رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

download11-250x130.jpg

بازی DarkSouls از آن بازی هایی است که اشک هر گیمری را در می آورد حال همان طور که می دانید قول ساخت یک DLC سه گانه برای بازی DarkSouls II داده بود و چندی پیش بود که قسمت اول این بسته الحاقی نیز منتشر شد و توانست با متای خود مو??قیت خود را به رخ همگان بکشد؛ حال شرکت Bandai Namco اطلاعات و تصاویر جدیدی از دومین قسمت این بسته الحاقی منتشر کرده است که می توانید در ادامه خبر مشاهده کنید.

اخیرا تصاویری جدید از بسته الحاقی The Crown of the Old Iron King منتشر شد که شما می توانید در ادامه این تصاویر را مشاهده کنید:

Dark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-1-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-3-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-6-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-8-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-14-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-2-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-4-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-5-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-7-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-12-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-13-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-9-1024x576.jpgDark-Souls-II-Crown-of-the-Old-Iron-King-DLC-Screenshots-show-new-locale-enemies-and-more-11-1024x576.jpg

از تصاویر بالا می توان به وجود مناطق جدید و دشمنان سرسخت تر پی برد که مربوط به بسته الحاقی The Crown of the Old Iron King است که بخش دوم سه گانه Crown of the Sunken King محسوب می شود و قرار است ۲۶ آگوست(۴ شهریور) در دسترس عموم قرار بگیرد همچنین باید یادآور شد که قسمت سوم این سه گانه با نام The Crown of the Ivory King نیز قرار است در ۲۴ سپتامبر(۲ مهر) منتشر شود؛ لازم به ذکر است که قسمت اول سه گانه ی Crown of the Sunken King در ۲۲ جولای(۳۱ تیر) تحت عنوان The Crown of the Sunken King منتشر شد که توانست انتظارات پیرامون این بسته الحاقی را با کسب متای بالای ۹۰ برآورده سازد.

ارسال شده در

داداشششششششششششش......اقای سازنده.....اقای ناشر من هنوز اولیش رو هم بازی نکردم.واسه من تصاویر از دومیش میدین که دلمو اب کنین.همینجوریش در غم ویچر و bloodborn دارم میسوزم شما هم هی نمک بپاشین رو زخم من.اخه چه جوری واسه پی سی اومد اولین دی ال سیش ولی ps3 نیومده.

ارسال شده در
داداشششششششششششش......اقای سازنده.....اقای ناشر من هنوز اولیش رو هم بازی نکردم.واسه من تصاویر از دومیش میدین که دلمو اب کنین.همینجوریش در غم ویچر و bloodborn دارم میسوزم شما هم هی نمک بپاشین رو زخم من.اخه چه جوری واسه پی سی اومد اولین دی ال سیش ولی ps3 نیومده.

داداچ، ایمان گذاشت که!!! ولی من اولش گیر کردم. جون جدت دان کن راهنمایی کن مارو. یه دنه کلید میخواد اونو نمیده به ما

ارسال شده در
داداچ، ایمان گذاشت که!!! ولی من اولش گیر کردم. جون جدت دان کن راهنمایی کن مارو. یه دنه کلید میخواد اونو نمیده به ما

واقعا دانلود کردی ودرست بود کاظم؟ واسه ps3؟ باورم نمیشه.کجاست لینکش تورو خدا بگو.

ارسال شده در

داداش سعید ممنون.با این همه تاپیکی که باسه این بازی میزاری معلومه که خیلی عالیه.واقعا من با این نقدها و تاپیک هایی که باسه این بازی گذاشتی علاقه مند به بازی کردنش شدم. در کل هر سبکی از بازی دوست دارم باسش وقت بزارم و بازی کنم.حالا هر چند ساعتی که لازم باشه.اصلا زمان مهم نیست . مهم بازی که از اونجایی که تو ازش تعری?? میکنی حتما باید بازیش کرد.بازی های سختم خیلی دوست دارم و وقت گیر بودنش هم خیلی خوبه.با راهنمایی هایی که شما باسه سیو بیوشاک گ??تید اون بازی درست شد.بعد از تموم کردن اون میام سراغ این بازی ??وق العاده زیبا و سخت.بازم ممنون.

ارسال شده در
داداش سعید ممنون.با این همه تاپیکی که باسه این بازی میزاری معلومه که خیلی عالیه.واقعا من با این نقدها و تاپیک هایی که باسه این بازی گذاشتی علاقه مند به بازی کردنش شدم. در کل هر سبکی از بازی دوست دارم باسش وقت بزارم و بازی کنم.حالا هر چند ساعتی که لازم باشه.اصلا زمان مهم نیست . مهم بازی که از اونجایی که تو ازش تعری?? میکنی حتما باید بازیش کرد.بازی های سختم خیلی دوست دارم و وقت گیر بودنش هم خیلی خوبه.با راهنمایی هایی که شما باسه سیو بیوشاک گ??تید اون بازی درست شد.بعد از تموم کردن اون میام سراغ این بازی ??وق العاده زیبا و سخت.بازم ممنون.

داداش خیلی مخلصم.شما خیلی لط?? داری.این بازی عالی نیست اصلا.??قط و ??قط یه شاهکار بی نظیر و غیر قابل تکراره.از دوستایی که اینجا هستن بپرس این مطلب رو تا بهت بگن که هیچ بازی ای حتی نزدیک این بازی هم نیست.حتما حتمابازیش کن.من اینجا چندتا از بچه ها رو به این بازی کشوندم و الان هیچ کدوم پشیمون نیستن و برایخودشون غولی شدن توی این بازی.هر وقت هم که بازی کردی هر مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنیم که راه بیا??تی داداش.در ضمن بایوشاک هم یه شاهکاره محضه.اینا بازیایی هستن که تکرار نخواهند شد.سری بایوشاک مخصوصا شماره ی یکش بی نظیره.حی??ه هرکس که بازی نکرده باشه.

ارسال شده در
داداچ سعید ??قط یه سوال. کلید dragon talon رو داری؟؟؟؟ از کجا باید گیرش بیاریم لامصبو؟؟؟ :sad:

داداش واسه این دی ال سیه این کلید که میگی؟ من که هنوز بازی نکردم.اسم این کلیده هم برام اشنا نیست.کجاست؟

ارسال شده در
داداش واسه این دی ال سیه این کلید که میگی؟ من که هنوز بازی نکردم.اسم این کلیده هم برام اشنا نیست.کجاست؟

داداش یه حوضچه مانند داره کنار اون بن ??ایره که شمشیر شکسته داشت/ بعد the rotten . ضربدرو بزنی وارد محتوای جدید میشی که اولش باید یه در باز کنی. کلیدی که گ??تمو میخواد. یه جا خوندم میگ??ت بعد نصب dlc یا season pass خودش اضا?? میشه ولی نشد. البته من season pass رو نمیدونم از کجا گیر بیارم. تو یوتیوب هم سرچ کردم درباره مکان کلید که چیزی نبود. یه سری همون اول کلیدو داشتنو وارد میشدن یه سری هم مث ما میخوردن به در بسته

ارسال شده در
داداش خیلی مخلصم.شما خیلی لط?? داری.این بازی عالی نیست اصلا.??قط و ??قط یه شاهکار بی نظیر و غیر قابل تکراره.از دوستایی که اینجا هستن بپرس این مطلب رو تا بهت بگن که هیچ بازی ای حتی نزدیک این بازی هم نیست.حتما حتمابازیش کن.من اینجا چندتا از بچه ها رو به این بازی کشوندم و الان هیچ کدوم پشیمون نیستن و برایخودشون غولی شدن توی این بازی.هر وقت هم که بازی کردی هر مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنیم که راه بیا??تی داداش.در ضمن بایوشاک هم یه شاهکاره محضه.اینا بازیایی هستن که تکرار نخواهند شد.سری بایوشاک مخصوصا شماره ی یکش بی نظیره.حی??ه هرکس که بازی نکرده باشه.

منم اول ??کر نمیکردم همچین بازی خ??نی باشه دارک سولز!دیده بودم تریلرشو و عکساشو!تا این که اومدم تو این انجمن دیدم سعید از بازی خیلی تعری?? میکنه و تشویقم کرد که بازیش کنم!من از دیون سولز شروع کردم اومدم بالا با کمک های سعید عزیز تا الان که دیگه ??ن souls شدم!ولی انگشت کوچیکه سعیدم نیستم!سعید 1300 ساعت این مجموعرو بازی کرده من حدود 250 ساعت 3 تاشو باهم!!ابراهیم جون اگه بازی کردی هر سوالی داشتی رو من هم حساب کن داداش!حتما حتما حتما بازی کن هییییییچ بازیی به پاشون نمیرسه تو این سبک!

ارسال شده در

چشم هم آقا سعید هم شما آقا محمد رضا گل به تمام معنا اید.بقیه هم گل هستن.حتما به مشکل خوردم از شما راهنمایی میگیرم.مرسی از لط?? و محبتتون.

ارسال شده در
چشم هم آقا سعید هم شما آقا محمد رضا گل به تمام معنا اید.بقیه هم گل هستن.حتما به مشکل خوردم از شما راهنمایی میگیرم.مرسی از لط?? و محبتتون.

داداش خودت گلی که مارم گل میبینی!اقایی!چاکرتم همه جوره هر سوالی داشتی تون بازی و سره هر غولیم به مشکل خوردی بگو تا نقطه ضع??اشو بگم!

ارسال شده در
منم اول ??کر نمیکردم همچین بازی خ??نی باشه دارک سولز!دیده بودم تریلرشو و عکساشو!تا این که اومدم تو این انجمن دیدم سعید از بازی خیلی تعری?? میکنه و تشویقم کرد که بازیش کنم!من از دیون سولز شروع کردم اومدم بالا با کمک های سعید عزیز تا الان که دیگه ??ن souls شدم!ولی انگشت کوچیکه سعیدم نیستم!سعید 1300 ساعت این مجموعرو بازی کرده من حدود 250 ساعت 3 تاشو باهم!!ابراهیم جون اگه بازی کردی هر سوالی داشتی رو من هم حساب کن داداش!حتما حتما حتما بازی کن هییییییچ بازیی به پاشون نمیرسه تو این سبک!

قربونت داداش.مهم بار اول تمومکردن بازیه که تو هر 3 تاشو تموم کردی.خوشحالم که تو هم طر??دار بازی شدی.خودت هم میدونی که این بازی کار گیمرهای تازه کار نیست اصلا.واقعا سخته.

ارسال شده در

چاکرم داداش.در خدمتم همه جوره.خودت گلی.

ارسال شده در
داداش یه حوضچه مانند داره کنار اون بن ??ایره که شمشیر شکسته داشت/ بعد the rotten . ضربدرو بزنی وارد محتوای جدید میشی که اولش باید یه در باز کنی. کلیدی که گ??تمو میخواد. یه جا خوندم میگ??ت بعد نصب dlc یا season pass خودش اضا?? میشه ولی نشد. البته من season pass رو نمیدونم از کجا گیر بیارم. تو یوتیوب هم سرچ کردم درباره مکان کلید که چیزی نبود. یه سری همون اول کلیدو داشتنو وارد میشدن یه سری هم مث ما میخوردن به در بسته

کاظم جون بذار برم توی بازی ببینم چی میتونم پیدا کنم.اگه پیداش کردم حتما بهت میگم.

ارسال شده در
کاظم جون بذار برم توی بازی ببینم چی میتونم پیدا کنم.اگه پیداش کردم حتما بهت میگم.

دمت گرم داداچ. اصن ضدحال خوردم شدید. بعد یه مدت اومدم بازی کنم اینجوری شد:sad:

ارسال شده در
قربونت داداش.مهم بار اول تمومکردن بازیه که تو هر 3 تاشو تموم کردی.خوشحالم که تو هم طر??دار بازی شدی.خودت هم میدونی که این بازی کار گیمرهای تازه کار نیست اصلا.واقعا سخته.

اره خیلی سخته مخصوصا دیمون سولز و دارک سولز یک!من بین این 3 میگم دارک سولز یک از همه سخت تر بود!حالا دیمون سولز درسته یه تیکه باید بری ولی میتونستی سریع از بازی بیای بیرون و از همون جا بیای دوباره.خدایی اخرت بازیه بایدم طر??دارش باشم!بهترین لحضات گیمریمو ??راهم کرده!البته ابراهیم میدونم گیمر پر صبر و حوصله ایه و مطمئنا از پسشون بر میاد!

ارسال شده در
اره خیلی سخته مخصوصا دیمون سولز و دارک سولز یک!من بین این 3 میگم دارک سولز یک از همه سخت تر بود!حالا دیمون سولز درسته یه تیکه باید بری ولی میتونستی سریع از بازی بیای بیرون و از همون جا بیای دوباره.خدایی اخرت بازیه بایدم طر??دارش باشم!بهترین لحضات گیمریمو ??راهم کرده!البته ابراهیم میدونم گیمر پر صبر و حوصله ایه و مطمئنا از پسشون بر میاد!

داداش ممنون.ما که به شماها نمیرسیم ولی باز سعی و تلاش خودمونو میکنیم.

ارسال شده در
داداش ممنون.ما که به شماها نمیرسیم ولی باز سعی و تلاش خودمونو میکنیم.

میرسی داداش ??قط صبر و حوصله و دقت میخواد بازیش!

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...