Jump to content
انجمن پی سی دی

کدام سری از بازی ها رو بیشتر می پسندید ؟ (قسمت آخر)

Recommended Posts

خب سلام دوستان

اینم از سری سوم که آخرین سری از نظر سنجی هستش :35i6tub:

خوب پنج بازی برتر سری اول و دو بازی برتر سری دوم در این پست قرار داره

در آخر بهتربن سری انتخاب میشه

Call of Duty

Killzone

Dark Souls

Resident Evil

Hitman

Uncharted

God of War

من همه این بازی هایی که تو لیست هستن رو تجربه کردم همه رو هم دوست دارم اما خب از 47 خیلی خاطره دارم همینطوری شانسی به اون رای دادم

من همه این بازی هایی که تو لیست هستن رو تجربه کردم همه رو هم دوست دارم اما خب از 47 خیلی خاطره دارم همینطوری شانسی به اون رای دادم

ا??رین داداش پس هم عقیده ای با من 47 خدایی عشقه!

بهترین سری بازی که همه ی نسخه هاش عالی بودن و هیچ ایرای نمیشه ازشون گر??ت uncharted هست. عاشق این سری بازیم . همه ی نسخه هاشو بازی کردم .:greenstars:

چرا ??قط یکی؟؟ من به killzone هم میخواستم رای بدم :sad:

کاظم بگو که به سولز رای دادی.....امیدوارم هر بازی ببره ??قط این سری بکش در روی مزخر?? کال ا?? نبره.

چقدر خوبه که بچه ها اینجا سولز رو میشناسن.

کاظم بگو که به سولز رای دادی.....امیدوارم هر بازی ببره ??قط این سری بکش در روی مزخر?? کال ا?? نبره.

چقدر خوبه که بچه ها اینجا سولز رو میشناسن.

بزار با صراحت بگم به سولز رای دادم.:thumbup: واقعا بازی پر??کتیه. وقتی حوصلم سر میره ??قط میرم سراغ دارک/

بزار با صراحت بگم به سولز رای دادم.:thumbup: واقعا بازی پر??کتیه. وقتی حوصلم سر میره ??قط میرم سراغ دارک/

خوشا به سلیقه ات.ا??رین.خوشحالم با این بازی اشنات کردم.تازه شدی مثل من.هر وقت میرم تو مولتی من و 50 تا بازی رو میبینم که خیلیاشون رو بازری نکردم و جدیدن ولی کا??یه چشمم بیا??ته رو اون عکس لعنتی که زیرش نوشته دارک سولز.کارم تمومه اقا.برو که ر??تیم.ر??تی تا 5 ساعت بعد.

توی این سری Resident Evil از همه با سابقه تره و در برابر بعضی از این بازیها دو یا سه برابر تعداد نسخه منشر شده بیشتر داره

و از سال 1996 تا به حالا این سری بازی ادامه داشته

شاید باورتون نشه اما من همه ی نسخه هاشو از نسخه 1996 سگا ساتورن تا آخرین نسخه منتشر شده Revelation رو بازی کردم

اصلا اعتیاد Resident Evil دارم:sad:

چرا؟مگه cod چشه؟

راستش ??رزان جون این شماره های اخریش با این که همشون بازی کردم ولی واقعا دل زده ام کرد.دارن مردم رو می چاپن با یه بازی تکراری با 4 ساعت گیم پلی. اخه 4 ساعت گیم پلی بی احترامی به کسیه که 60 دلار یا یورو پول بازی میده.نگاه نکن ما میخریم 2000 تومن یا مجانی دانلود میکنیم.من از این سیاست پول پرستی خیلی بدممیاد.قبلا میگ??تن EA اینطوریه.والا من که الان از یوبیسا??ت و اکتیویژن دارم میبینم این سیاست دروغ و پول پرستی رو.کال ا?? های تخری کجا modern warfare کجا.تکراری. کوتاه.بدون معنی. خلاصه بگم خوراک گیمرای خ??ن ایرانی.........بکش در درو.

کلا?? تکراری مسخرس

من که بعد از 3 دیگه بازیش نکردم هر وقت گر??تمش اولش که بازی کردم دیگه حوصلم نیامد بازیش کنم

هیتمن نسبت به قدیمش یکم ا?? کرده ولی واسه کسی که تو این دوره تازه داره باهاش اشنا میشه لامصب بازم شاخ

God of War خوبه ولی ن خیلی بازم حالت ??کری خودش داره اینش دوس دارم که حالت ضربه هاش همونی که تو یکش بود ادم با بازی حس غربیه بودن نداره

پدر بزرگ سبک ترسناک Evil اگه این بازی نبود کلا سبک ترسناک خیلی عقب میموند از بقیه بازیا

بقیه هم بازی نکردم

همشون جز خوبان رای نمیدم !!! :|

داداش رای بده

کالا?? که تا الان جلو تر از همس

یعنی ??قط دو ن??ر غیر از من dark souls بازه ؟؟ :sad:

بابا این کالا?? هیچی نداره به خدا !

??قط دارک

داداش رای بده

کالا?? که تا الان جلو تر از همس

یعنی ??قط دو ن??ر غیر از من dark souls بازه ؟؟ :sad:

بابا این کالا?? هیچی نداره به خدا !

??قط دارک

گیمرای ایرانی هلاک کال ا?? دیوتی هستن.البته منظور همون سبک ( همینطوری بکش برو جلو بشین پشت کاور خوب شی با 3 ساعت گیم پلی) هستش.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...