saeed kratos ارسال شده در شهریور 14، 2014 ارسال شده در شهریور 14، 2014 (ویرایش شده) حتی پیش از معر??یbloodborne در کن??رانس E3، بسیاری منتظر معر??ی شدن آن بودند و با شور و حرارتی از آن می پرسیدند. این عنوان با اسم رمز Project Beast توانست خود را به عنوان یکی از بزرگترین عنوان های E3 معر??ی کند. در ادامه مصاحبه ی کوتاهی از Hidetaka Miyazaki، کارگردان این عنوان را با هم خواهیم خواند. از میازاکی در مورد اینکه آیا انتظارات بالای مردم از این عنوان، و اینکه این بازی با سبکی شرقی برای تمامی دنیا منتشر می شود او را نگران خواهد کرد یا نه سوال پرسیده شد. وی در جواب گ??ت: ??? نمی توان گ??ت که من نگران این مساله هستم. تا جایی که به من مربوط است، چه بازی من برای تمام دنیا منتشر شود چه تنها برای کشور ژاپن، بازی ای خواهم ساخت که گیمرها از آن لذت ببرند. تنها همین مساله مهم است. این مساله برای عنوان های جدید هم تغییر نکرده است. بعد از ساخته شدن بازی هم دیگر وظی??ه ی دوستان ما در سونی است که آن را به بهترین نحو ممکن ب??روشند. از آنجایی که این بازی یک عنوان کاملا جدید، برای یک سخت ا??زار کاملا جدید است، تغییراتی را برای ما به وجود آورده است. با این حال ??کر می کنم که این بازی هم در خط کاری ما است و همانی است که ما همیشه بوده ایم. ??لس??ه ی پایه ای این کار از چیزی که در عنوان Demon’s Souls دیده ایم تغییری نکرده است و ما بازی ای خواهیم ساخت که گیمرهای واقعی از آن لذت ببرند. کنسول PS4 بسیار بهتر از چیزی بود که تصور می کردیم باشد. حال که این بازی در مراحل ساخت خود به سر می برد، تصور کردن ??رم پایانی آن بسیار لذت بخش است. من ??کر می کنم که این سخت ا??زار ساخت بازی هایی این چنین را واقعیت می بخشد. من ??کر می کنم که قابلیت Share کنسول PS4 بسیار جذاب است. ما در حال حاضر در حال ??کر هستیم که چگونه می توانیم از این قابلیت در بازی خودمان است??اده کنیم.??? عنوان Bloodborne توسط استودیوهای from software [/color]و sce studio ساخته خواهد شد. این بازی به طور اختصاصی برای کنسول ps4 و در سال 2015 منتشر خواهد شد. منبع گیم??ا ویرایش شده شهریور 14، 2014 توسط saeed kratos
edward ارسال شده در شهریور 14، 2014 ارسال شده در شهریور 14، 2014 تریلر هاش رو دیدم . جالب به نظر میرسه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری