رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

deus-ex-the-fall-540x283.png

R]

با برجسته شدن به عنوان یک چندگانه ی پرطر??دار ، استانداردهای سبک نقش آ??رینی که بر پایه ی مخ??ی کاری استوار بود را ارتقا داد . Warren Spector به همراه خالقان این ??رانچایز ، با انتشار دو نسخه از آن در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۳ با نام های ، Deus Ex ، Deus Ex: Invisible War خیلی زود ، بودن در جمع نامزدهای بهترین های سال را تجربه کردند . اما برای آنها نسخه ی سوم ، اثبات همه چیز بود . با انتشار Deus Ex: Human revolution در سال ۲۰۱۱ ، به عنوان یکی از بهترین های سال در سبک نقش آ??رینی انتخاب شد . حال ، با عرضه ی نسخه ی رسمی و چهارم از این مجموعه ، با عنوان ??رعی The Fall ، آنچه توسعه دهندگان دراین سری به دست آوردند ، وارد پلت??رم جدیدی شد . در سال ۲۰۲۷ ، وقتی بشر در پیشر??ته ترین نقطه از تاریخ تکنولوژیکی به سر میبرد ، همه چیز تغییر کرده است .از Human Revolution و ات??اقات رخ داده در رمان Deus Ex: The Icarus Effect چند سال میگذرد و آنچه در آن ات??اق ا??تاده است ، حال قسمتی از گذشته ی The Fall به شمار میاید . سربازان نیمه اتوماتیک و نیمه انسان با تجهیزاتی شگ??ت انگیز مسلح شده اند . اکنون همه چیز علیه آنها شده است و بن ساکسون و همکارش آنا کلسو به کمک هم قرار است همه چیز را تغییر دهند.???

deus_ex_the_fall_5_raw.jpg

سازندگان :

Montreal, N-Fusion
Eidos

ناشر:

square enix

سری :
Deus Ex

موتور گرا??یکی :
Unity

پلت??رم :

android

, iOS,PC

تاریخ انتشار:
iOS:July 11, 2013Android: January 22, 2014

سبک:
اکشن/ نقش آ??رینی/ شخص اول/ تیراندازی/ مخ??ی کاری

حالت:
تک ن??ره

Deus Ex : The Fall ??رصتی را به ما میدهد تا به دنیای خشن مملو از دسیسه که به رنگ عجیب طلایی درآمده است بازگردیم ، جهانی از آینده که با نسخه ی Deus Ex: Human Revolution در سال ۲۰۱۱ شناختیم . The Fall در گوشی های هوشمند به زودی خرج می شود . Deus Ex ، پنج ساعت کامل ، ماجراجویی را با ن??وذ به راههای ورودی ، مخ??ی کاری از منا??ذ خروجی هواکش ها ، عملیاتهای انتخابی و آگاهسازی جهان با کتابهای الکترونیکی به همراه همه ی چیزهایی ??راهم میاورد که گیمرها در مورد یک بازسازی از Eidos دوست دارند . همه ی چیزهایی البته ، که در ارتباط با شوتینگ معنا پیدا میکند .

Deus_Ex_-The_Fall_logo.png

The Fall به عنوان یک دنباله ی مستقیم از رمانicarus Deus Ex: The Effect ، یک نسخه ی ??رعی پذیر??ته شده از Deus Ex به حساب میاید . گیمر به شکلی مرحله مرحله با بن ساکسون ، سرباز ارتقاء یا??ته‌ی سابق نیروی هوایی ارتش بریتانیا ، همگام میشود که روی عملیات آشکارسازی حقایق پشت پرده ی مواد دارویی عصبی به نام Neuropozine ، تحقیق میکند . هیچ ایده ی خارق العاده ای در این زمینه دیده نمیشود . به جز تقابل و همکاری های دون??ره میان ساکسون و همکارش آنا کلسو ، گروههای خیالی اسرارآمیز و پیچیدگی ها و لحن ویژه ی The Fall . وقتی که بازی کاملا با مراحل استعاری پر شده است ، یک ایده ی کاملا مرموز به شکل الزام آوری ، برایم قانع کننده به نظر رسید . همانطور که هر پدیده ی ا??شاگرانه ای عمل میکند ، بن ساکسون را در مسیر رسیدن به هسته ی آسیب پذیر

Panama City

، در مرکز و قلب The Fall کاملا تنها باقی میگذارد . با تجربه ی مستقیم Deus Ex : The Fall شدیدا به این نیاز پیدا خواهید کرد که در رابطه با ادامه ی بازی بیشتر بدانید . و بازی به شیوه ای پیوسته در این ارتباط کنجکاوتان خواهد کرد . The Fall شرایطی را پیش میاورد که به صورتی طولانی در حالیکه با تجربه ی آن به شدت ترسیده و هیجان زده اید ، از آنچه که روی میدهد ، غا??لگیر شوید .

deus-ex-the-fall-2.jpg

زمان گر??تن تصمیم ??را رسیده است ؛ مخ??ی کاری ، تکه تکه کردن یا به رگبار بستن ؟

این مسئله ، کاملا به المانهای “سقوط??? کمک میکند تا نزدیک به خیره کننده ، نمایش داده شوند ، البته با یک استثنا در رابطه با تعدادی از صداپیشگانی که با لحنی مشکوک و سوال برانگیز عمل میکنند . Panama City به شکلی واضح ، احساس درخشنده بودن و باورپذیری را با پرتوهای نوری متنوع و اعلانهای تبلیغاتی بدون نقص که با محله های ??قیرنشین کثی???? پر شده از نقاشی های گرا??یتی تل??یق شده است ، القا میکند . محیط بازی از انتخابها و کانتینرهای قابل غارتی پر شده است که در راههای کم تردد ، در مناطقی متروکه برای کش?? آماده شده است . طراحی داخلی محیط ، تقلیدی از شاخصه های دوران ملکه ویکتوریا در قرن نوزدهم است که گروه پیشتازان (

pioneer

) در آن با یک انقلاب انسانی مواجه شده است . اجزای محیط را دیوار های چاپی گلدار ، چراغدانهای پرجزئیات و صندلی های با پشتی پیشر??ته تشکیل میدهد . در واقع همه ی اجزای محیط ، به شیوه ای نزدیک به واقعیت ، نمایش بدون نقصی را از ویزگی های برجسته ی عناصر صحنه ارائه میدهند .

640px-Deus-ex-the-fall_iPad_w_3436.jpg

جستوجوی جزئیات خوش ساخت در محیط The Fall برای سازندگانش شبیه به یک پاداش میماند ، آنهم در حالیکه ، برای برخی از بازیهایی که بر اساس ماهیت انقلابهای علمی در پلت??رم محدود گوشی های هوشمند و آندردوید ساخته میشوند ، ??ضاها میتواندد احساس چندش آوری را القا کند . با این وجود و بر اساس ??رضی محال ، اگر The Fall با آرایش ??علی را برای نسخه های PC در نظر بگیریم . با یک اجرای احمقانه روبرو میشویم که محیط های به شدت زننده ای را برجسته میکند . برای آنکه به یک محل بسته ورود پیدا کنید ، نیاز به یک لوح خواهید داشت که رمز عبور را در کنار خود داشته باشد . یا از طریق یک شکا?? با اندازه ی اندام انسانی ، مصرانه برای ورود تلاش کنید . این نکته که با یک بار تلاش برای ورود به انبار چیزهای غارت کردنی ، درمانده شوید ، هنوز احساس رضایت بخشیست . به خاطر اینکه در مراحل با طراحی ویژه و سطح بالا ، شما درخواهید یا??ت که از Augment مت??اوت (Augmentation اصل اول تبدیل شدن به یک سرباز قدرتمند شده) برای کنترل ??ضا ها است??اده کنید .

unnamed3.jpg

Deus Ex: The Fall یک اکشن نقش آ??رینی داستانی با المانهای هدایت شونده است و اولین نسخه از ??رانچایز Deus Ex می باشد که برای گوشی های هوشمند ios , آندروید عرضه میشود .

المان های نقش آ??رینی The Fall، به وضوح از عنوان Human Revolution وام گر??ته شده است . تا گیم پلی اطمینان حاصل کند که گیمر ، از دسترسی به مهارت های جدید و قدرتمند دور نخواهد شد . برخی آگمنت های بخصوص با هم ترکیب شده اند و تغییراتی جزئی یا??ته اند تا برای تطبیق با این پلت??رم تازه بهینه شوند ، اما شما برای یک بار توانایی این را خواهید داشت تا این قابلیت را برای است??اده از تر??ندهایی چون ؛ سوراخ کردن از درون دیوارها ، تاثیر گذاشتن بر گ??ت و گوی NPC ها و یا پنهان شدن در میان گروهی از دشمنان ، باز کنید .??داکاری توسعه دهندگان در مورد عرضه ی The Fall روی این پلت??رم خاص ، این امکان را مهیا کرد تا The Fall به شیوه ای تل??یقی روی هر دو دستگاه تبلت و گوشی های هوشمند ، طوری طراحی شود که بدون ذره ای کم و کاست ، آنچه از یک نسخه ی ??رعی از ??رانچایز Deus Ex انتظار میرود ، جلوه داده شود . با این حال شما هنوز از توانایی و آگمنت ??? جابجایی اشیای سنگین ??? بهره مند هستید . در این شیوه ، به جای مخدوش کردن آنها ، با است??اده از قدرت ??یزیکی و حرکت های کشویی ، با ??شردن دکمه های حرکتی ، راه را از چیزهایی که مسیر را بسته است ، باز کنید . دشمنان معمولا از دیدرس خارج نمیشوند ، اما برای وقتیکه از طر?? آنها مورد سوئظن قرار گر??تید ، آنها برای چند ثانیه ناپدید میشوند و این نکته شما را مجبور به این میکند که مراقب باشید دشمنانتان به کجا و چطور ??رستاده میشوند .

10766E3-online-E3-screen-6.jpg

علی رغم ناکارآمدی در شیوه ی مبارزات ، دانستن این نکته مبهوت کننده است که چطور The Fall مو??ق میشود از درون ??رانچایز Deus Ex ، چکیده ای لذت بخش برای اجرا روی پلت??رمهای اندروید و ios خلق کند . راز آلود بودن و روایت داستانی سرگرم کننده ، جریانی استوار از آگمنتهای جدید و قدرتمند و جهانی از بازی که با المانهایی با لحن ویژه ترکیب شده است تا یک عنوان مناسب را برای تجربه روی گوشی های همراه به وجود بیاورد که بعد از شروع کردن به بازی ، دست برداشتن از آن کار دشواری خواهد شد .

Ben_Saxon_and_a_pilot.jpg

متاس??انه سیستم مبارزه ای Human Revolution به طور کامل و با مو??قیت در The Fall انتقال داده نشده و با ص??حه ی لمسی دستگاههای این پلت??رم تطبیق نیا??ته است . از اکثر نبردهای رودر رو با دشمنان میشود اجتناب کرد ( شخصا بخش مورد علاقه ی من ، ن??وذ به ترمینالیست که به وسیله ی آن میتوانید توپ های برجک را به سمت دشمنانتان نشانه بگیرید) احتمالا باید به این خاطر باشد که در طول بازی هر گاه مجبور باشید وارد درگیری های همراه با تیراندازی شوید ، کل آن مرحله از بازی برایتان ، به تجربه ای مایوس کننده و سرشار از ضربات سخت دیوانه بار تبدیل میشود .کنترل سیستم لمسی-حرکتی ( یا اگر قلم مجازی را ترجیح میدهید ) ، برای اکتشا?? و گشت و گذار در محیط خوب به نظر میرسد اما در بخش نشانه گیری و مبارزات با دشمنان ، همه چیز?? این سیستم عجیب و غریب و غیر طبیعیست . در مواقع بی شماری ، انگار دشمنان اصلا وجود خارجی ندارند . لحظاتی ات??اق میا??تد که ، وقتی شما شروع به خالی کردن گلوله های پیستول در ق??سه سینه های آنها میکنید تعداد بیشتری از یک دشمن بدون حرکت می ایستند . از این بدتر ، اوقاتیست که دشمنان بعد از پیدا کردن رد شما به دنبالتان می ا??تند ، این مکانیک به قدری ضعی?? در The Fall ساخته شده است که بعد از چند ثانیه تعداد بیشماری از آنها به یکباره از تعقیب شما باز می ایستند .

nr-jul11-deu***.jpgنبرد ۲۰۲۷ روی گوشیهای همراه | نقد و بررسی Deus Ex: The Fall

تا زمانیکه در Deus Ex ترجیح بدهید ، تجربه ای آرام ، بادقت و مخ??یکارانه را پشت سر بگذارید ، The Fall هرگز شما را ناامید نمیکند . اما وقتی عناصر مخ??ی کاری را از لیست چیزهایی که برای انجام مراحل بازی به آن نیاز دارید ، حذ?? کنید ، The Fall به تجربه ای آش??ته و ناهمگون بدل میشود .

Deus-Ex.jpg

این نقد و بررسی با توجه به نسخه PC صورت گر??ته است

ارسال شده در

من زمانی که این بره اندروید اومد اصلا ??کر نمیکردم عین نسخه PC باشه.واقعا خیلی ??رق نداره از نظر گرا??یکی و .... حیرت زده شده بودم.:w00t:ولی با گوشی اصلا نتونستم بازیش کنم باید یه دسته ای ای پدی چیزی وصل کنی ولا خیلی دشوار میشه.

ارسال شده در

این نسخه رو بازی نکردم.دانلودش کردم ولی هنوز نرسیدم بازیش کنم.نسخه ی human revolution مکه واقعا بی نظیر بود در ازادی عمل و حق انتخاب.وقتی بار اول تمومش میکردم ??قط محو زیبایی و ازادی بازی بودم.

ارسال شده در
این نسخه رو بازی نکردم.دانلودش کردم ولی هنوز نرسیدم بازیش کنم.نسخه ی human revolution مکه واقعا بی نظیر بود در ازادی عمل و حق انتخاب.وقتی بار اول تمومش میکردم ??قط محو زیبایی و ازادی بازی بودم.

من اومدم بره کامپیوترشو دان کنم دان کردم نتونستم نصب کنم .اندرویدیرم یه خورده بیشتر بازی نکردم ولی گیم پلیش و گرا??یکش با human revolution خیلی ت??اوتی نداشت.خوبه بازی کنش.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...