ho3ein 3ezar Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 اقا تونستم با کپچر کارت تصویر بگیرم ولی نمیدونم چرا نویز داره تصویر؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 اقا تونستم با کپچر کارت تصویر بگیرم ولی نمیدونم چرا نویز داره تصویر؟ با تنظیماتش یه مقدار بازی کنید، میتونید نویزشو کم کنید. البته بازم بستگی به کارت کپچرتون داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 سلام ... برای بازی کردن PS3 با مانیتور میشه از کابل HDMI TO DVI است??اده کرد ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 راستش میخوام یه دونه کارت کپچر hd بخرم ..... یه مدل خوب هم از لحاظ خرکاری هم از لحاظ قیمت میشه معر??ی کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 سلام ... برای بازی کردن PS3 با مانیتور میشه از کابل HDMI TO DVI است??اده کرد ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟؟ سلام باید بشه دوست من Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 راستش میخوام یه دونه کارت کپچر hd بخرم ..... یه مدل خوب هم از لحاظ خرکاری هم از لحاظ قیمت میشه معر??ی کنید در مورد مدل اطلاع ندارم. ماله من msi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 کارت کپچر رو از کجا بخرم قیمتش چنده به لب تاب وصل میشه. اون کارت کپچره که من است??اده میکنم. سخت ا??زاره. شما میتونید بازی های کامپیوترو رو با دسته ی پی اس 3 بازی کنید. ولی با ریموت ??قط با کیبورد میتونید کنترل کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downgrad 9.99 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 کارت کپچر رو از کجا بخرم قیمتش چنده به لب تاب وصل میشه. کارت کپچر سخت ا??زاریه به pc وصل میشه ولی به لپ تاپ رو بعید میدونم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downgrad 9.99 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 سلام ... برای بازی کردن ps3 با مانیتور میشه از کابل hdmi to dvi است??اده کرد ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟؟ برادر به راحتی بهت کار میده من خودم است??اده کردم روی مانیتور led ال جی . کی??یت تصویرشم عالیه . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downgrad 9.99 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 آقا من یه Sony PlayStation Portable (PSP) - 3000 بخرم میتونم PS3 رو روش ریموت کنم یا باید حتما" یه PS Vita بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید و خواهشا" زود بهم پاسخ بدین .:93: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 آقا من یه sony playstation portable (psp) - 3000 بخرم میتونم ps3 رو روش ریموت کنم یا باید حتما" یه ps vita بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید و خواهشا" زود بهم پاسخ بدین .:93: خود psp گزینه ریموت پلی داره ولی کی??یتش به ویتا نمیرسه. بازی های زیادی هم ریموت پلی ندارن Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasol asghar Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 سلام خسته نباشید یک سوال دارم من نمیخوام ریموت کنم و از کیبرد است??اده کنم میخوام ص??حه نمایش لپ تاپم بشه تلویزیون و با دسته ps3 بازی کنم؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 سلام خسته نباشید یک سوال دارم من نمیخوام ریموت کنم و از کیبرد است??اده کنم میخوام ص??حه نمایش لپ تاپم بشه تلویزیون و با دسته ps3 بازی کنم؟؟؟؟؟ سلام همچین کاری امکان نداره... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now