELOADED را دانلود کنید. 2. بازی را نصب کنید و پس از نصب از آپدیت شدن خودکار بازی جلوگیری کنید. 3. هر 3 ??ایل آپدیت RELOADED را به ترتیب زیر اجرا و نصب کنید: Social Club v1.0.9.5 Setup.exe MP3_Patch_Update_1_0_0_17.exe MP3_Launcher_1_13_0_0.exe 4. به پوشه کرک RELOADED ر??ته و پوشه Profile را به مسیر زیر کپی کنید: Documents\Rockstar Games\Social Club یا C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Club 5. سایر ??ایل های کرک را به مسیر اصلی بازی نصب شده کپی کنید. 6. حتماً از اتصال بازی به اینترنت با ??ایروال جلوگیری کنید. 7. در صورتی که جهت اجرای بازی مشکل دارید پچ زیر را نیز دانلود و نصب نمایید: موزش نصب پچ THETA: 1. ??ایل MP3_Patch_Update_1_0_0_22.exe را جهت نصب پچ اجرا کنید. 2. سپس محتویات پوشه کرک با به مسیر اصلی بازی کپی کنید. 3. در صورتی که همچنان جهت اجرای بازی مشکل دارید پوشه اصلی بازی را از "Max Payne 3" به "MaxPayne3" تغییر نام دهید.
END OF THE LINE ارسال شده در آبان 3، 2012 ارسال شده در آبان 3، 2012 با سلام به دوستان ویندوزمو عوض کردم کرک بلک ب رو هم نصب کردم مشکل از ویندوز بود خیلی ممنون.:11::cheerleader3:
omidtehrani ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 سلام. من چن وقته بازی رو نصب کردم، کلی هم پیش رقتم. ولی هر د??ه که از بازی میام بیرون و مثلا روز بعد میخوام بازی کنم، وقتی میرم تو بازی پرو??ایل رو دوباره نمیشناسه کلا! همیشه که اینطوری میشد، کزک و پچ رو که دوباره نصب میکردم درست میشد، اما الان هر کاری میکنم نمیشه !!! خواهشا یه راهنمایی سریع بکنین . ممنون !
juve08 ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 سلام دوستان من هنگام اجرای بازی با یه چنین مشکلی برخوردم لط??ا راهنمایی کنید .[ATTACH=CONFIG]2740[/ATTACH]
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 من سیستمم: ویندوز 8 کارت گرا??یک (??کر کنم)ATI 4850 رم2 همه کارای که میگین رو کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم و روی ofline luncherکلیک میکنم اول نوشته های بازی میاد بعد یهو ارور close programمیده و بسته میشه:-_-: همه ??ایل هارو دانلود کردم:-_-: ولی اولش که نمیدونستم به انترنت وصل شدم و خودش بازی رو اورد ولی بازم sing inمیخواس در کل بعدش که ??همیدم نباید به انترنت وصل شم بازی uninistall و دوباره نصب کردم و کارای که گ??تینو کردم
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 من سیستمم: ویندوز 8 کارت گرا??یک (??کر کنم)ATI 4850 رم2 بازی اومد ولی بازم ارور no connection میده هیچکاری هم نمیشه کرد:-_-:
omidmehdi ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 ترینر برای max payne 3 به نام خدا :laugh::laugh: دوستان سلام :huh::huh::huh: میدونم موضوعی که اینجا ارائه می دم مربوط به اینجا اما ??کر کردم شاید خیلی ها دنبالش باشند :cool::cool::cool: در این جا چند تا ترینر سالم بدون الودگی برای مکس پین 3 را قرار می دهم
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 یعنی چی؟ ترینر چیه؟
