Masoud Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 از امروز سری آموزش های پایه کنسول PS3 به صورت تصویری آماده می کنیم. این آموزش ها تمامی بخش های این کنسول را به شما یاد میدهد. در این تاپیک به تمامی مباحث مربوط به ??یلم آموزش ریموت کردن PS3 در کامپیوتر پرداخته می شود ، من و دوست خوبم رسا جودکی پاسخ گو خواهیم بود جهت دانلود ??یلم آموزشی اختصاصی پی سی دی کلیک کنید پیروز باشید ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 سلام داداش ویندوز من 8 هستش اخرای نصب گیر میکنه تا یک ساعت هم مونده باید برای بستنش ریستارت کنی ریموت پلی رو میگم.ممنون میشم زود تر جواب دید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 کسی نیست جواب ما رو بده Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 سلام داداش ویندوز من 8 هستش اخرای نصب گیر میکنه تا یک ساعت هم مونده باید برای بستنش ریستارت کنی ریموت پلی رو میگم.ممنون میشم زود تر جواب دید. سلام دوست من.... عذز خواهی میکنم بابت تاخیر. دانشگاه بودم......... ??ایروال ویندوز 8 رو غیر ??عال کنید یا برنامرو در ??ایر وال بزارید.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 سلام میشه بگید چطوری با کابل lan تونستید تصویر بگیرید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 سلام میشه بگید چطوری با کابل lan تونستید تصویر بگیرید؟ سلام دوست من . موضوع این آموزش هم همینه. جزییات به طور کامل داده شده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 پس اون نرم ا??زاری که اسمش kworld بود رو که توی ??ایل ها نبود Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 پس اون نرم ا??زاری که اسمش kworld بود رو که توی ??ایل ها نبود من ??کر کنم منظور شما کپچر اسکرین کنسوله.. اونو با کارت کپچر وصل کردم. ولی ??رقی نداره.. میتونید با همین نرم ا??رازی هم که قرار دادم کپچر بگیرید Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 سلام داداش ??ایر وال رو از کجا غیر ??عال کنم ویا داخلش بریزم ممنون. سلام دوست من.... عذز خواهی میکنم بابت تاخیر. دانشگاه بودم......... ??ایروال ویندوز 8 رو غیر ??عال کنید یا برنامرو در ??ایر وال بزارید.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 ببخشید ولی میشه بگین کپچر اسکرین چیه؟ یه کم بیشتر و دقیق تر بگین .......... چجوری با کارت کپچر وصل کنم ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 ببخشید ولی میشه بگین کپچر اسکرین چیه؟ یه کم بیشتر و دقیق تر بگین .......... چجوری با کارت کپچر وصل کنم ؟ خواهش میکنم. کارت کپچر یه سخت ا??زاره که مبدل انواع کابل ها از کامپوزیت گر??ته تا اس ویدیو رو شامل میشه. که با این سخت ا??زار شما میتونید دستگاه های محتل?? رو با خروجی هایی که عرض کردم روی دسکتاپتون به نمایش در بیارین. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 به سوال ما هم وخت کردی جواب بده سوال من ص??حه 1 هست. خواهش میکنم. کارت کپچر یه سخت ا??زاره که مبدل انواع کابل ها از کامپوزیت گر??ته تا اس ویدیو رو شامل میشه. که با این سخت ا??زار شما میتونید دستگاه های محتل?? رو با خروجی هایی که عرض کردم روی دسکتاپتون به نمایش در بیارین. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 سلام داداش ??ایر وال رو از کجا غیر ??عال کنم ویا داخلش بریزم ممنون. ??ایروال رو در کنترل پنل و احتمالا سکوریتی سنتر غیر ??عال کن. (در ویندوز 7 که ایینتوریه) برای وارد کردن برنامه به ??ایروال هم از Allow Program در سکوریتی سنتر است??اده کن. ( که بازم تو ویندوز 7 اینجوری بود) ..من ویندوز 8 نصب نکردم.. احتمالا گزینه هاش باید همین باشه که گ??تم Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 حدود قیمتش رو میدونید؟ ..... عکساش رو دیدم برای وصل کردن ps3 چی لازم داره که باهاش بخرم؟ در ضمن مانیتورم vga ??قط داره وصل میشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 ببخشید من غیر ??عال کردم نصب شد اونا 2 برنامه هم که تو ??ایله بود کپی کردم همون برنامه که تو ??ایله کپی میکنی همون که تو اموزش گ??تی کلیک میکنم هیچی نمیاد. ??ایروال رو در کنترل پنل و احتمالا سکوریتی سنتر غیر ??عال کن. (در ویندوز 7 که ایینتوریه) برای وارد کردن برنامه به ??ایروال هم از Allow Program در سکوریتی سنتر است??اده کن. ( که بازم تو ویندوز 7 اینجوری بود) ..من ویندوز 8 نصب نکردم.. احتمالا گزینه هاش باید همین باشه که گ??تم Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 ببخشید من غیر ??عال کردم نصب شد اونا 2 برنامه هم که تو ??ایله بود کپی کردم همون برنامه که تو ??ایله کپی میکنی همون که تو اموزش گ??تی کلیک میکنم هیچی نمیاد. دوست من با run as administrator امتحان کن. اگه نیومد.. ??ایل های مورد نیاز رو دوباره دانلود و اکسترکت کن Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 لط??ا پاسخ بدید گیرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmi164 Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 داداش من آموزشو امتحان کردم رو ویندوز هشت ولی ??ایده ای نداره چون نمیشه تو pc با دسته ps3 بازی کرد اصلا بازی ها رو باز نمیکنه میخوام بدونم من نتونستم یا اصلا باز نمیشه؟؟؟ اصلا این ریموت برای چه کاری هست؟:bored: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 حدود قیمتش رو میدونید؟ ..... عکساش رو دیدم برای وصل کردن ps3 چی لازم داره که باهاش بخرم؟ در ضمن مانیتورم vga ??قط داره وصل میشه؟ ??کر میکنم از 70 به بالا باشه. ولی شما میتونید به راحتی طبق آموزش با اون برنامه ریموت کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 داداش من آموزشو امتحان کردم رو ویندوز هشت ولی ??ایده ای نداره چون نمیشه تو pc با دسته ps3 بازی کرد اصلا بازی ها رو باز نمیکنه میخوام بدونم من نتونستم یا اصلا باز نمیشه؟؟؟ اصلا این ریموت برای چه کاری هست؟:bored: ریموته دیگه. به درد بعضیا خیلی میخوره. که ریموت کنن کنسولو روی کامپیوتر. یعنی ص??حه ی پکنسول رو روی نمایشگر تست کنن. در ضمن نیازی به دسته نداره. با کیبورد کنترل میشه دوست من Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 نه نمیخوام ریموت کنم ..میخوام با مانیتور کامپیوتر بازی کنم چون vga هست و hdmi نداره ..... شما راه دیگه ای میشناسی که hdmi رو به vga تبدیل کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir2dvd Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 ببخشید برنامه ای رو سراغ دارید که بشه باهاش رو کامپیوتر با دسته پلی 3 بازی کرد رو لب تاب یعنی پلی 3 رو به لب تاب وصل کنم اخه خودتون یه برنامه دارید تو بیشتر اموزش ها دارید که اموزش باهاش کار کردید وبا کنسولتون بازی کردید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho3ein 3ezar Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 لط??ا پاسخ بدید Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 نه نمیخوام ریموت کنم ..میخوام با مانیتور کامپیوتر بازی کنم چون vga هست و hdmi نداره ..... شما راه دیگه ای میشناسی که hdmi رو به vga تبدیل کنم ??کر میکنم تبدیل اچ دی به vga باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 ببخشید برنامه ای رو سراغ دارید که بشه باهاش رو کامپیوتر با دسته پلی 3 بازی کرد رو لب تاب یعنی پلی 3 رو به لب تاب وصل کنم اخه خودتون یه برنامه دارید تو بیشتر اموزش ها دارید که اموزش باهاش کار کردید وبا کنسولتون بازی کردید. اون کارت کپچره که من است??اده میکنم. سخت ا??زاره. شما میتونید بازی های کامپیوترو رو با دسته ی پی اس 3 بازی کنید. ولی با ریموت ??قط با کیبورد میتونید کنترل کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now