saeed kratos Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 اینطور که پیداست، این اطلاعات لیک شده از عنوان The Witcher 3 Wild Hunt تنها در مورد داستان و جزیات این بازی نبودند ! با توجه به گزارشات اخیر این اطلاعات بسیار وسیع بوده و حتی در مورد برنامه شرکت CD Projekt در رابطه با نسخه های بعدی این سری بازی نیز چیز هایی پیدا شده ! مجموعه ویچر با عنوان The Witcher 3 به اتمام نمی رسد ! داخل قسمت های متعددی داخل مقاله لیک شده، به برنامه هیا توسعه دهندگان در مورد عنوان The Witcher 4 اشاره شده، از جمله انتخابات گیمر ها درون بازی و عواقب آن ها که در نسخه بعدی نیز تاثیر گذار خواهد بود. البته ما در اینجا قصد نداریم جزیات را به طور دقیق ذکر کنیم چرا که این امر تنها باعث اسپویل شدن مطالب می شود و هیچ نکته مثبتی ندارد. تنها در این حد بدانید که عنوان The Witcher 3 Wild Hunt آخرین نسخه از این سری بازی نخواهد بود ! در پایان نیز لازم به ذکر است که عنوان The Witcher 3 Wild Hunt در تاریخ ۲۴ ??بریه سال ۲۰۱۵ (بهمن ماه ۹۳) به صورت رسمی برای پلت??رم های Xbox One / Play Station 4 / PC منتشر خواهد شد و هیچ گونه محتویات اضا??ی و DLC ـی نخواهد داشت و تمامی پچ های مربوط به ر??ع مشکلات به صورت رایگان عرضه می شوند. منبع پارسی گیم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 عزیز خبرت خیلی قدیمیه من توی E3 13 ??همیدم :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 عزیز خبرت خیلی قدیمیه من توی E3 13 ??همیدم :mellow: داداش اولا شاید بقیه ندونن اینو و از e3 ن??همیده باشن.ثانیا این خبر جدیدا روی سایتهای ایرانی اومده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 داداش اولا شاید بقیه ندونن اینو و از e3 ن??همیده باشن.ثانیا این خبر جدیدا روی سایتهای ایرانی اومده. من خودم این خبر رو پارسال شنیدم داداش . و از خیلی ها هم بپرسی همین رو میگن Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 من خودم این خبر رو پارسال شنیدم داداش . و از خیلی ها هم بپرسی همین رو میگن یه سر برو پارسی گیم یا سایتهای معتبر ایرانی دیگه تا ببینی خبر جدیده یانه.من خودم نمیدونستم این رو و گ??تم شاید دوستام هم ندونن و حال کردم که این خبر رو بذارم.مشکلی داری؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 (edited) یه سر برو پارسی گیم یا سایتهای معتبر ایرانی دیگه تا ببینی خبر جدیده یانه.من خودم نمیدونستم این رو و گ??تم شاید دوستام هم ندونن و حال کردم که این خبر رو بذارم.مشکلی داری؟ بله مشکلی دارم . تاپیک اسپم گذاشتی دوما هم درست حر?? بزن من پسرخالت نیستم هرچی بخواهی بهش بگی Edited June 24, 2014 by Black Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 بله مشکلی دارم . تاپیک اسپم گذاشتی دوما هم درست حر?? بزن من پسرخالت نیستم هرچی بخواهی بهش بگی بچه جون با خودت درگیری ها.من چه حر?? بدی به تو زدم؟بهت گ??تم این خبر جدیده و خود من نمیدونستم و رای دوستایی گذاشتم که مثل من نمیدونن.ازت پرسیدم که مشکلی داری که میگی اره.مشکلت اصلا برام مهم نیست.برو به مدیرای سایت از این بابت اطلاع بده که شاید ب??همی تاپیک اسپم هست یا نه.تو چکاره ی انجمنی یا مدیر کدوم بخشی که راجع به اسپم بودن تاپیک اظهار نظر میکنی.منبع رو نوشتم.یه سر برو منبع ببین خبر روی ص??حه ی اول هست یا نه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 اه. شاید اصن یکی مث من خبرو نشنیده باشه. دو ن??رم است??اده کنند کا??یه. شماها اگه قبلا خبرو شنیدید خو خوش به حالتون.چشم پوشی کنین رد شین. اسپم هم ??ک نکنم معنیشو اصن بدونید.:icon_346[1]: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 من نسخه ی 2 این بازی رو انجام ندادم.قشنگ هست؟برم بگیرمش البته اگه پیدا کنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 من نسخه ی 2 این بازی رو انجام ندادم.قشنگ هست؟برم بگیرمش البته اگه پیدا کنم. داداش ویچر 2 یکی از 5 ار پی جی برتر تاریخ بازیها هستش.حتما حتما بازیش کن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 اه. شاید اصن یکی مث من خبرو نشنیده باشه. دو ن??رم است??اده کنند کا??یه. شماها اگه قبلا خبرو شنیدید خو خوش به حالتون.چشم پوشی کنین رد شین. اسپم هم ??ک نکنم معنیشو اصن بدونید.:icon_346[1]: مرسی ازت کاظم جون.خدا خیرت بده که حر?? حساب میزنی.هر چی به این دوستمون میگم بابا این خبر جدید اومده و منبع رو هم گذاشتم باز حر?? خودشو میزنه.دلیل نمیشه که چون تو میدونی بقیه هم بدونن شاید مثل من اونا هم ندونن.به هر حال متشکرم کاظم عزیزم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 سعید جون داداش عالی بود به حر?? اینجور آدما اصلا" توجه نکن جوابشونم نده.معلومه که سعید پسر خالت نیست بلا داره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 سعید جون داداش عالی بود به حر?? اینجور آدما اصلا" توجه نکن جوابشونم نده.معلومه که سعید پسر خالت نیست بلا داره. چاکرم رضا جون.من به عشق شماها میام و خبر میزارم.این خبر رو هم خودم نمیدونستم و گ??تم شاید شماها هم ندونید.من به حر?? کسی که انقدر بیکاره که میاد سر همچین چیزی بحث میکنه و بعدشم الکی توهم میزنه که من بهش حر?? بدی زدم کاری ندارم و توجه نمیکنم.خودتو عشقه رضا جون. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 (edited) بچه جون با خودت درگیری ها.من چه حر?? بدی به تو زدم؟بهت گ??تم این خبر جدیده و خود من نمیدونستم و رای دوستایی گذاشتم که مثل من نمیدونن.ازت پرسیدم که مشکلی داری که میگی اره.مشکلت اصلا برام مهم نیست.برو به مدیرای سایت از این بابت اطلاع بده که شاید ب??همی تاپیک اسپم هست یا نه.تو چکاره ی انجمنی یا مدیر کدوم بخشی که راجع به اسپم بودن تاپیک اظهار نظر میکنی.منبع رو نوشتم.یه سر برو منبع ببین خبر روی ص??حه ی اول هست یا نه. عمو من 20 سالمه و دوما خودت کوچولویی . سوما من همین الان به ادمین و معاون ها گزارش میکنم این تاپیک رو . ??کر کردی که از تو می خورم اینجا نمیخواهم بحث کنم خواستی بگو ایدی یاهو ام رو بدم تا راحت تر حر?? بزنیم یا هم پ.خ بده Edited June 24, 2014 by Black Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIOB39 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 عمو من 20 سالمه و دوما خودت کوچولویی . سوما من همین الان به ادمین و معاون ها گزارش میکنم این تاپیک رو . ??کر کردی که از تو می خورم اینجا نمیخواهم بحث کنم خواستی بگو ایدی یاهو ام رو بدم تا راحت تر حر?? بزنیم یا هم پ.خ بده سلام...دوست عزیز بابا بیخیال شو دیگه بنده خدا بد کاری کرده خبر گذاشته خوب شما میدونستی دلیل نمیشه که همه بدونن (مثل خودم) منم 29 سالمه و عاشق این بازیم ولی خدایی تا الان این خبرو ندیده بودم و خیلی خوشحالم شدم با اینکه مثلن خیر سرم چند ساله گیمرم:heheh: خواهشن از منظورم بد برداشت نکن با تشکر. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 سلام...دوست عزیز بابا بیخیال شو دیگه بنده خدا بد کاری کرده خبر گذاشته خوب شما میدونستی دلیل نمیشه که همه بدونن (مثل خودم) منم 29 سالمه و عاشق این بازیم ولی خدایی تا الان این خبرو ندیده بودم و خیلی خوشحالم شدم با اینکه مثلن خیر سرم چند ساله گیمرم:heheh: خواهشن از منظورم بد برداشت نکن با تشکر. داداش به هرحال از هر کس یه انتظاری میره و بیشتر از حد هر کسی نمیشه ازش انتظار داشت.منم 30 سالمه ولی عاشق گیم هستم و دیوانه ی بازی کردن.??کر نکن که خودت تنهایی.گیم که سن و سال نمیشناسه. از جوابی که دادی ممنونم.بهتره دیگه راجع به این موضوع حر?? نزنم و طولانیش نکنم.هر کس یه ادب و تربیتی داره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 سلام...دوست عزیز بابا بیخیال شو دیگه بنده خدا بد کاری کرده خبر گذاشته خوب شما میدونستی دلیل نمیشه که همه بدونن (مثل خودم) منم 29 سالمه و عاشق این بازیم ولی خدایی تا الان این خبرو ندیده بودم و خیلی خوشحالم شدم با اینکه مثلن خیر سرم چند ساله گیمرم:heheh: خواهشن از منظورم بد برداشت نکن با تشکر. جان ما نشنیده بودی ؟!!!!!!!! توی کن??رانس مایکرو پارسال زمانی که John Mamais امد و گ??ت این پایان سری بازی Witcher نیست یا اینجا گ??تش یا توی صح??ه رسمی توی ت ر بود ??کر کنم دقیقا یادم نیست ولی خوده John Mamais گ??ته بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhossein Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 با سلام دوستان عزیزم تاپیک هایی که زده میشه هر روز توسط بنده چک میشه و مطمئن باشین اگر مشکلی داشته باشن ، من خودم رسیدگی می کنم! ممنون از کاربر Black Hawk که خبر دادن ولی دیگه نیازی به بحث و حاشیه ر??تن نیستش! مطمئن باشین بحث های حاشیه ای در انجمن جرمشون بیشتر از تاپیک تکراری هست! تاپیک هم طبق بررسی های من تکراری نیستش و حذ?? نمیشه! دیگه بحث همینجا تمومه! با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now