aminomi Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) سلام بچه ها ... امروز وقتی اومدم و دیدم تاپیک زنگ ت??ریح رو بستن ( دست آقا میلاد درد نکنه ) غا??لگیر شدم و بهت زده ... اینجا شادی نتیجه ای جز برخورد و بدبختی نداره . اصلا شادی اینجا معنی نداره . ب هر حال خواستم ازتون یک تشکر ویژه بکنم ب خصوص اون دوستایی که منو همراهی کردن و تاپیکو بالا بردن ... دمشون گرم و خدایی خیلی دعاشون کردم . بچه های گل و با معر??تی که اینجا داره (FARZAN CRASH 007 ، Deviance ، Kazy ، Saeed ، Ali ، Edward ، Datis ، Mahdi ، Edzio ، abs92 ، Saeedtvn و ... ) خیلی منو وابسته خودشون کردن و همین دلیل اومدن من و بقیه به اینجا میشه . من برای یک مدت کوتاه به انجمن نمیام . بستن تاپیک زنگ ت??ریح هم دلیلش نیست . یک سری کار دارم برای انجام دادن . ولی خیلی ناراحت شدم از اینکه برای یک مدت حتی کوتاه ازتون دورم . امیدوارم همیشه مو??ق باشین و زندگیتون پر از شادی و لبخند باشه . امیدوارم هیچ وقت مجبور به کاری که دوست ندارین نشین و خودتون آقای خودتون باشین . بازم از تک تکتون ممنونم ... خیلی ممنون . خداحا??ظ .. Edited June 14, 2014 by aminomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 امین عزیز امیدوارم که بستن تاپیکت دلیل ر??تنت نباشه.هر چند بهت حق میدم اگر هم ناراحت شده باشی.واقعا توی این کشور همه چی محصور و بسته و همه محکوم به عزادار بودنیم.ولی با این حال اصلا دلم نمیخواد که بری مگراین که واقعا کار داری و باید چندروز به کارات برسی.لط??ا اگه میتونی نرو ویا اگه میری سعی کن زودتر برگردی.اگه بمونی چه بهتر اگر هم نه که منتظرتیم که زود برگردی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs92 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 داداشم واقعا از اینکه داری حتی برای یک مدت کوتاه انجمن رو ترک میکنی ناراحت شدم و همینطور از بابت بسته شدن تاپیک که من هم واقعا درعجبم همیشه از مطالبت است??اده میکردم و لذت میبردم از وجودت ولی باعث ناراحتی شد این ات??اقات امیدوارم هرجا هستی و هر کاری میکنی مو??ق و سربلند باشی داداشم:4: منتظر برگشتنت هستیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 امین عزیز امیدوارم که بستن تاپیکت دلیل ر??تنت نباشه.هر چند بهت حق میدم اگر هم ناراحت شده باشی.واقعا توی این کشور همه چی محصور و بسته و همه محکوم به عزادار بودنیم.ولی با این حال اصلا دلم نمیخواد که بری مگراین که واقعا کار داری و باید چندروز به کارات برسی.لط??ا اگه میتونی نرو ویا اگه میری سعی کن زودتر برگردی.اگه بمونی چه بهتر اگر هم نه که منتظرتیم که زود برگردی. سعید جان با اینکه ب خاطر بستن تاپیک خیلی داغون شدم ولی دلیلش این نیست . برای خودمم خیلی سخته ولی مجبورم داداش ... خیلی لط?? داری سعید جان امیدوارم زودتر بتونم به جمعتون برگردم . دمت گرم بامرام ؛ مرسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 داداش گلم منتظرت میمونم ??قط مارو ??راموش نکنم چون ما همیشه به یادتیم :crying: مو??ق باشی بامعر??ت :wub::51: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 داداشم واقعا از اینکه داری حتی برای یک مدت کوتاه انجمن رو ترک میکنی ناراحت شدم و همینطور از بابت بسته شدن تاپیک که من هم واقعا درعجبم همیشه از مطالبت است??اده میکردم و لذت میبردم از وجودت ولی باعث ناراحتی شد این ات??اقات امیدوارم هرجا هستی و هر کاری میکنی مو??ق و سربلند باشی داداشم:4: منتظر برگشتنت هستیم. واقعا از صمیم قلبم برات آرزوی مو??قیت دارم داداش گل ... جدایی از ر??یقای بامعر??ت و باحالی مثل شما برام خیلی سخته ولی سعی میکنم دوباره بیام . منم از پست هات خیلی است??اده میکنم و دعات کردم ... وجود شما باعث انگیزه میشه برای برگشتن ... خیلی بامعر??تی ؛ دمت گرم ... امیدوارم همیشه مو??ق و سربلند باشی داداش . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 داداش گلم منتظرت میمونم ??قط مارو ??راموش نکنم چون ما همیشه به یادتیم :crying: مو??ق باشی بامعر??ت :wub::51: این نهایت لط??ت رو نشون میده علی جون ... منم همیشه ب یادتونم داداش . مگه میشه ??راموش کنم . ایشالله مو??ق باشی داداش . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 نمیدونم کجا میری و چرا میری ولی در کل امیدوارم مو??ق باشی و به قول بعضی ها خیر باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 اینا کلا همینجورین ید??عه بادشون میگیره. ??کر میکنن چین اوند??ه هم چندتا از مدیرها ر??تن که کارمون رو لنگ کردن:sad::sad::sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 داداش امیدوارم زودتر بتونی بیای به انجمن و دوباره ببینمت.واقعا تاپیک زنگ ت??ریحت یکی از بهترین تاپیک های این انجمن بود اما حی?? که بسته شد.:crying:خلاصه داداش امیدوارم به زودی کارهات رو انجام بدی و بتونیم زودتر ببینیمت.:wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedtvn Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 منم مثل تو واقعا از بسته شدن اون تاپیک ناراحت شدم:crying: دیگه شاد بودن هم اینجا جرم شده ولی همین که میگی به خاطر اون نیست که چند روزی میری نشون میده که آدم خیلی با معر??تی هستی و به یاد ما میمونی ما همه منتظر تو میمونیم تا با تو بتونیم انجمن رو بهبود بدیم:139fs108574: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 خدایی آدم با معر??ت مثل تو پیدا نمیشه امین هر چی میگی راست و با مدرک ولی به خاطر تاپیک زنگ ت??ریح ناراحت نباش تو کنار ما باشی از صد تا زنگ ت??ریح بهتره اینجا همه طرز ??کرشون واسه عهد بوقه نمیدونم آخه از نظر اینا جوک چیه ??ک کنم جوک از نظر اینا اینه که یه مرده میخوره به نرده بر میگرده آخه ما به چی این بخندیم ولی تاپیک خیلی عالی بود خیلی باعث خوشحالی ما شد واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی :51: زود برگرد =========>دوستدارت مهدی و همه ی بچه های انجمن :grouphugg: همیشه مو??ق باشی در زندگی========>آرزوی همه ما:wub::51::grouphugg: Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 داداش امین ??قط هر جا میر زود زود برگرد.قبول دارم نباید تایپیک زنگ ت??ریح رو می بستن آخه هر وقت که حالمون خوب نبود میر??تیم اونجا و حالمون عوض میشد.داداش اینجوری که نمیشه تو بری اون بره.اونیکی اخراج یشه خوب آخه آخرش کسی نمیمونه داخل انجمن:crying::crying: Link to comment Share on other sites More sharing options...
behnam81 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 با این که من زیاد به خاطر یه سری دلایل به انجمن نمیام ولی میدونستم که تاپیک زنگ ت??ریح خیلی تاپیک خوبیه ...... منم ناراحت شدم و قتی ??همیدم بسته شده.......و این که سری برگرد جات تو انجمن خالی میشه.................................. همیشه مو??ق باشی ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now