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 آموزش نصب کرک RELOADED: 1. کرک و آپدیت RELOADED را دانلود کنید. 2. بازی را نصب کنید و پس از نصب از آپدیت شدن خودکار بازی جلوگیری کنید. 3. هر 3 ??ایل آپدیت RELOADED را به ترتیب زیر اجرا و نصب کنید: Social Club v1.0.9.5 Setup.exe MP3_Patch_Update_1_0_0_17.exe MP3_Launcher_1_13_0_0.exe 4. به پوشه کرک RELOADED ر??ته و پوشه Profile را به مسیر زیر کپی کنید: Documents\Rockstar Games\Social Club یا C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Club 5. سایر ??ایل های کرک را به مسیر اصلی بازی نصب شده کپی کنید. 6. حتماً از اتصال بازی به اینترنت با ??ایروال جلوگیری کنید. 7. در صورتی که جهت اجرای بازی مشکل دارید پچ زیر را نیز دانلود و نصب نمایید: موزش نصب پچ THETA: 1. ??ایل MP3_Patch_Update_1_0_0_22.exe را جهت نصب پچ اجرا کنید. 2. سپس محتویات پوشه کرک با به مسیر اصلی بازی کپی کنید. 3. در صورتی که همچنان جهت اجرای بازی مشکل دارید پوشه اصلی بازی را از "Max Payne 3" به "MaxPayne3" تغییر نام دهید. اینارو از کجا بگیریم؟ ??قط یکیشو دارم:-_-:
raha777 ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 اقا اگه میشه لینک دانلودش رو هم بذاری ممنون میشم
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 نمیشه نمیشه نمیشه:saddd:
امیر جووووووو٠مهمان ارسال شده در آبان 5، 2012 ارسال شده در آبان 5، 2012 اینم حل شد ... ??قط موند این ارور: پرو??ایلم ??عاله ولی هرکاری میکنم میگه باید به انترنت وصل شی و دکمه ای هم نداره که برم تو بازی وقتی homeرو میزنم این میاد بازم دکمه ای نداره
juve08 ارسال شده در آبان 6، 2012 ارسال شده در آبان 6، 2012 سلام دوستان من هنگام اجرای بازی با یه چنین مشکلی برخوردم لط??ا راهنمایی کنید . دوستان لط??ا کمک کنید
mason ارسال شده در آبان 6، 2012 ارسال شده در آبان 6، 2012 سلام دوستان من هنگام اجرای بازی با یه چنین مشکلی برخوردم لط??ا راهنمایی کنید . دوست عزیز وقتی که می خوای کرک رو کپی کنی آنتی ویروست رو غیر ??عال کن و کرک رو کپی کن چون ??ایل gsrld.dll رو ویروس می شناسه اون رو پاک میکنه اگر دوباره این ??ایل رو پاک کرد هم دوباره کپی کن می تونی این ??ایل رو بذاری توی لیست استثنا ها که دیگه پاکش نکنه
omidtehrani ارسال شده در آبان 6، 2012 ارسال شده در آبان 6، 2012 کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟!!! :sweat: . سلام. من چن وقته بازی رو نصب کردم، کلی هم پیش رقتم. ولی هر د??ه که از بازی میام بیرون و مثلا روز بعد میخوام بازی کنم، وقتی میرم تو بازی پرو??ایل رو دوباره نمیشناسه کلا! همیشه که اینطوری میشد، کزک و پچ رو که دوباره نصب میکردم درست میشد، اما الان هر کاری میکنم نمیشه !!! خواهشا یه راهنمایی سریع بکنین . ممنون !
Fery NIKO 2 ارسال شده در آبان 10، 2012 ارسال شده در آبان 10، 2012 سلام بر داداها من یه مشکلی داشتم که این در ها {چپتر 14} باز نمیشن حتی از آخرین چکپوینت هم ری استارت کردم ولی بازم جواب نداده. اینم عکسی ازش: http://www.pic1.iran-forum.ir/images...6755738537.png ممنون میشم کمکم کنید
Fery NIKO 2 ارسال شده در آبان 10، 2012 ارسال شده در آبان 10، 2012 سلام بر داداها من یه مشکلی داشتم که این در ها {چپتر 14} باز نمیشن حتی از آخرین چکپوینت هم ری استارت کردم ولی بازم جواب نداده. اینم عکسی ازش: http://www.pic1.iran-forum.ir/images...6755738537.png ممنون میشم کمکم کنید
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری