Jump to content
انجمن پی سی دی

امتیاز سخت افزار سیستم شما

Recommended Posts

Winaero-WEI-Tool.jpg

سلام دوستان یه برنامه به اسم Performance Information and Tools وجود داره که از برنامه خود ویندوز7 هست.این برنامه به سخت ا??زار سیستم شما نمره میده که به این صورته اگر در ص??حه اصلي در قسمت base score اعداد بين يك و دو ببينيد سيستم شما سيستمي ضعي?? است اگر در اين قسمت عددي بين 4 تا 5 ببينيد سيستم خانگي مناسب است و اگر 7 به بالا باشد هم سيستم شما سيستم خیلی خوبیه.

برای اجرای برنامه کلمه tools را داخل استارت بنویسد و بر روی Performance Information and Tools کلیک نمایید.حال در محیط برنامه بر روی

rate this computer کلیک نمایید و اجازه دهید که آزمون ها اجرا گردند.

دوستان لط??ا" یه عکس از نمره سیستم خودتون بگیرید و در این تایپیک قرار بدین تا بهترین سیستم بین بچه های انجمن ببینیم واسه کیه.

دوستانی که ویندوز8 یا ویندوزXP دارند میتونند از این برنامه کم حجم است??اده کنند.

دانلود برنامه Winaero WEI Tool 1.0.0.1 با لینک مستقیم و حجم 52کیلوبایت

مرسی از تاپیک قشنگ با ایده ی خوب!

9291-untitled-png

اینم سیستم من!

خواهش میکنمقابلی نداشت ??قط مدل سیستم هم بنویسید laptop یا dextop...تا اینجا سیستم ادوار از همه بهتره

درود به همه ی دوستان

تاپیک جالبی زدید.ایولا:88:

این هم سیستم دسکتاپ بنده که از نظر پردازنده و هارد یکم لنگی داره که ان شاالله تا آخر تابستون ردی??ش میکنم

[ATTACH=CONFIG]9295[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9296[/ATTACH]

خواهش میکنمقابلی نداشت ??قط مدل سیستم هم بنویسید laptop یا dextop...تا اینجا سیستم ادوار از همه بهتره

ویرایش کردم پستمو! می تونی الان مشخصات رو هم ب??همی!

درود

حدود 3 ماه که هر روز به این انجمن میام و تمام مطالب رو میخونم اما این اولین پستم اینجاست :wi.nk:

اینم از سیستم بنده که تا چند وقت دیگه ارتقا پیدا میکنه ، کمترین نمره مربوط به هارد دیسکه که با خریدن یه هارد SSD این مشکل حل خواهد شد

9299-3-jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...