saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 پس از اولین تلاش ناتی داگ در رسیدن به کی??یت ۱۰۸۰p و ۶۰ ??ریم در ثانیه که با عنوان The Last of Us : Remastered میسر شد، حال این استودیو هد?? خود را رسیدن به همین کی??یت و نرخ ??ریم در عنوان Uncharted 4 اعلام کرده است.استراتژیست ارشد این استودیو یعنی Arne Meyer در مصاحبه ی تازه ی خود اظهار داشته است که کار آن ها بر روی The Last of Us : Remastered، به آن ها کمک کرده است تا نقاط قوت PS4 را بهتر درک کنند و از این تجربه ها در Uncharted 4 است??اده کنند : چیز های زیادی ما را به این بازسازی تشویق کرد زیرا می خواستیم موتور خود را روی PS4 را امتحان کنیم. ما این سوالات را با خود مطرح کردیم که تا چه حد می توانیم این کار را انجام دهیم؟ آیا می توانیم به ۱۰۸۰p و ۶۰ ??ریم در ثانیه دست یابیم؟ ما همیشه می خواستیم این کار را انجام دهیم اما در این زمان کی??یت ۷۲۰p و ۳۰ ??ریم در ثانیه نیز قابل قبول بود اما به نظر ما این مقدار کا??ی نبود و در نتیجه تمام تلاش خود را کردیم تا به کی??یت بیشتری دست یابیم و این یک چالش بزرگ بود. من ??کر می کنم این چیزی است که ما می خواهیم در این نسل جدید انجام دهیم. این ت??کر از زمانی که بر روی یک موتور ویژه برای PS4 کار می کردیم، به وجود آمد. بنابراین تصمیم گر??تیم که ببینیم می توانیم این کار را انجام دهیم یا خیر و به همین دلیل The Last of Us : Remastered را برای اینکار انتخاب کردیم و مو??ق شدیم. پس چرا در Uncharted 4 به این کی??یت دست پیدا نکنیم و هد?? خود را رسیدن به این کی??یت قرار ندهیم ؟ در نسل هشتم نیتن دریک به سمت واقعی و رئال شدن ر??ته است و این بدین معنی است که نیتن مجبور است بار دیگر وارد جهان دزد ها شود. در این ماجراجویی او به دنبال گنجینه ای ا??سانه ای از دزدان دریایی می باشد. این بزرگ ترین ماجراجویی او تا کنون می باشد و شرایط ??یزیکی و عزم و اراده او بسیار زیاد است و در نهایت او حاضر است برای نجات دادن کسانی که دوستان دارد، ??داکاری کند. این عنوان در سال ۲۰۱۵ به صورت انحصاری بر روی PS4 عرضه خواهد شد.
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک ارسال شده در مهر 22، 2014 خدا این ناتی داگ رو از سونی نگیره...یک تنه حری?? تمام استدیوهای سونی و مایکروسا??ت و.... هستش.هیچ استدیویی توی دنیا نص?? توانایی این ناتی داگ رو هم نداره. به نظر من بعد از ناتی داگ, راک استار و cd project red در رتبه های بعدی هستن.
edzio ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 خدا این ناتی داگ رو از سونی نگیره...یک تنه حری?? تمام استدیوهای سونی و مایکروسا??ت و.... هستش.هیچ استدیویی توی دنیا نص?? توانایی این ناتی داگ رو هم نداره. به نظر من بعد از ناتی داگ, راک استار و cd project red در رتبه های بعدی هستن. دقیقا سعی جون.بزرگترین کمپانی ناتی داگه.بقیه پشت سرشن:smi.le:
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک ارسال شده در مهر 22، 2014 دقیقا سعی جون.بزرگترین کمپانی ناتی داگه.بقیه پشت سرشن:smi.le: بله صددرصد همین طوره محمدرضای عزیزم.
generalzh0 ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 خدا این ناتی داگ رو از سونی نگیره...یک تنه حری?? تمام استدیوهای سونی و مایکروسا??ت و.... هستش.هیچ استدیویی توی دنیا نص?? توانایی این ناتی داگ رو هم نداره. به نظر من بعد از ناتی داگ, راک استار و cd project red در رتبه های بعدی هستن. داش سعید استدیو santa monica یادت ر??ت بگی.به نظر من چیزی از ناتی داگ کم نداره.
aminomi ارسال شده در مهر 22، 2014 ارسال شده در مهر 22، 2014 داش سعید استدیو santa monica یادت ر??ت بگی.به نظر من چیزی از ناتی داگ کم نداره. ب خوب نکته ای اشاره کردی . ایول :thumbup:
saeed kratos ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک ارسال شده در مهر 22، 2014 داش سعید استدیو santa monica یادت ر??ت بگی.به نظر من چیزی از ناتی داگ کم نداره. این 3 تا به نظر من 3 تای اول هستن.سانتا مونیکا استدیوی خیلی خوبیه ولی به نظر من در حد ناتی داگ که اصلا حر??ش رو نزن (هیچ استدیویی در دنیا نزدیک ناتی داگ هم نیست با لیستی از شاهکارهای مطلق) و حتی در حد راک استار و سی دی پروجکت رد هم نیست و بعد از اونا در رتبه ی چهارم قرار داره.البته این شاید این 2تای اخر کمی سلیقه ای باشه و بعضیها سانتا مونیکا رو دوم یا سوم بذارن.ولی ??کر نمیکنم کسی باشه که موا??ق هم قدرت بودن سانتا مونیکا و ناتی داگ باشه.ناتی داگ یک رویای دست نیا??تنی برای تمام استدیوهای دنیاست.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری