Fery NIKO 2 ارسال شده در آبان 10، 2012 ارسال شده در آبان 10، 2012 سلام بر داداها من یه مشکلی داشتم که این در ها {چپتر 14} باز نمیشن حتی از آخرین چکپوینت هم ری استارت کردم ولی بازم جواب نداده. اینم عکسی ازش: http://www.pic1.iran-forum.ir/images...6755738537.png ممنون میشم کمکم کنید آقایون مشکلم ریدی?? شد. گذاشتم یبار بمیرم بعد از اول برم که ریدی?? شد دمتون گرم
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 10، 2012 ارسال شده در آبان 10، 2012 سلام اقا این بازی مکس پین منو کشت هرکاری میکنم نصب نمیشه رو 76 درصد ارور ISDone.dll میده. هرکاری که توی تاپیک گ??ته بودید انجام دادم هم روی سیستم خودم امتحان کردم ویندوز عوض کردم هم رو لب تاپ تورو خدا بگید چیکار کنم؟؟بلک ب*** رو دانلود کردم تورو خدا کمک کنید
mason ارسال شده در آبان 11، 2012 ارسال شده در آبان 11، 2012 شما در هنگام نصب بازی آنتی ویروستون رو بطور کامل غیر ??عال نکردید به همین دلیل این ارور ظاهر میشه
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 12، 2012 ارسال شده در آبان 12، 2012 سلام اقا من تازه ویندوز نصب کردم آنتی ویروس ندارم که! این بازی دهنم منو...... خسته شدم از بس هی امتحان کردم و نشد الان من چیکار کنم>؟یعنی هر چی دانلود کردم تموم شد؟از دوستانی که این مشکل رو داشتن چه جوری ر??عش کردن؟تورو خدا راهنمایی کنید[ATTACH=CONFIG]2755[/ATTACH]
mason ارسال شده در آبان 12، 2012 ارسال شده در آبان 12، 2012 برای ر??ع مشکل به این لینک مراجعه کنید ??????? ???? ??? ???? ISDone.dll
namy ارسال شده در آبان 12، 2012 ارسال شده در آبان 12، 2012 من هر کاری کردم نتونستم این پرو??ایلو درست کنم یعنی تو مرحله ی چهارمی که نوشتین اصلا این join the clubنیست. بدون وارد کردن پرو??ایل نمیشه بازی کرد؟ بعدش ??ک کنم بعد از ریستارت دوباره آنتی ویروسم ??عال میشه و همه چیو خراب میکنه :sweat:
namy ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 تمام کارایی که تو ص??حات اول گ??تینو انجام دادم هم پرو??ایلو هم کرکو بازم اول بازی اونجایی که باید پرو??ایل درست کنی یه پرو??ایل ??رضی خودش درست میکنه(2012) ولی بازم وارد بازی نمیشه چی کار باید کرد؟
hjrajab ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 اگه آنتی ویروس ??ایلی را پاک کرد میتوانید از قسمت قرنتینه Qarantine ??ایل مورد نظر را بازیابی restore کنید. انتی ویروس مثلا نود32 را روی حالت پیشر??ته advanced mode قرار دهید ابتدا عمکرد انتی ویروس را غیر ??عال کنید Disable . از گزینه tools و انتخاب Qarantine در لیبست باز شده ??ایل های پاک شده را می بینید و انتخاب آن و گزینه restore در محل مورد نظر آن ذخیره کنید. و مطمئن باشید که ??ایل بازی یا کرکcrack آن باشد که قبلا حذ?? شده بود --- ویروس های خطرناک (autorun.ini-usb.exe-newfolder.exe,....)را restore نکیند چون ممکن است عملکرد سیستم شما را مختل کنند .----
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 سلام اقا نشد که نشد که نشد حتی روی ویندوز8 هم امتحان کردم بازم ارور کو??تی iso.dllرو میداد میگید چیکارکنم؟بیخیالش بشم و نسخه اصلی رو دانلود کنم؟کسی راه حل دیگه ای نداره؟؟؟؟؟توروخدااااااااااااااااااااااااااا
mason ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 به لینکی که دادم سر زدید؟ اینم از مشکلات نسخه ی بلک ب*** ولی ??کر میکنم قابل حل باشه به اینجا سربزنید ??????? ???? ??? ???? ISDone.dll
GHHJFGH ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 سلام دوستان من در بازی تا چپتر ه??ت ر??تم یعنی اونجایی که کچل میکنه بعد از اون در اولین مرحله بازی گیر میکنه و ??قط کلید esc کار میکنه و نه موس نه کیبورد کار نمیکنه بازی هم نسخه black box هستش
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 13، 2012 ارسال شده در آبان 13، 2012 salam agha zadam ghablan vali nashode chikar konam dige???????
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 14، 2012 ارسال شده در آبان 14، 2012 اقا نمیشه چیکار کنم؟شانس هم از بازی ما نداریم کسی نیس به ما کمک کنه؟هرکاری که کردم بخدا نشد
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 باز هم ارور داد چیکار کنم؟دیگه خسته شدم کسی ازین مشکل داشته با بلک ب*** که درستش کرده باشه؟؟؟؟[ATTACH=CONFIG]2778[/ATTACH]
mason ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 نسخه ی بازی تون رو عوض کنید اگر درست نمیشه این مشکل از خود نسخه ی بازی
sina707 ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 ارور some installation files are corrupt. please download a fresh copy and retry the installation میده آیا حتما باید تو درایو Cنصب کنم ??وری راهنمایی کنید بازی رو از یکی امانت گر??تم.
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 17، 2012 ارسال شده در آبان 17، 2012 چه جوری نسخه بازی و عوض کنم؟من که ??قط همینو دانلود کردم آخه
mohsen_haftom ارسال شده در آبان 19، 2012 ارسال شده در آبان 19، 2012 کسی نیس به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
Darkmoon619 ارسال شده در آذر 1، 2012 ارسال شده در آذر 1، 2012 سلام داداش با این کرک و پچ مشکل blue screen حل میشه ؟؟؟؟؟؟
hamedbb22 ارسال شده در آذر 2، 2012 ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام داداش با این کرک و پچ مشکل blue screen حل میشه ؟؟؟؟؟؟ ??کر کنم حل باشه
saeeiid ارسال شده در آذر 9، 2012 ارسال شده در آذر 9، 2012 من این پچ جدید و رو نسخه بلک ... نصب کردم ولی میرم تو بازی اونجایی که باید Enter بزنم برم تو بازی این ارورو میده چیکار کنم ؟ یکی کمک کنه لط??ا من تمام مراحل رو ر??تم . درست و دقیقی . ولی همین مشکل رو دارم الان
krkrkr ارسال شده در آذر 13، 2012 ارسال شده در آذر 13، 2012 سلام به همگي من بازي max payne 3 رو خريدم و وقتي نصبش تموم ميشه و وارد بازي مي شم در قسمت loading گير مي كنه و ديگه نمي تونم بازي كنم. تمام كارها رو كه شما دوستان گ??تيد از قبيل :نصب آپديت . نصب برنامه ي social club.كپي ??ايل profile در پوشه كرك.عدم اتصال به اينترنت و........رو انجام دادم ولي بازم نشد از شما واقعا خواهش مي كنم يه راهنمايي كامل براي من انجام بدين تا اجرا شه :-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sa0d::sa0d::sa0d::sa0d:
krkrkr ارسال شده در آذر 13، 2012 ارسال شده در آذر 13، 2012 سلام به همگي من بازي max payne 3 رو خريدم و وقتي نصبش تموم ميشه و وارد بازي مي شم در قسمت loading گير مي كنه و ديگه نمي تونم بازي كنم. تمام كارها رو كه شما دوستان گ??تيد از قبيل :نصب آپديت . نصب برنامه ي social club.كپي ??ايل profile در پوشه كرك.عدم اتصال به اينترنت و........رو انجام دادم ولي بازم نشد از شما واقعا خواهش مي كنم يه راهنمايي كامل براي من انجام بدين تا اجرا شه :-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::-_-::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sa0d::sa0d::sa0d::sa0d:
mason ارسال شده در آذر 14، 2012 ارسال شده در آذر 14، 2012 بازی رو از توی خود پوشه ی بازی اجرا کنید نه Shortcut روی ص??حه ی دسکتاپ مشکلتون حل میشه
krkrkr ارسال شده در آذر 14، 2012 ارسال شده در آذر 14، 2012 بچه ها يه مشكل ديگر كه يادم ر??ت بگم ايته كه هم بازي براي من لود نميشه و برنامه social club هم برام نمياد :mad:يعني گوشه ص??حه بازي نمياد
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری