saeed kratos ارسال شده در مهر 13، 2014 ارسال شده در مهر 13، 2014 سلام بر همه مدیران سایت اقا میلاد اینجوریه من ??قط بخاطر سعید میام اگه اونو بن کنی دیگه نمیام این انجمن به لط?? بچه ها دوست داشتنی نه تو(بچه هایی مثل سعید) شما که سالی یک بار هم نمیای حالا ??کراتو بکن ببین درسته این کارا داداش به خدا دیگه منو ترکوندید با این همه لط?? و محبتتون.مدیرای سایت هم خیلی زحمت میکشن ??قط میلاده که نمیدونم مشکلش با من که اینهمه واسه رونق انجمن تلاش میکنم چیه.هر بار گیر و تهدید به بن کردن.دو بار بن کردن.به دلایل ناحق.این بار هم دیگه زیر بار نمیرم.اواتارم هیچ مشکلی به خدا نداره.با پاک کردن اواتارم به من توهین کرد.مگه ادم باید وقتی یه قدرتی داره ازش سوئ است??اده کنه؟ به هر حال بازم دمت گرم داداش.شما هم یکی دیگه از داداشای منی که اینجا دارم.هیچ وقت بچه هایی به گلی و مهربونی و با معر??تی و با ادبی شما ندیدم.ایشالا که همیشه توی زندگیت مو??ق باشی.خیلی خیلی خیلی دمت گرم داداش.دلگرمم کردی.
Parsa.e ارسال شده در مهر 13، 2014 ارسال شده در مهر 13، 2014 سعید جون خواهش میکنم ازت و لط?? داری دوست ها همیشه پشت همن مدیر واقعی ??ردی که اگه به کسی تذکر میده باید یه دلیل موجه هم بیارهاگه راست میگی برای این کارت دلیل قانع کننده بیار
saeed kratos ارسال شده در مهر 13، 2014 ارسال شده در مهر 13، 2014 سعید جون خواهش میکنم ازت و لط?? داری دوست ها همیشه پشت همن مدیر واقعی ??ردی که اگه به کسی تذکر میده باید یه دلیل موجه هم بیارهاگه راست میگی برای این کارت دلیل قانع کننده بیار حر??ی ندارم برای گ??تن در برابر لط?? و مهربونیت پارسا جون.ایشالا که بتون این همه معر??تتو یه روز ذره ایش رو جبران کنم.شما دوست واقعی هستین.واقعا دوست دارم بدونم دلیل این گیرهای الکی که میلاد همیشه ??قط به من میده چیه.ولی خیالی نیست.تا وقتی هستم باید با شما گپ بزنم و لذت ببرم و انجمن رو بالا نگه داریم.ازت یک دنیا ممنونم پارسا جون.کلمات تکراری و کوچیکن برای تشکر از لط??تون.
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 زنگ خونه رو زدم،بابام از پشت آی??ون میگه: تنهایی؟ میگم: نه! خونه محاصره است. بهتره تسلیم شیم بابا! هیچی دیگه. چه باد خنکی میاد تو پارک
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 الان داشت اخبار میگ??ت 34000 ن??ر تو امریکا خودشون نمیدونن ایدز دارن یارو خودش نمیدونه تو از کجا میدونی؟ هاااان ؟ نه سرت رو پایین ننداز جواب منو بده
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 ﯾﻪ دونه ﻣﻮﺯ ﺧﺮﯾﺪﻡ ، شد ۱۱۰۰ ﺗﻮﻣﻦ ! پوستشو کندم گذاشتم رو ترارو وزن کردم . ﻭﺯﻥ ﭘﻮﺳﺘﺶ در ۱۱۰۰ ضرب کردم بعد ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﻭﺯﻥ ???ﻞ ﻣﻮﺯ کردم ، ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻮﺳﺘﺶ شد ۴۵۰ تومن ! ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ، ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻡ
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 هی بهت میگم این دختره که دوسش داری به درد زندگی نمیخوره.. بیا اینم ??یلمش . . . . . . . .
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 غضن??ر داشته نماز می خونده یه پرنده می خوره به شیشه ی خونش دلگیر میشه و میگه خدایا من دارم با تو راز و نیاز میکنم اونوقت تو داری angry birds بازی میکنی:love2::love2:
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 [ATTACH=CONFIG]9467[/ATTACH] خخخخخخخخخخخخ
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 انصرا?? نمیده !!! http://videos-e-16.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/10519802_301438973359456_1203063780_s.mp4 رو لینک کلیک کن حتما ببین
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 والا :wi.nk: [ATTACH=CONFIG]9468[/ATTACH]
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 قسمت ۲۴ امروز میاد [ATTACH=CONFIG]9469[/ATTACH]
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 لب کارون !!! :35i6tub: [ATTACH=CONFIG]9470[/ATTACH]
Parsa.e ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 اخه اونجا جای نشستنه http://videos-h-10.ak.instagram.com/hphotos-ak-xap1/10516023_1450421095207990_309147700_s.mp4 بچه ها حتما ویدیو ها رو ببینید
amiashkani ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 مسئولین محترم یه ??کری به حال ازدواج جوانان کنن !!! [ATTACH=CONFIG]9473[/ATTACH]
amiashkani ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 این دیگه چی بود چرا اینجوری شد !!! [ATTACH=CONFIG]9474[/ATTACH]
amiashkani ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 لط??ا لبخند بزنید ! ایده جالب و باحال ! پسورد وای ??ای ، جواب مسئله ریاضیه! حل کن ، حالشو ببر این واسه گوش منه واسه بعضی از ادما شستشوی مغزی لازمه ! دوسم داره … دوسم نداره … ! بعد از تست ریاضی ! لط??ا منو نخور ! زنم بهم گ??ت دو دقه صبر کن من برم خرید و بیام ! آخر عاقبت لایک ! ایده جالب برای اینکه چکش رو نکوبین رو شصتتون شرح در عکس … من هیچی نمیگم ! ال??اتحه ! کاربرد بسته چیپس ! حالا قرش بده … بیا وسط … آها… منبع:radsms.com
aminomi ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک ارسال شده در مهر 14، 2014 The new PES 2015 will come in level: • Professional • Average • Easy • Brazil
aminomi ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک ارسال شده در مهر 14، 2014 مورد داشتیم از یارو پرسیدن خواننده مورد علاقت کیه ؟ . . . . . . . . گ??ته : همه خوبن ولی من feat رو خیلی دوست دارم ، خیلی صداش قشنگه
saeedtvn ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 اونوقت یه سوال اان این آواتار کجاش مشکل داره :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 اونوقت یه سوال اان این آواتار کجاش مشکل داره :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure: چی بگم سعید جون؟ مرسی از حمایتت داداش.لط?? داری مثل همیشه.:thumbsup:
amirfathi ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 چی بگم سعید جون؟ مرسی از حمایتت داداش.لط?? داری مثل همیشه.:thumbsup: نه خداییش این آواتار کجاش ایراد داره ؟ من خوب درجریان نیستم چه ات??اقی ا??تاده ولی سابقه مدیریت انجمن های زیادی و داشتم که سطحشون واقعا خیلی بالا بوده ولی یادم نمیاد به آواتار کسی گیر بدیم تا وقتی که واقعا مبتذل باشه بحثم سره این چرا بعضیا مدیر بشن که به آواتار دیگری گیر بدن ؟؟؟ متاس??م برای خودمون و مملکتمون و همه لحظه های زندگیمون و ..........
saeed kratos ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 نه خداییش این آواتار کجاش ایراد داره ؟ من خوب درجریان نیستم چه ات??اقی ا??تاده ولی سابقه مدیریت انجمن های زیادی و داشتم که سطحشون واقعا خیلی بالا بوده ولی یادم نمیاد به آواتار کسی گیر بدیم تا وقتی که واقعا مبتذل باشه بحثم سره این چرا بعضیا مدیر بشن که به آواتار دیگری گیر بدن ؟؟؟ متاس??م برای خودمون و مملکتمون و همه لحظه های زندگیمون و .......... ممنونم ازت داداش.والا میلاد مدیر کل سایت هستش و منکر زحماتش واسه سایت و انجمن نیستم ولی به نظرم نباید اصلا واسه این چیزهای کوچیک بیاد کاری انجام بده.ولی متاس??انه هر بار به بهانه ای به اواتار من گیر داده (??قط هم من) و تهدید به بن شدن کرده و دوبار هم بنم کردن.در حالی که من خیلی واسه این انجمن و رونقش تلاش کردم.حالا بی خیال مهم نیست.یا میاد بن میکنه یا نه.به هر حال من اواتارم رو عوض نمیکنم و تا وقتی هم هستم واسه بهتر شدن انجمنی که خیلی واسش تلاش کردم تلاش میکنم.ممنونم از حمایتت.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری