yasharkhaaan ارسال شده در مهر 23، 2012 ارسال شده در مهر 23، 2012 واسه عزیزانی هم که کلا با این بازی مشکل دارن و حالا به هرنحوی نصب نمیشه 1 توصیه دارم.بازی رو برین از این سایت ??روشگاه تاپ تیپ استور , خرید بازی , خرید پستی بازی , خرید مستند , خرید اینترنتی بازی , جدیدترین بازیهای کامپیوتر و ایکس باکس xbox 360 بخرین.تو خود دی وی دی ها مراحل نصب تو یه عکس نوشته شده.مراحلو با آنتی ویروسه غیر ??عال و اینترنت قطع شده انجام بدین بازی اجرا میشه با تضمین من.بعدش برین آپدیته جدیدشو از سایت دانلود ها | نرم ا??زار, بازی, کتاب, موبایل, عکس دانلو دکنین و تو قسمت نظرات همون بازی، یه عزیزی زحمت کشیده و مراحل نصبو کاااملا توضیح داده.بهتون قول میدم از بازیش لذت کا??ی رو ببرین.برین خوش باشین...
k1ani ارسال شده در مهر 23، 2012 ارسال شده در مهر 23، 2012 مشکل ریست شدن کامپوتر سلام من مشکلات همه رو. خوندم اما مشکل من نبود مشکل من یکم عجیبه من بازی و نصبیدم و رو آ??لاین مود که میرم - و ظاهرن میخواد که باز یبیاد یکد??عه یه ص??حه آبی می یاد و تا 100 پر میشه و بعد ریست میکنه نمونش و چند وقت پیش برام پیش اومده بود که یه بازی 3 بعدی بود و مانیتورم 3 بعدی نیست و تو led خونمون که 3 بعدی بود درست شد مانیتورم یه سی آر تی معمولی هست و رو led هم تست نکردم چون نمیشه رو تلویزیون بازی کرد ر***تار یکم خطرناکه بازی کردنش تو tv. البته ریست میکنم می یا دبالا سیستم مشکل نداره ولی کرک و یه بار خواستم بریزم تا تو پوشه کرک ر??تم 1 بار اینجوری شد ویروس هم نداره تست کردم. ممنون میشم راهنمایییم کنید منم مشکل این دوستمون دارم وقتی وارد پوشه میشم ص??حه آبی میشه و تا 100 پر میشه مدل لپ تاب dell vostro 1510
andress08 ارسال شده در مهر 24، 2012 ارسال شده در مهر 24، 2012 منم مشکل این دوستمون دارم وقتی وارد پوشه میشم ص??حه آبی میشه و تا 100 پر میشه مدل لپ تاب dell vostro 1510 منم همین مشکلا دارم و ??کر کنم رمم پایینه این بازی رم بالای 3 میخواد
yasharkhaaan ارسال شده در مهر 24، 2012 ارسال شده در مهر 24، 2012 عزیزایی که مشکل دارن پیشنهادن یه سر به این ص??حه بززنن. دانلود بازی Max Payne 3 برای PC
andress08 ارسال شده در مهر 25، 2012 ارسال شده در مهر 25، 2012 عزیزایی که مشکل دارن پیشنهادن یه سر به این ص??حه بززنن. دانلود بازی Max Payne 3 برای PC داداش یه سر زدیم مشکل حل نشد:bored:
andress08 ارسال شده در مهر 25، 2012 ارسال شده در مهر 25، 2012 سلام لط??ا کمک کنید من وقتی وارد کرک یا اپدیت میشم ص??حه ابی میشه و کامپیوتر ریست میشه یکی کمک کنه :heheh:
ayjoonn ارسال شده در مهر 25، 2012 ارسال شده در مهر 25، 2012 سلام لط??ا کمک کنید من وقتی وارد کرک یا اپدیت میشم ص??حه ابی میشه و کامپیوتر ریست میشه یکی کمک کنه :heheh: برای مشکل شما توی همین تاپیک کامل توضیح داده شد یه کم بگردید شاید مشکل شما هم حل شه با این راه حل ها.
ayjoonn ارسال شده در مهر 25، 2012 ارسال شده در مهر 25، 2012 منم مشکل این دوستمون دارم وقتی وارد پوشه میشم ص??حه آبی میشه و تا 100 پر میشه مدل لپ تاب dell vostro 1510 عزیزانی که مشکل ص??حه آبی دارن توضیح کامل داده شده تاپیکو بخونید مشکلات احتمال 70%حل میشه.من یه توضیح مختصر میدم. درایور گرا??یکتونو چک کنید،رم سیستمتونو جاهاشو عوض کنید و یه سری کارهای دیگه که خودم و دوستان توضیح دادیم تو حالت safe mode ببرید سیستمتونو و اون کارای لازمو انجام بدید و ... واقعا وقتم کمه وگرنه درست حسابی جواب میدادم شرمنده.
مهمان مهمان ارسال شده در مهر 26، 2012 ارسال شده در مهر 26، 2012 بازی هم بازی های قدیم. 2 تا سی دی بودن دو ه??ته طول میکشید تموم شن الان بازی میاد 5 تا دی وی دی نصبش بیشتر از گیم پلی زمان میبره. من اصلا از مکس پین 3 خوشم نیومد.خیلی تکراری بود و اصلا چیز جدیدی نداشت.بجاش برید Ghost Recon Future Soldier رو بازی کنید.
END OF THE LINE ارسال شده در مهر 26، 2012 ارسال شده در مهر 26، 2012 سلام من نصبش کردم اما اجرا نمیش چکار کنم؟؟:sadface::90::cursing:
mehran99 ارسال شده در مهر 26، 2012 ارسال شده در مهر 26، 2012 سلام من نصبش کردم اما اجرا نمیش چکار کنم؟؟:sadface::90::cursing: مشکل و error تون رو بنوسید دقیق تا راهنمایی بشه کرد
mehran01 ارسال شده در مهر 26، 2012 ارسال شده در مهر 26، 2012 سلام من در نصب بازی مشکل دارم موقعی که به 17 درصد می رسه این ارورها رو می ده چیکارکنم؟
MOJTABA900 ارسال شده در مهر 26، 2012 مالک ارسال شده در مهر 26، 2012 خطای IsDone.dll > ص??حه 2 ►ضمنآ نام پوشه New Folder را به Redist تغییر نام دهید تا موارد لازمه نصب شود !
zaapaata ارسال شده در مهر 27، 2012 ارسال شده در مهر 27، 2012 salam man baze tazeh b dastam rsedeh dar rahnama gofteh shodeh sd aval tapart 5 ro por mekoneh k dar part4 eror medeh rahe be nazar dostan mereseh sepasRead error in the file L:\maxpayne3.part04.rar
mamad mankan ارسال شده در مهر 27، 2012 ارسال شده در مهر 27، 2012 salam man to bazi vaghti makham beram tosh in eror mide(max payne 3 err launcher)chikar konam:-_-:
alirezaemperatur ارسال شده در مهر 27، 2012 ارسال شده در مهر 27، 2012 اقا بازی بعد متن اولیش میاد بیرون بدون هیچ اروری چیکار کنم کرک و اپدیت و دایرکیسمم جدید کردم
comtel ارسال شده در مهر 28، 2012 ارسال شده در مهر 28، 2012 سلام وقتی extract میکنم به بخش 5 که می رسه eror crc یا wrong paswprd میده وقتی میخام repair کنم بازم eror میده لط??ا راهنمایی ب??رمایید
mhaa137 ارسال شده در مهر 28، 2012 ارسال شده در مهر 28، 2012 سلام من اون قسمتی که روی ستونها بمب میزاره بعدحمله میکنندوزمین داره میلرزه تادشمنان روبخوام بکشم ساختمان من??جرمیشه ومیمیرم.لط??اراهنمایی کنید.
END OF THE LINE ارسال شده در مهر 30، 2012 ارسال شده در مهر 30، 2012 (ویرایش شده) مشکل سلام من نصبش کردم اما اجرا نمیش چکار کنم؟؟:sadface::90::cursing: با سلام به دوستان ??کر کردم مشکل از کرکشه یه دونه سالم دانلود کردم بازم همون جوریه:sadface: یه ارور میاد میگه windows explorer is not responding بعدش ویندوز هنگ میکنه همه چیرو میبنده میاد رو دسکتاپ میشه مشکل از ویندوزم باشه؟؟؟!!؟ اگه بود چه ورژنی رو پیشنهاد میدید:93::88: ویندوزم سونه 64 بیت آلتیمیت sp1 ویرایش شده مهر 30، 2012 توسط END OF THE LINE
mohsenjigar2002 ارسال شده در مهر 31، 2012 ارسال شده در مهر 31، 2012 (ویرایش شده) سلام من تمام کرک ها و پچ هایی که تو سایت گذاشته بودین رودانلود کردم اما نمی تونم اصلا بازی کنم من نسخه بلک ب*** رو دانلود کردم و همونطور که گ??تین توی پوشه پرو??ایل کپی کردم و ??ایروال رو خاموش کردم و دایرکت ایکس بازی رو هم نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم اصلا بدون اینترنت نمیشه اجراش کرد موقعی که میخوام اینتر رو بزنم میگه باید به اینترنت وصل باشی هر راهی رو امتحان کردم اما ??ایده نداشت وصل شدم و بعدش دوباره یه پیغام توی ص??حه زرد رنگ میاد که هر کاری میکنم نمیشه از بین بردش راستی همونطور که گ??تین توی بازی پرو??ایل رو sing out کردم بعدش دوباره sing in شدم اما نمیشه یعنی اصلا بدون اینترنت نمیشه اجراش کرد که با اینترنت هم اجراش میکنی خطا میده کمکم کنیدhttp://img4up.com/up2/49031626677819879918.png راستی ویندوز من 7 64 بیتی هستش ویرایش شده مهر 31، 2012 توسط mohsenjigar2002
azadegani ارسال شده در آبان 1، 2012 ارسال شده در آبان 1، 2012 من وقتی وارد بازی میشم مانیتورم خاموش میشه مانیتورم lg طرح لبخنده FLATRON F700P راهی نداره من با همین مانیتورم بتونم بازی کنم؟
proyal ارسال شده در آبان 1، 2012 ارسال شده در آبان 1، 2012 سلام. آقا اولین dvd رو که میزارم . setup رو کیلیک می کنم اصلا load نمیشه و وقتی ساعت شنی روی موس میاد تمومی نداره. چی کار کنم؟
ali_roshan ارسال شده در آبان 1، 2012 ارسال شده در آبان 1، 2012 سلام. من تو ویدئوهای وسط بازی مشکل دارم. تصویر همش رنگ عوض میکنه و خط خطی میشه و مثل اینکه سایه پیدا میکنه. صدا هم بعضی مواقع از تصویر عقب می??ته. چند تا تصویر به عنوان نمونه گذاشتم. ویندوز سون. گرا??یک gt 430 1g درایور آپدیت شده. درایور صدا هم آپدیت شده که البته آنبورده. [ATTACH=CONFIG]2731[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]
bestmilad ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 با سلام من اینجا موقع اجرا مشکل دارم کمک کنید لط??ا..مرسی بازی بلک بوکس هستش ورژنش
ali_roshan ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 ??ایل gsrld.dll توسط آنتی ویروس موقع بازکزدن بازی پاک میشه. باید این ??ایل یا کلا پوشه مکس پین رو در لیست استثناهای آنتی ویروس قرار بدید و همچنین هنگام بازی آنتی ویروس رو غیر ??عال کنید.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری