bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 (ویرایش شده) با سلام خدمت همه ی دوستان گلم این نظرسنجی صر??اً برای این صورت گر??ته که ببینیم بچه های انجمن بیشتر طر??دار کدام یک از این دو بازی Open-World ??وق العاده هستند.لط??اً همراه با انتخاب خود نظرتون درباره ی انتخابتون روهم بنویسید. ویرایش شده مهر 25، 2014 توسط bf4
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 باید میزاشتی gta v برای نسل هشتم و pc بیاد اونوقت این نظر سنجی رو میزاشتی.
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 اینکه سوال نداره gta ا??شین جان خوب متنو بخون میخواهیم ببینیم بچه ها با کدوم بیشتر حال کردن.
omegfa ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 watch_dogs دلیلم اینه که اولین نسخه هست اما gta تجربه و قدمت داره اگه با هم شروع می کردند میشد نظر داد
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 باید میزاشتی gta v برای نسل هشتم و pc بیاد اونوقت این نظر سنجی رو میزاشتی. ات??اقاً بهش خیلی ??کر کردم ولی خوب دیدم اون موقع پاییزه و وقت کمی دارم و خیلی ها هم ممکنه مثل الآن نتونن شرکت کنند بعد هم سر این موضوع زمان نظر سنجی رو نامحدود کردم و هم اینکه خیلی از بچه ها حالا به هرطریقی که بوده تونستن تجربش کنن و گرا??یکش هم واقعاً از یه بازی نسل هشتمی رو نسل ه??تم کم نداشت.اما بالاخره بازم دمت گرم که نظرت رو گ??تی و راهنمایی کردی.
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 یه گزینه هم بزار هر دو مورد شرمنده دیگه نمیتونم تغییرش بدم ولی خوب شما به هر کدوم جدا جدا میتونی رأی بدی.
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 watch_dogs دلیلم اینه که اولین نسخه هست اما gta تجربه و قدمت داره اگه با هم شروع می کردند میشد نظر داد نظر خوب و منطقی ای هستش ??قط لط??اً رأی خودت رو بالای ص??حه هم ثبت کن.
red dead ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 از نظر من واچ . دلیل دارم چون واقعا یه نو آوری خاص بود اما v مثل قبل ??قط بکش بکش و هیچ نو آوری نداشت به جز چند مورد _________________________ واچ تقریبا یه عنوان هاردکور به حساب میاد ___________________________ v هم یه بازی جهان آزاد خاص
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 داداش گزینه ی saints row هم میزاشتی خیلیییییی خوب می شد.
Black Hawk ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 watch dogs :greenstars::35i6tub::fly2: منظورت Watch Bugs هستش :;-D:
ALAN-G ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 صد در صد و بدون شک Watch Dogs قدرتمند تر بود در بسیاری از زمینه ها بسیار بهتر از GTA V عمل کرد البته اگر به حال کردن و نظرات عشقی دوستان باشه خب GTA بهتره
Black Hawk ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 صد در صد و بدون شک Watch Dogs قدرتمند تر بود در بسیاری از زمینه ها بسیار بهتر از GTA V عمل کرد البته اگر به حال کردن و نظرات عشقی دوستان باشه خب GTA بهتره والا چیزهای که ما توی Watch Bugs دیدیم خیلی خیلی ضایع بود :;-D: به نظرم GTA خیلی خیلی عالی و بهتر از Watch Bugs بود :;-D:
ALAN-G ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 (ویرایش شده) والا چیزهای که ما توی Watch Bugs دیدیم خیلی خیلی ضایع بود :;-D: به نظرم GTA خیلی خیلی عالی و بهتر از Watch Bugs بود :;-D: مردم نگاهشون ??رق داره یه سری ??قط بازی می کنن و خودشون هم نمی??همن چی بازی کردن من از اونا نیستم دوست عزیز ویرایش شده مهر 25، 2014 توسط ALAN-G
saeed kratos ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 ??قط میگم با این نظرسنجی و کنار هم قرار دادن این بازیا ابروی راک استار رو بردی.
Black Hawk ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 مردم نگاهشون ??رق داره یه سری ??قط بازی می کنن و خوشون هم نمی??همن چی بازی کردن من از اونا نیستم دوست عزیز منم از اوناش نیستم ات??اقا من خیلی روی یک بازی دقت دارم و به کوچیک ترین جزئیات توجه خاصی دارم برای همینم میگم Watch Bugs چون همش باگ بود اگه شما هم مثل من دقت داشته باشی
ALAN-G ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 منم از اوناش نیستم ات??اقا من خیلی روی یک بازی دقت دارم و به کوچیک ترین جزئیات توجه خاصی دارم برای همینم میگم Watch Bugs چون همش باگ بود اگه شما هم مثل من دقت داشته باشی خوش باشی عزیز برو GTA بازی کن کاری هم به Watch Dogs نداشته باش چون معلومه هیچی ازش ن??همیدی
Black Hawk ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 خوش باشی عزیز برو GTA بازی کن کاری هم به Watch Dogs نداشته باش چون معلومه هیچی ازش ن??همیدی تو هم خوش باش عزیز برو همون Watch Bugs رو بازی کن و کاری به GTA نداشته باش چون یک ذره هم چیزی ازش ن??همیدی
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 دوستان خواهش میکنم بحث های بیخودی نکنید بالاخره هرکسی طر??دار یکی از این دو عنوان محبوب این دیگه بحث و جدل نداره.
bf4 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 ??قط میگم با این نظرسنجی و کنار هم قرار دادن این بازیا ابروی راک استار رو بردی. من خودم یکی از طر??دارای اصلی GTA V هستم سعید جان اما این حر??و نزن watch dogs هم تو دنیا خیلی طر??دار داره تازه کلی هم نوآوری مانند هک داشت.درسته تو خیلی از زمینه ها نسبت به GTA V کم داشت ولی در مقابل سابقه ای که راک استار تو open-world داره میشه گ??ت عنوان قابل قبولیه.بازم دمت گرم که شرکت کردی.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری