bf4 ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 (ویرایش شده) اگر شما در حال حاضر شما در یک تابستان بدون بازی و به نوعی خشکسالی انتشار بازی به سر می برید باید کمی صر??ه جویی کنید زیرا قرار است در سپتامبر سیل انتشار بازی صورت بگیرد،پس باید کمی پول تا دو ماه دیگر برای خود پس انداز کنید تا در سپتامبر(تقریبا از اوایل شهریور)از بقیه عقب نمانید. شما می توانید لیستی از مهم ترین و مورد انتظار ترین بازی هایی را که قرار است در سپتامبر امسال منتشر شود در ادامه مشاهده کنید: ۲ سپتامبر Sims 4 Sims دوباره برگشت!بعد از مدتی وق??ه بالاخره استدیوی این بازی تصمیم گر??ت شماره چهارم Sims را عرضه کند که تا کنون گ??ته شده که پلت??رم مقصد آن ویندوز و Mac می باشد. Stronghold Crusader 2 شماره یک این بازی هم اکنون یکی از پرطر??دار ترین بازی های استراتژیک جهان است و طر??داران بسیاری دارد که بی صبرانه منتظر شماره دوم ،از این رو استدیوی مالک این بازی مجاب به ساختن شماره دوم آن شد.آن طور که پیداست این بازی ??قط برای PC منتشر می شود. 9 سپتامبر Destiny اولین بازی AAA ای که قرار است در این ماه برای کنسشول ها عرضه شود بازی Destiny که قرار است برای پلت??رم های PS3 و PS4 و XBox 360 و XBox One منتشر شود.لازم به ذکر است که تا کنون طر??داران این بازی با تجربه نسخه بتای بازی مذکور طعم این بازی را چشیده اند. ۲۳ سپتامبر Disney Infinity Marvel Super Heroes بازی کودکانه ای به نظر می رسد ولی این دلیل نمی شود که آن را تجربه نکرد.این بازی قرار است برای پلت??رم های PC, IOS, PlayStation 3, PS4, Wii U, Xbox 360 و Xbox One منتشر گردد. FIFA 15 هیچ گاه بازی ??وتبال خسته کننده نبوده و هر سال این عنوان یکی از عناوین مورد انتظار همگان است.متاس??انه دیگر خبری از انتشار این عنوان بر روی کنسول های PS 2 و Wii U نیست.پلت??رم هایی که قرار است این بازی بر روی آن ها منتشر شود شامل PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, Wii, 3DS, PSP و PS Vita می شوند. ۲۶ سپتامبر hyrule warriors این بازی کاملا مانند بازی Zelda نیست ولی انتظار می رود مانند آن سرگرم کننده و مهیج باشد.این بازی به طور انحصاری برای کنسول Wii U منتشر می شود. ۳۰ سپتامبر Forza Horizon 2 این اولین بازی با سبک رسیسنگ و اتومبیل رانی هست که در ??صل پاییز منتشر می شود.اگر از طر??داران اتومبیل رانی در جاده های خاکی و مسیر های سخت هستید باید منتظر این بازی باشید پلت??رم هایی که این بازی برای آن منتشر می شود XBox 360 و XBox One است که گویا محتوای این بازی برای XBox One انحصاری و کامل تر است. Persona 4 Arena Ultimax احتمال دارد که بعد از تجربه این بازی آن را رها کنید ولی با این حال بسیاری برای این عنوان منتظر هستند نظر شما چیست؟ آیا شروع ??صل پاییز را چگونه می بینید؟آیا این عناوین شما را راضی می کنند؟ منبع:وبسایت گیم??ا ویرایش شده مهر 22، 2014 توسط bf4
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 به نظرم این عناوین هم زیاد مالی نیستن و بازم باید پول رو نگه داشت.??قط destiny یه بازیه واقعا با ارزشه.البته به نظر من.
bf4 ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک ارسال شده در مهر 22، 2014 البته یکی دیگه از عناوینی که معمولاً در سپتامبر منتشر میشه و درمنبع ذکر نشده بود عنوان محبوب pes است که به احتمال ??راوان نسخه 2015 آن در سپتامبر سال جاری منتشر میشود و نباید آن را در میان بازی های مهم ماه سپتامبر از یاد برد.
bf4 ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک ارسال شده در مهر 22، 2014 به نظرم این عناوین هم زیاد مالی نیستن و بازم باید پول رو نگه داشت.??قط destiny یه بازیه واقعا با ارزشه.البته به نظر من. باهات موا??قم ولی از ??وتبال ها نمیشه گذشت مثل سپتامبر سال قبل که همه دنیا منتظر gta v بودن.
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 باهات موا??قم ولی از ??وتبال ها نمیشه گذشت مثل سپتامبر سال قبل که همه دنیا منتظر gta v بودن. اره ولی gta 5 کجا این عناوین کجا.یه تنه به همه ی اینا می ارزه gta 5.??وتبال رو باهات موا??قم چون بالاخره همه میخرن.
mhossein ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 Stronghold Crusader 2 واقعا منتظرشم تا بعد از مدتها دوباره یکم لذت استراتژیک بچشیم!
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 امیدوارم این sims 4 بازیه خوبی از آب دراد.نه مثل 3.
ALAN-G ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 (ویرایش شده) Sims رو که کلا قبول ندارم چون ??کر می کنم برای یک مدت خوب هست هر چند که بازی کردن بخش چند ن??ره خیلی لذت بخش هست Destiny که کلا حر?? نداره یادمه چند ماه پیش هم یه تحلیل کامل براش نوشتم البته از روی تریلر ها و اطلاعاتش Forza هم که صد در صد عالیه بقیه بازی ها هم به نظر میره بد نباشن البته تا وقتی منتشر نشن چیزی معلوم نمیشه(به شخصه از Persona 4 خیلی خوشم نمیاد نمیدونم چرا؟) گیم??ا هم شد منبع آخه؟ ویرایش شده مهر 22، 2014 توسط ALAN-G
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 Sims رو که کلا قبول ندارم چون ??کر می کنم برای یک مدت خوب هست هر چند که بازی کردن بخش چند ن??ره خیلی لذت بخش هست Destiny که کلا حر?? نداره یادمه چند ماه پیش هم یه تحلیل کامل براش نوشتم البته از روی تریلر ها و اطلاعاتش Forza هم که صد در صد عالیه بقیه بازی ها هم به نظر میره بد نباشن البته تا وقتی منتشر نشن چیزی معلوم نمیشه(به شخصه از Persona 4 خیلی خوشم نمیاد نمیدونم چرا؟) گیم??ا هم شد منبع آخه؟ گیم??ا اصلا سایت و منبع بدی نیست.
generalzh0 ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 Stronghold Crusader 2 یکی از بهترین بازی های استرتژیکه حال زیادی میده بازی کردنش پیشنهاد میکنم کسایی که از این سبک خوششون میاد حتما بازی کنن
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 Stronghold Crusader 2 یکی از بهترین بازی های استرتژیکه حال زیادی میده بازی کردنش پیشنهاد میکنم کسایی که از این سبک خوششون میاد حتما بازی کنن از اونجایی که تا حالا با موس و کیبورد یه بار هم بازی نکردم و از اونجایی که عناوین استراتژی 99 درصد روی پی سی هستن کلا ??قط یکی دوتا بازی استراتژی بازی کردم که اونا هم با کنسول بودن.یکی xcom enemy unknown که بی نظیر بود واقعا و بهترین بازی استراتژی سال شد و یکی هم CIVILIZATION REVOLUTION که اونم با PS3 بود و ساخته ی سید میر معرو??ه که واقعا عالی بود.
ALAN-G ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 گیم??ا اصلا سایت و منبع بدی نیست. آره یه موقعی نبود الان حداکثر 3 یا 4 ها نویسنده خوب بیشتر نداره که بلدن روی اصول مقاله بنویسن ولی بخش خبری رو خوب ساپورت می کنن
ALAN-G ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 پس قیمه گیم رو چی میگی؟:ohmy::;-D::;-D: اقا از بحث اصلی تاپیک دور نشیم ولی یکی از نویسنده های خوب همون هست
generalzh0 ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 از اونجایی که تا حالا با موس و کیبورد یه بار هم بازی نکردم و از اونجایی که عناوین استراتژی 99 درصد روی پی سی هستن کلا ??قط یکی دوتا بازی استراتژی بازی کردم که اونا هم با کنسول بودن.یکی xcom enemy unknown که بی نظیر بود واقعا و بهترین بازی استراتژی سال شد و یکی هم CIVILIZATION REVOLUTION که اونم با PS3 بود و ساخته ی سید میر معرو??ه که واقعا عالی بود. داش سعید بهت پیشنهاد میکنم حداقل برای یکبارهم که شده یکی دوتا بازی استراتژیک pc هم بازی کنی. جنگ های صلیبی stronghold crusader و ژنرال command & conquar generals هر دو بازی سبک جنگ جهانی مانند دارن مخصوصا ژنرال که نسخه جدیدشم داره میاد هر دو باسه 10 سال پیشن ولی هنوز هم عالی به یاد موندنی ان من خودم هم شبکه ای زیاد بازی کردمشون هم با حری?? pc ولی هنوزم لذت زیادی داره.
saeed kratos ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 داش سعید بهت پیشنهاد میکنم حداقل برای یکبارهم که شده یکی دوتا بازی استراتژیک pc هم بازی کنی. جنگ های صلیبی stronghold crusader و ژنرال command & conquar generals هر دو بازی سبک جنگ جهانی مانند دارن مخصوصا ژنرال که نسخه جدیدشم داره میاد هر دو باسه 10 سال پیشن ولی هنوز هم عالی به یاد موندنی ان من خودم هم شبکه ای زیاد بازی کردمشون هم با حری?? pc ولی هنوزم لذت زیادی داره. داداش من با سبکش مشکلی ندارم ات??اقا چون خودم شدیدا ار پی جی بازم خیلی راحت با استراتژی ارتباط برقرار میکنم.مشکل من موس و کیبورده که اصلا نمیتونم یه دقیقه هم باهاشون بازی کنم.
generalzh0 ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 داداش من با سبکش مشکلی ندارم ات??اقا چون خودم شدیدا ار پی جی بازم خیلی راحت با استراتژی ارتباط برقرار میکنم.مشکل من موس و کیبورده که اصلا نمیتونم یه دقیقه هم باهاشون بازی کنم. نمیدونم یه دقیقه هم شده یکی از این دوتا رو توش بازی کن شاید تونستی.
saeed kratos ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 نمیدونم یه دقیقه هم شده یکی از این دوتا رو توش بازی کن شاید تونستی. چشم سعی میکنم امتحان کنم.
bf4 ارسال شده در مهر 23، 2014 مالک ارسال شده در مهر 23، 2014 داداش من با سبکش مشکلی ندارم ات??اقا چون خودم شدیدا ار پی جی بازم خیلی راحت با استراتژی ارتباط برقرار میکنم.مشکل من موس و کیبورده که اصلا نمیتونم یه دقیقه هم باهاشون بازی کنم. دقیقاً.نمیدونم چرا ولی منم اصلاً نمیتونم با موس و کیبورد بازی کنم.
saeed kratos ارسال شده در مهر 23، 2014 ارسال شده در مهر 23، 2014 دقیقاً.نمیدونم چرا ولی منم اصلاً نمیتونم با موس و کیبورد بازی کنم. من خیلی خنده دار میشم وقتی تلاش میکنم با موس و کیبورد بازی کنم.همش نگاهم به کیبورده و انگشتام مثل معلولا روی کیبورد حرکت میکنه.:;-d:
paiom ارسال شده در مهر 24، 2014 ارسال شده در مهر 24، 2014 آخر ما ن??همیدیم این destiny برای پی سی هم میاد یا نه. هر سایتی یه چیزی میگه. خیلی ها هم میگن با تاخیر برای پی سی میاد !!! ??قط آرزو میکنم یه XBox داشتم یه ساعت Forza رو بازی میکردم. اصن خداااااس این بازی. :w00t:
bf4 ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک ارسال شده در مهر 24، 2014 من خیلی خنده دار میشم وقتی تلاش میکنم با موس و کیبورد بازی کنم.همش نگاهم به کیبورده و انگشتام مثل معلولا روی کیبورد حرکت میکنه.:;-d: راست میگی همینطوریه حالا بیخیال کنسول رو بچسب که سونی ترکونده.
red dead ارسال شده در مهر 24، 2014 ارسال شده در مهر 24، 2014 بازی destiny خیلی عالیه . بهتر بود اگه میتونستید برید بتای بازی رو بازی کنید خیلی میچسبه ______________________ stronghold هم مثل همیشه شاهکار ___________________________ ??ی??ا هم خوبه اما حر??ی ندارم براش _______________________________ اما Disney Infinity Marvel Super Heroes یه شاهکار واقعی . ارزش تجربه کردن رو داره اونم زیاد ___________________________________ ما هم که سیمز باز نیستیم و درباره ی بقیه هم نظری ندارم ___________________________________________ منبع : خودم :;-D::;-D::;-D:
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در مهر 24، 2014 ارسال شده در مهر 24، 2014 چرا پاییز نمیشه؟مردیم از بس منتظر بهترین سبک OPEN world دنیا موندیم.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری