bf4 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) با سلام خدمت همه ی دوستان گلم این نظرسنجی صر??اً برای این صورت گر??ته که ببینیم بچه های انجمن بیشتر طر??دار کدام یک از این دو بازی Open-World ??وق العاده هستند.لط??اً همراه با انتخاب خود نظرتون درباره ی انتخابتون روهم بنویسید. Edited July 25, 2014 by bf4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afshin76 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 اینکه سوال نداره gta Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 یه گزینه هم بزار هر دو مورد Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 باید میزاشتی gta v برای نسل هشتم و pc بیاد اونوقت این نظر سنجی رو میزاشتی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 اینکه سوال نداره gta ا??شین جان خوب متنو بخون میخواهیم ببینیم بچه ها با کدوم بیشتر حال کردن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegfa Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 watch_dogs دلیلم اینه که اولین نسخه هست اما gta تجربه و قدمت داره اگه با هم شروع می کردند میشد نظر داد Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 باید میزاشتی gta v برای نسل هشتم و pc بیاد اونوقت این نظر سنجی رو میزاشتی. ات??اقاً بهش خیلی ??کر کردم ولی خوب دیدم اون موقع پاییزه و وقت کمی دارم و خیلی ها هم ممکنه مثل الآن نتونن شرکت کنند بعد هم سر این موضوع زمان نظر سنجی رو نامحدود کردم و هم اینکه خیلی از بچه ها حالا به هرطریقی که بوده تونستن تجربش کنن و گرا??یکش هم واقعاً از یه بازی نسل هشتمی رو نسل ه??تم کم نداشت.اما بالاخره بازم دمت گرم که نظرت رو گ??تی و راهنمایی کردی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 یه گزینه هم بزار هر دو مورد شرمنده دیگه نمیتونم تغییرش بدم ولی خوب شما به هر کدوم جدا جدا میتونی رأی بدی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 watch_dogs دلیلم اینه که اولین نسخه هست اما gta تجربه و قدمت داره اگه با هم شروع می کردند میشد نظر داد نظر خوب و منطقی ای هستش ??قط لط??اً رأی خودت رو بالای ص??حه هم ثبت کن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 از نظر من واچ . دلیل دارم چون واقعا یه نو آوری خاص بود اما v مثل قبل ??قط بکش بکش و هیچ نو آوری نداشت به جز چند مورد _________________________ واچ تقریبا یه عنوان هاردکور به حساب میاد ___________________________ v هم یه بازی جهان آزاد خاص Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 GTA:smi.le: Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 watch dogs :greenstars::35i6tub::fly2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 کلا gta:smi.le: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 داداش گزینه ی saints row هم میزاشتی خیلیییییی خوب می شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Grand Theft Auto 5 :greenstars: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 watch dogs :greenstars::35i6tub::fly2: منظورت Watch Bugs هستش :;-D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 صد در صد و بدون شک Watch Dogs قدرتمند تر بود در بسیاری از زمینه ها بسیار بهتر از GTA V عمل کرد البته اگر به حال کردن و نظرات عشقی دوستان باشه خب GTA بهتره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 صد در صد و بدون شک Watch Dogs قدرتمند تر بود در بسیاری از زمینه ها بسیار بهتر از GTA V عمل کرد البته اگر به حال کردن و نظرات عشقی دوستان باشه خب GTA بهتره والا چیزهای که ما توی Watch Bugs دیدیم خیلی خیلی ضایع بود :;-D: به نظرم GTA خیلی خیلی عالی و بهتر از Watch Bugs بود :;-D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) والا چیزهای که ما توی Watch Bugs دیدیم خیلی خیلی ضایع بود :;-D: به نظرم GTA خیلی خیلی عالی و بهتر از Watch Bugs بود :;-D: مردم نگاهشون ??رق داره یه سری ??قط بازی می کنن و خودشون هم نمی??همن چی بازی کردن من از اونا نیستم دوست عزیز Edited July 25, 2014 by ALAN-G Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ??قط میگم با این نظرسنجی و کنار هم قرار دادن این بازیا ابروی راک استار رو بردی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 مردم نگاهشون ??رق داره یه سری ??قط بازی می کنن و خوشون هم نمی??همن چی بازی کردن من از اونا نیستم دوست عزیز منم از اوناش نیستم ات??اقا من خیلی روی یک بازی دقت دارم و به کوچیک ترین جزئیات توجه خاصی دارم برای همینم میگم Watch Bugs چون همش باگ بود اگه شما هم مثل من دقت داشته باشی Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 منم از اوناش نیستم ات??اقا من خیلی روی یک بازی دقت دارم و به کوچیک ترین جزئیات توجه خاصی دارم برای همینم میگم Watch Bugs چون همش باگ بود اگه شما هم مثل من دقت داشته باشی خوش باشی عزیز برو GTA بازی کن کاری هم به Watch Dogs نداشته باش چون معلومه هیچی ازش ن??همیدی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 خوش باشی عزیز برو GTA بازی کن کاری هم به Watch Dogs نداشته باش چون معلومه هیچی ازش ن??همیدی تو هم خوش باش عزیز برو همون Watch Bugs رو بازی کن و کاری به GTA نداشته باش چون یک ذره هم چیزی ازش ن??همیدی Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 دوستان خواهش میکنم بحث های بیخودی نکنید بالاخره هرکسی طر??دار یکی از این دو عنوان محبوب این دیگه بحث و جدل نداره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 ??قط میگم با این نظرسنجی و کنار هم قرار دادن این بازیا ابروی راک استار رو بردی. من خودم یکی از طر??دارای اصلی GTA V هستم سعید جان اما این حر??و نزن watch dogs هم تو دنیا خیلی طر??دار داره تازه کلی هم نوآوری مانند هک داشت.درسته تو خیلی از زمینه ها نسبت به GTA V کم داشت ولی در مقابل سابقه ای که راک استار تو open-world داره میشه گ??ت عنوان قابل قبولیه.بازم دمت گرم که شرکت کردی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now