Jump to content
انجمن پی سی دی

فردا یک DLC و Patch برای Dark Souls II منتشر می شود|دوباره آماده مرگ شوید

Recommended Posts

2420857-2571372632-Dark--250x130.jpg

چندی پیش با انتشار حر?? هایی از انتشار اولین DLC بازی Dark Souls II به میان آمد و با انتشار تصاویری از دیگر همگان مطمئن به انتشار بسته الحاقی برای Dark souls II شدند و Dark Souls II دوباره به کانون اخبار گیم بازگشت.استدیوی بازی رسما اعلام کرد که این بسته الحاقی Lost Crowns نام دارد که قرار است در قالب سه قسمت عرضه شود.هم اکنون در زمان نوشتن این خبر ??قط چند ساعت به انتشار اولین بخش این DLC با نام The Crown of the Sunken King مانده است که استدیوی بازی اعلام کرد که همزمان با انتشار این DLC قرار است یک Patch جدید برای بازی Dark Souls II عرضه شود که در آن مشکلات و ایراداتی را که قبل از ارائه این پچ وجود داشت را ر??ع کند.این پچ که امروز منتشر می شود قرار است لیست بلند بالایی از باگ های بازی را پوشش دهد که از مهم ترین آنها می توان به ر??ع مشکل د??ع ضربات و کاهش د??اع توسط زره و سلاح اشاره کرد؛همچنین شما می توانید لیستی از مهم ترین مشکلاتی را که این پچ ر??ع می کند را در ادامه مشاهده کنید:

• امکان است??اده از آیتم های بازیابی سلامت از این پس در PvP وجود خواهد داشت
  • ر??ع مشکل ق??ل بودن در، در Majula که حتی زمانی که Licia به Lindeldt نقل مکان کرد باز نمی شد.
  • ر??ع مشکل توق?? صحبت با Laddersmith Gilligan در Earthen Peak
  • ر??ع مشکل از بین نر??تن سم تالاب حتی بعد از به آتش کشیدن آسیاب بادی و بی حرکت شدن آن
  • ر??ع مشکل ادامه نیا??تن بازی پس از ذخیره داده ها در منطقه Black Gulch در زمانی که بازیکن توسط Darksucker در یک گودال قیر گر??تار شده است
  • ر??ع مشکل پرش از Bonefire به the Shrine of Winter
  • ر??ع مشکل از بین نر??تن اثر آیتم های مورد است??اده بعد از دور انداختن آن
  • ر??ع مشکل توق?? برج Heide درست قبل از مبارزه با باس ??ایت Dragonrider
  • ر??ع پیدا نشدن کلید Tseldora Den
  • کوتاه شدن زمان گیج شدن بازیکن بعد از دریا??ت حملات متعدد
  • امکان است??اده از ضربه سنگین نیزه بیش از یک بار در زمانی که نیزه دو دست است??اده شود
  • تنظیمات بازی به گونه ای تغییر کرده که می توانید در حملات پی در پی از Syan’s Halberd است??اده کنید
  • دیگر بازیکن بعد از شروع مجدد در صورتی که در زمان مرگ از بازی خارج شده شروع نمی شود
  • بالا ر??تن میزان Souls دریا??تی در زمانی که بازیکن به طور همزمان با چند دشمن به مبارزه می پردازد.
  • از بین ر??تن مشکلی که در آن نگه داشتن شمشیر با دو دست که باعث آسیب مداوم در قدرت بدنی حری?? می شد

همانطور که متوجه شدید اولین قسمت سه گانه Lost Crowns تحت نام The Crown of the Sunken King قرار است امروز منتشر شود که قسمت دوم آن با نام The Crown of the Old Iron King در ۲۶ اوت و قسمت آخر این DLC با نام The Crown of the Ivory King قرار است در ۲۴ سپتامبر منتشر شود.می توان گ??ت برای اولین بار است که یک DLC سه گانه برای یک عنوان RPG منتشر می شود.حال باید منتظر بود و واکنش طر??داران و منتقدان این DLC بود.

ای کاش یه پچی بده بیرون که بشه درجه سختی بازی رو تعیین کرد.

اصلا با این حر??ت نیستم ??رزان جون.اگه همچین کاری کنه ??اتحه ی خودش و بازیش رو خونده و بازیش میشه یه بازی مثل بقیه ی بازیا و دیگه نمیشه بهش گ??ت سخت ترین بازی دنیا.من واقعا دیگه بازیش نمیکنم اگه همچین کاری کنه و مطمئنم تمام طر??داراش بی خیالش میشن.این شرکت نشون داده برای طر??داراش خیلی ارزش قائله و حاضر نیست به هر روشی و با اسون کردن بازی مخاطبش رو زیاد تر کنه.

اصلا با این حر??ت نیستم ??رزان جون.اگه همچین کاری کنه ??اتحه ی خودش و بازیش رو خونده و بازیش میشه یه بازی مثل بقیه ی بازیا و دیگه نمیشه بهش گ??ت سخت ترین بازی دنیا.من واقعا دیگه بازیش نمیکنم اگه همچین کاری کنه و مطمئنم تمام طر??داراش بی خیالش میشن.این شرکت نشون داده برای طر??داراش خیلی ارزش قائله و حاضر نیست به هر روشی و با اسون کردن بازی مخاطبش رو زیاد تر کنه.

آره داداش حق با شماست.این بازی واسه ی گیمرهای حر??ه ای ساخته شده و به درد کسایی مثل من که تا حالا 2-3 تا بازی رو تا حالا رو درجه ی سخت تموم کرده نمیخوره.

آره داداش حق با شماست.این بازی واسه ی گیمرهای حر??ه ای ساخته شده و به درد کسایی مثل من که تا حالا 2-3 تا بازی رو تا حالا رو درجه ی سخت تموم کرده نمیخوره.

نه ??رزان جون.من مطمئنم تو هم اگه ??قط یه کم حوصله داشته باشی حتما حتما میتونی بازی رو تموم کنی.درسته خیلی سخته ولی نا عادلانه نیست(غیر از بعضی جاهاش و غولاش و...!!!!!) و قابل تموم کردنه.هر کس کمی تکنیک داشته باشه و مقدار زیادی هم صبر و پشتکار میتونه این سری رو تموم کنه و قطعا بعد از اون دیگه بازی سخت براش معنایی نداره و به جمع گیمرهای هاردکور میپیونده.اگه باور نداری امتحانش کن (بدون ترس از اسمش و سختیش) و مثل یه بازی که نمیدونه چیه بشین پاش و ببین که میتونی بری جلو.خیلی ها که نمیتونن این سری رو بازی کنن به این خاطره که با چیزایی که از بازی شنیدن اعتما به ن??سشون رو از دست میدنو با ترس وارد بازی میشن و همون اول میمونن و دیگه نمیتونن برن جلو.(البته باید هم بترسی مقداری!!)

نه ??رزان جون.من مطمئنم تو هم اگه ??قط یه کم حوصله داشته باشی حتما حتما میتونی بازی رو تموم کنی.درسته خیلی سخته ولی نا عادلانه نیست(غیر از بعضی جاهاش و غولاش و...!!!!!) و قابل تموم کردنه.هر کس کمی تکنیک داشته باشه و مقدار زیادی هم صبر و پشتکار میتونه این سری رو تموم کنه و قطعا بعد از اون دیگه بازی سخت براش معنایی نداره و به جمع گیمرهای هاردکور میپیونده.اگه باور نداری امتحانش کن (بدون ترس از اسمش و سختیش) و مثل یه بازی که نمیدونه چیه بشین پاش و ببین که میتونی بری جلو.خیلی ها که نمیتونن این سری رو بازی کنن به این خاطره که با چیزایی که از بازی شنیدن اعتما به ن??سشون رو از دست میدنو با ترس وارد بازی میشن و همون اول میمونن و دیگه نمیتونن برن جلو.(البته باید هم بترسی مقداری!!)

داداش حالا که این حر?? هارو زدی اعتماد به ن??س گر??تم. منتظر میمونم تا هر وقت پچ این بازی اومد دوباره نصبش کنم.

ایولا به تو گیمر هاردکور و حر??ه ای.

??دات سعیدجون. ولی هاردکورو این حر??ا به ما نمیخوره. :smi.le:

این لقب برازنده استادی مث خودتو داش محمدرضاس که 3 گانشو ترکوندین. :electricf:

خیلی دوس دارم دوتای دیگرو هم بازی کنم ولی اصلا اصلا حال دانلود ندارم ??علا. :sad:

??دات سعیدجون. ولی هاردکورو این حر??ا به ما نمیخوره. :smi.le:

این لقب برازنده استادی مث خودتو داش محمدرضاس که 3 گانشو ترکوندین. :electricf:

خیلی دوس دارم دوتای دیگرو هم بازی کنم ولی اصلا اصلا حال دانلود ندارم ??علا. :sad:

داداش من دیگه پدر دارک سولز ایران شدم ??کر کنم.:;-d::;;d: محمدرضا هم جزو اساتید این 3 گانه اس دیگه.

از من میشنوی دانلود کن و بازی شون کن.سگشون به ات و اشغالایی که الان داره میاد بیرون میارزه کاظم جون.

داداش من دیگه پدر دارک سولز ایران شدم ??کر کنم.:;-d::;;d: محمدرضا هم جزو اساتید این 3 گانه اس دیگه.

از من میشنوی دانلود کن و بازی شون کن.سگشون به ات و اشغالایی که الان داره میاد بیرون میارزه کاظم جون.

100% :gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:/

بازی های الان که اصن به درد نمیخوره.:ohnoes: ??قط با اسنایپر یکم حال کردم. حتما دان میکنم.:thumbup:

100% :gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:/

بازی های الان که اصن به درد نمیخوره.:ohnoes: ??قط با اسنایپر یکم حال کردم. حتما دان میکنم.:thumbup:

داداش کاظم جون 100% دانلود کن تو هیچ بازیی همچین تجربه لذت بخشی نمیتونی بدست بیاری داداش.تو که ps3 داری!دیمون سولزم دانلودش کن.یکم رو اعصابه دیمون چون بسوزی کلا میره از اول بازی ولی سریع بیای بیرون از بازی از همون جا میاد ولی انصااااااااااااا??ا خیلی حال میده بازیش!

داداش کاظم جون 100% دانلود کن تو هیچ بازیی همچین تجربه لذت بخشی نمیتونی بدست بیاری داداش.تو که ps3 داری!دیمون سولزم دانلودش کن.یکم رو اعصابه دیمون چون بسوزی کلا میره از اول بازی ولی سریع بیای بیرون از بازی از همون جا میاد ولی انصااااااااااااا??ا خیلی حال میده بازیش!

حتما داداش میگیرم.دیشب شروع کردم به دانلود دارک 1 از تاپ 2. خیلی اوضاع داغونه.صبح پاشدم دیدم سکته کرده همونطور مونده.:ohmy: الان یه سایت دیگه پیدا کردم.:smi.le:

حتما داداش میگیرم.دیشب شروع کردم به دانلود دارک 1 از تاپ 2. خیلی اوضاع داغونه.صبح پاشدم دیدم سکته کرده همونطور مونده.:ohmy: الان یه سایت دیگه پیدا کردم.:smi.le:

خوب کاری میکنی به نظر من یکش غولاش خیلی سر تر و چاش برانگیز ترن!! سخت ترین و قشنگ ترین غولارو ولی دیمون سولز داره:thumbup:

خوب کاری میکنی به نظر من یکش غولاش خیلی سر تر و چاش برانگیز ترن!! سخت ترین و قشنگ ترین غولارو ولی دیمون سولز داره:thumbup:

یا ابر??رض!!!!سر غولای دارک 2 ، بار اول داشتم کج میشدم!!!!!!!!!:92:

ولی نات پرابلم. دیشب یکم از بازیو تو یوتیوب دیدم. با حرکاتشون اشنا میشم پدرشونو در میارم.:81::angry:

یا ابر??رض!!!!سر غولای دارک 2 ، بار اول داشتم کج میشدم!!!!!!!!!:92:

ولی نات پرابلم. دیشب یکم از بازیو تو یوتیوب دیدم. با حرکاتشون اشنا میشم پدرشونو در میارم.:81::angry:

داداش تو که یه شماره رو تموم کردی حتما میتونی دو تا دیگه رو هم تموم کنی.اصلا نگران نباش.

اره موا??قم.بازم هیچ کدومشون به سختی و مرگبازی دیمونز سولز نیستن.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...