*Matarsak* Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 [h=1]انیمیشنسازی صهیونیستها علیه برنامه هستهای ایران[/h] وزارت اطلاعرسانی رژیم صهیونیستی اخیرا یک ??یلم کوتاه انیمیشن دو دقیقهای علیه برنامه هستهای ایران تولید کرده است که آن را میتوان اوج سناریوی ایرانهراسی صهیونیستها علیه کشورمان دانست. در این ??یلم نسبت به خطرات برنامه هستهای ایران هشدار داده شده و از جامعه جهانی خواسته شده که مانع دستیابی ایران به بمب هستهای شوند. در این ??یلم ادعا شده که ایران به هد?? خود برای ساخت بمب هستهای بسیار نزدیک شده و اکنون میتواند ??ناوری هستهای خود را به نیروهای خطرناک دیگر (از نگاه صهیونیستها) همچون حماس، حزبالله و دولت سوریه انتقال دهد. در گزارش وزارت اطلاعرسانی رژیم اشغالگر قدس ادعا شده که ایران برای ساخت بمب هستهای ??قط ۶ تا ۷ ه??ته ??رصت نیاز دارد. برای اثبات این ادعا، در ??یلم یادشده گ??ته میشود که برای تهیه سوخت لازم برای ساخت بمب هستهای باید ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ سانتری??یوژ حداقل به مدت مدت یک سال کار کنند؛ اما به ادعای صهیونیستها ایران دارای ۱۹ هزار سانتری??یوژ است که اگر همگی با هم ??عالیت کنند، تهیه سوخت لازم برای بمب هستهای ??قط ۶ تا ۷ ه??ته طول میکشد. انیمیشن وزارت اطلاعرسانی، هرگونه توا??ق با ایران را بیخاصیت میداند چون مدعی است ایران سابقهای من??ی در عدم اجرای توا??قهای بینالمللی همچون ۶ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل دارد. این انیمیشن، ایران دارای بمب هستهای را یک خطر جهانی خصوصا برای منطقه خاورمیانه معر??ی کرده است. در این ??یلم، یک قرارداد خوب با ایران قراردادی عنوان شده که برنامه هستهای ایران را کاملا اوراق کند؛ چرا که در آن صورت، ایران برای ساخت دوباره تجهیزات غنیسازی و ساخت بمب هستهای، حداقل ۳ سال زمان لازم خواهد داشت. در این ??یلم ادعا شده که موشکهای ایرانی میتوانند به مادرید، رم و پاریس برسند و در نمونههای جدیدی که ایران در حال توسعه آنها است، امکان بمباران آمریکا نیز وجود دارد. لینک دانلود انیمیشن http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/3/4/590280_404.flv Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 آقا پس کی این بمب هسته ای رو میسازن که بزنن وسط آمریکا ما دلمون خنک بشه آخه این بی دینها نمیدونید که چه زندگی هایی میکنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 عزیز من اگه با من مشکلی داری رک بگو ! والا من که یادم نمیاد آزارم یه هیچ کدومتون رسیده ولی تا یک تایپیک زدم برای ر??ع اتهام از خودمون که اون هم جواب بی احترامی بعضی کاربرا به من بود شما دو تایپیک برای خورد کردن من زدید ! این انصا??ه ؟ در ضمن من موندم همه دنیا بد هم همین مسئولین ما خوب ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 عزیز من اگه با من مشکلی داری رک بگو ! والا من که یادم نمیاد آزارم یه هیچ کدومتون رسیده ولی تا یک تایپیک زدم برای ر??ع اتهام از خودمون که اون هم جواب بی احترامی بعضی کاربرا به من بود شما دو تایپیک برای خورد کردن من زدید ! این انصا??ه ؟ در ضمن من موندم همه دنیا بد هم همین مسئولین ما خوب ؟ بابا راست میگه دیگه ادوارد .خوبه یکیم بیاد از دوران بی لیاقتی مسلمونا هی بیاد تاپیک بزنه؟خوشتون میاد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 ادوارد جون توی اون یکی تاپیک یه چیزی بهت گ??تم.خواهش میکنم این تاپیک ها رو اصلا واردش نشو.همون یه ذره ای هم که به مسلمونا اعتقاد داشتم الان دیگه با این ر??تارا کاملا از دست ر??ته.داداش من رو مثل خودت بدون.اندازه ی تو من هم از این توهین ها ناراحت میشم.خوب کردن انیمیشن ساختن.دمشون گرم.واقعیت همینه.کل دنیا از ما میترسن و من??وریم.حالا بیاین در جوابم عهی اراجی??تونو ردی?? کن پشت سرهم.ببندید در این نوندونیاتونو دیگه.چرا یه ن??ر رو که داداشتونه اذیت میکنید؟چرا دلشو میشکنید؟چرا به دین و کشورش توهین میکنید؟مرده شوره هر چی .....ه ببرن که باعث جدایی و ناراحتی دوتا دوست از هم بشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Matarsak* Posted June 8, 2014 Author Share Posted June 8, 2014 عزیز من اگه با من مشکلی داری رک بگو ! والا من که یادم نمیاد آزارم یه هیچ کدومتون رسیده ولی تا یک تایپیک زدم برای ر??ع اتهام از خودمون که اون هم جواب بی احترامی بعضی کاربرا به من بود شما دو تایپیک برای خورد کردن من زدید ! این انصا??ه ؟ در ضمن من موندم همه دنیا بد هم همین مسئولین ما خوب ؟ عزیز این تاپیک برای خورد کردن شما نیست. به ??رض اگه من این تاپیک رو نمیزدم واقعیت عوض میشد؟ این انیمیشن ساخته نمیشد؟ خیلی چیزای دیگه هم هست که میشه گ??ت. مثل توهینایی که اسراییلیا به ایران کردن توی تبلییغاتی که ار تلویزیونشون پخش میشه. تبلیغاتی که به ایران مردمش و دختراش توهین کرده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now