رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]9672[/ATTACH]

سونی جزو اولین تولید کنندگانی بود که به ??کر ساخت تل??ن ضدآب ا??تاد. از کی??یت بالای بدنه‌ی پرچمداران سونی زیاد می‌شنویم و حالا داستانی دیگر داریم درباره‌ی اکسپریا Z2. تل??نی که می‌تواند ساعت‌ها زیر آب، سالم باقی بماند.

در CES 2013 سونی تل??ن Xperia Z را با بدنه‌ی ضد آب معر??ی کرد. دو پرچمدار بعدی سونی نیز با همین قابلیت به بازار عرضه شدند. به گ??ته‌ی سونی Xperia Z2 می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه در آبی به عمق ۱.۵ متر دوام بیاورد اما گویا آن‌ها در مورد قابلیت‌های پرچمدار خود شکسته ن??سی کرده‌اند.

آقای الکساندر ماگزین از اهالی گوتنبرگ سوئد در تعطیلات آخر ه??ته‌ی خود به اسکی روی آب می‌پردازد. او در یکی از این ماجراجویی‌ها Xperia Z2 خود را درون قایق جای می‌گذارد و برای اسکی از قایق بیرون می‌رود اما وقتی بر می‌گردد متوجه می‌شود از تل??ن عزیزش خبری نیست و امواج آن را به دریایی انداخته که حداقل ۱۰ متر عمق دارد. وقتی به خشکی بر می‌گردند الکساندر شماره‌ی خود را می‌گیرد و با تعجب متوجه می‌شود که تل??نش هنوز زنگ می‌خورد. او که برای نجات گوشی کاری از دستش برنمی‌آمده به محل زندگی خود بر می‌گردد و جریان را برای دوست غواصش تعری?? می‌کند. ایشان هم با عجله‌ی زیاد پس از ۶ ه??ته به زیر آب می‌رود و گوشی را پیدا می‌کند.

Xperia Z2 در حالی که شیشه‌ی پشتش ترک خورده بود و باطری‌اش کاملا خالی بود پیدا می‌شود اما پس از اتصال به شارژر، چشمک زن LED روشن می‌شود و پس از شارژ کامل دستگاه به خوبی روشن می‌شود و کار می‌کند. این کی??یت ساخت ??وق‌العاده را به مهندسان سونی تبریک می‌گوییم.

منبع:زومیت

• پاسخ 101
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
تصور کنید تمام قطعات این گوشی در زاپن زده بشن کی??یتش 100 % بالا میره الان چین میزنه اینه ....

چه ??رقی میکنه؟

چین و ژاپن نداره

ارسال شده در
اختیار داری داداش،

چین کجا و ژاپن کجا...!

اون تصوری که تو ذهن ما هست اشتباهه،

همه ی ps ها از دو به بعد تو چین تولید شدن و ??قط تعداد کمی تو ژاپن تولید شدن.اونایی که تو ژاپن تولید میشن هیچ ??رقی با بقیه ندارن چون ماده اولیه و قطعاتش همه از یک جا میاد و تو کارخونه سر هم بندی میشه،

اینی که شما میگی ??رق میکنه مال وسایلی مثل اسپیکر هست که جنس درجه سه چینی رو تو ایران می??روشن اما جنس اصلی ایران نمیاد!!!

وگرنه وسایل شرکت های بزرگ اکثرا تو چین تولید میشه و هیچ مشکلی ندارن.

ارسال شده در

چین اسمش بد در ر??ته چون هر چی جنس درجه سه ور میداره ایران وارد میکنه همه ??کر میکنیم جنس چین بونجوره!نخیر اینطور نیست!چین الان تو تکنولوژی حر?? اولو میزنه!تو همین موبایل هم کا??یه شما یه گوشی هواوی اصل بگیری که ساخت چینه ببینی چی از بقیه برند ها کمتر داره!هیییچی کمتر نداره!

ارسال شده در
چین اسمش بد در ر??ته چون هر چی جنس درجه سه ور میداره ایران وارد میکنه همه ??کر میکنیم جنس چین بونجوره!نخیر اینطور نیست!چین الان تو تکنولوژی حر?? اولو میزنه!تو همین موبایل هم کا??یه شما یه گوشی هواوی اصل بگیری که ساخت چینه ببینی چی از بقیه برند ها کمتر داره!هیییچی کمتر نداره!

کاملا باهات موا??قم دوست من

چین بزرگترین صادر کننده دنیاست به نپال محصولات درجه دو یه برند معرو?? رو صادر میکنه

به ایران محصولات درجه سه همون برند معرو?? رو:sad:

در حالی که به کشور مثل ??رانسه محصولات درجه یکش رو صادر میکنه

که البته اینها همش به وارد کنندگان اون کشور مقصد هم بستگی داره

توی ایران چون وارد کننده ها به ??کر پر کردن جیب خودشونن:00020077: مصولات درجه سه رو ??له ای وارد میکنن ما هم پیش خودمون ??کر میکنیم که همه ی محصولات چینی بنجولن

اگر اینطور بود که چین بزرگترین صادر کننده دنیا نمیشد

مثالت هم عالی بود:smi.le:

همین گوشی هواوی ساخت خود چینه و واقعا از برندهای معتبر دنیا مثل سونی و سامسونگ نه تنها چیزی کم نداره

بلکه به خاطر قیمت تمام شده کمتر گوشی ارزونتر از برندهای معتبر به دست مصر?? کننده میرسه

ارسال شده در
اون تصوری که تو ذهن ما هست اشتباهه،

همه ی ps ها از دو به بعد تو چین تولید شدن و ??قط تعداد کمی تو ژاپن تولید شدن.اونایی که تو ژاپن تولید میشن هیچ ??رقی با بقیه ندارن چون ماده اولیه و قطعاتش همه از یک جا میاد و تو کارخونه سر هم بندی میشه،

اینی که شما میگی ??رق میکنه مال وسایلی مثل اسپیکر هست که جنس درجه سه چینی رو تو ایران می??روشن اما جنس اصلی ایران نمیاد!!!

وگرنه وسایل شرکت های بزرگ اکثرا تو چین تولید میشه و هیچ مشکلی ندارن.

اره داداش کسی منکر این نیست که کی??یت اجناس چینی بالاست و درجه دو و سه داره،

ولی همین ps که مثال زدی،

اگه یادت باشه اکثر ??ت های ps3 مشکل ??ن داشتند و گرمای بیش از حد که خیلی هاشون چراغ زرد میدادن بعد یه مدت،

ولی ??ت های ژاپنی به جرعت بت میگم هیچکدومشون تا الان هم مشکل ??ن رو پیدا نکردن.

ارسال شده در
دادا نوکیا که ورشکست شد ر??ت.

کی گ??ته نوکیا ورشکست شده!!!!!!!

مایکروسا??ت نوکیا رو خیلی وقته خریده و به تازگی یک لومیای جدید هم معر??ی کرده

ارسال شده در
دادا نوکیا که ورشکست شد ر??ت.

ورشکست؟؟لابد اخبار آی تی رو شما مطالعه نمیکنی؟؟؟

جی تی ای سن اندراس یادت هس؟؟

برو الان رو گوشی رم یک به بالای هر نوکیایی بازی کنی بدون ا??ت ??ریم و لگ و هنگ ??قط به این خاطر که بدونی نوکیا+ماکروسا??ت چه ابر گوشی هایی داده بیرون + اینکه گالسکی اس 5 شاید با رم 3 مو??ق باشه از کرش اجرای همین جی تی ای سن اندراس بربیاد.

وقتی لومیا 1520 دست کسی دیدی تعجب نکنی این چیه!!! نترس گوشیه ??قط حر??ه ای ها میتونن ازش است??اده کنن و البته سینه سوخته های نوکیا...

من 1320 دارم و کاملا ازش راضیم

ارسال شده در

اربس تبلیغ برنامه های اندروید(هنگریود) توسایتها دیدم حالم بهم خورد مردم عقلشون به چشمشمونه وقتی از اپلیکیشن های جذاب نوکیا تو سایتها خبری نیس ملت ??کر میکنن نوکیا تموم شده نه دادا تا دو سال دیگه سامسونگ و امثلهم باید برن بوق بزنن گوشی هاشون به مزایده بذارن

ارسال شده در

و این است قدرت سونی . هیچ چیزی به پاش نمیرسه . تمام برند های معرو?? مثل LG . Sumsung همشون ظاهر و جنبه تبلیغاتی دارن ولی سونی بیشتر باطن داره تا ظاهرا و برای همینم هست همیشه برند سونی رو تحسین میکنم :smi.le:

ارسال شده در

نوکیا سال 2012 یا 2011 بود که ورشکست شد کلا و مایکرو سا??ت خریدش و الان به اسم نوکیا میده بیرون

هیچ گوشی هم مثل i os نمیشه . سرعت و... برای بازی بسیار بهتر از ویندوز ??ون و سخت ا??زارشه

ارسال شده در (ویرایش شده)
و این است قدرت سونی . هیچ چیزی به پاش نمیرسه . تمام برند های معرو?? مثل LG . Sumsung همشون ظاهر و جنبه تبلیغاتی دارن ولی سونی بیشتر باطن داره تا ظاهرا و برای همینم هست همیشه برند سونی رو تحسین میکنم :smi.le:

چرا این حر?? رو میزنی؟؟؟؟؟

بیریخت ترین گوشی ها مال همین سامسونگ و ال جیه یه بار از دستت بی??ته پخش زمین میشه

من خودم توی مباحث اسمارت ??ون ها ??قط سونی و نوکیا رو قبول دارم

خدایی بهترین کی??یت و کارایی رو ??قط همین دوتا دارن سونی هم ظاهر موبایل هاش خوبه هم باطن یک بار ندیدم هنگ کنه

این سامسونگ ??قط اسم در کرده

ویرایش شده توسط Incoder
ارسال شده در
نوکیا سال 2012 یا 2011 بود که ورشکست شد کلا و مایکرو سا??ت خریدش و الان به اسم نوکیا میده بیرون

هیچ گوشی هم مثل i os نمیشه . سرعت و... برای بازی بسیار بهتر از ویندوز ??ون و سخت ا??زارشه

حر?? شما برای 10 درصد اقشار جامعه ما صحیحه شایدم کمتر کی میاد 2.5 پول به گوشی 4 اینچی بده تو مملکت ما؟؟؟

ارسال شده در (ویرایش شده)
چرا این حر?? رو میزنی؟؟؟؟؟

بیریخت ترین گوشی ها مال همین سامسونگ و ال جیه یه بار از دستت بی??ته پخش زمین میشه

من خودم توی مباحث اسمارت ??ون ها ??قط سونی و نوکیا رو قبول دارم

خدایی بهترین کی??یت و کارایی رو ??قط همین دوتا دارن سونی هم ظاهر موبایل هاش خوبه هم باطن یک بار ندیدم هنگ کنه

این سامسونگ ??قط اسم در کرده

خب منظور منم همین بود .که ??قط سونی رو قبول دارم توی گوشی ها :smi.le:

منظورم از ظاهرا همون جنبه تبلیغاتی رابط کاربریه . مثل Quick Remote برای LG G2 که واقعا بی مورد و بدون است??اده هستش و ... خیلی چیزا دیگه توی این دو برند . ولی سونی همیشه برترین بوده توی گوشی های اندرویدی و قدرتش و کی??یتش بی نظیر بوده

ویرایش شده توسط Black Hawk
ارسال شده در
ios موبایل نیست سیستم عامله قبول دارم خوبه ولی خیلی انحصاریه!!!

منم نگ??تم موبایله . گ??تم سیستم عامله ios بهتر از ویندوز ??ونه و همینطورم سخت ا??زار ای??ون ها قوی تره :o_o:

ارسال شده در
حر?? شما برای 10 درصد اقشار جامعه ما صحیحه شایدم کمتر کی میاد 2.5 پول به گوشی 4 اینچی بده تو مملکت ما؟؟؟

Iphone 5S که اخرین گوشی ای??ون بوده تا الان قیمتش 1.900 هستش و ایپد ایر که برای بازی مناسبه 1.500 هستش

ارسال شده در

بابا گوشی رو دست سونی که وجود نداره داره؟

حالا بعد سونی رو کار ندارم ولی اول سونیه بعد شاید نوکیا یا اپل یا سامی یا اچ تی سی و ...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...