saeed kratos ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 ??ستیوال E3 2014 نیز سرانجام برگزار شد و آن طور که انتظار می ر??ت نتوانست مخطابان را راضی نگه دارد. عناوین مختل??ی در این ??ستیوال به نمایش در آمدند و حال والپیر های زیبایی از این عناوین منتشر شده شده است که شما می تواید آن ها را از این پست دریا??ت کنید : [h=3]منبع گیم??ا[/h]
saman mi ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 سعید جان معذرت میخوام لط??ا خبر هایی که میزاری رو در این تایپک قرار بده معذرت میخوام برای جسارتم شما از من بزرگترین..:5yt82hl_th: تاپیک جامع بخش بازی (اخبار بازی ها +نمرات بازی ها +روزشمار بازی )
saman mi ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 این طوری هم تایپک پیشر??ت میکنه هم از شلوغی در انجمن جلوگیر ی میشه :wub:
edward ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 بازی هایی میاد امسال ولی حی?? که عنوان آر پی جی کمه . ??قط موندم چرا از cyberpunch رو نمایی نشد !؟ اون هست RPG هست و مال شرکت cd project
saeed kratos ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 12، 2014 قربونت سامان جون.اخه والپیپر که دیگه نباید اونجا باشه داداش.اینطوری کلا باید هر خبری که یه چیزی راجع به بازی داره بره توی اون تاپیک.ولی با این حال چشم.
saeed kratos ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 12، 2014 بازی هایی میاد امسال ولی حی?? که عنوان آر پی جی کمه . ??قط موندم چرا از cyberpunch رو نمایی نشد !؟ اون هست RPG هست و مال شرکت cd project اخه الان cd project red تمام قدرتشو گذاشته روی ویچر 3.ات??اقا زیاد هم بد نیست چون 2 تا شاهکار تحویلمون میدن هم سایبرپانک و هم ویچر.
ali2013 ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 قربونت سامان جون.اخه والپیپر که دیگه نباید اونجا باشه داداش.اینطوری کلا باید هر خبری که یه چیزی راجع به بازی داره بره توی اون تاپیک.ولی با این حال چشم.[/quote اره والا درسته من موا??قم :grouphugg:
saman mi ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 درست میگید بچه ها من قانع شدم والیپر ها مشکلی نداره معذرت میخوام قربانتون:88:
datis ارسال شده در شهریور 12، 2014 ارسال شده در شهریور 12، 2014 آقا دیروز گیم پلی the crew رو دیدم اصلا" با اون اولین تریلری که داده بود از لحاظ گرا??یک قابل مقایسه نبود به این نتجه رسیدم که ubisoft ??قط بلده گو خوری کنه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری