edzio ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 شما موا??قید اینترنت جهانی قطع بشه؟؟؟نظر من:یکی از بدترین طرح های اجرایی در ایران...همین یک سرگرمی رو هم میخوان ازمون بگیرن...دارن از کره شمالی تقلید میکنند که یک کشور کمونیستی و عقب ا??تاده هست...من از مسئولین خواهش میکنم جون مادرتون اگر شبکه ملی رو راه انداختید اینترنت جهانی رو قطع نکنید...{احتمالا تاپیکم رو حذ?? میکنن} اینا دیگه همه جوره دارن خون مردمو تو شیشه میکنن تو?? به این مملکت
khaboori73 ارسال شده در مرداد 14، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 14، 2014 من ازتمام دوستان خواهش میکنم این تاپیک رو در هر سایت اجتماعی که میشناسید قرار بدید تا مسئولین ببینن
datis ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 حالا مگه این اینترنت جهانی چی هست با سرعت گوز حالا اینم قطع کنن اگه این کارو بکنند ??کر نکنم کسی حاظر به خرید اینترنت ملی باشه و کلی پول که از این راه به جیب میزدنند ??رت میشه پس احتمالش کمه.آدم بی تربیتی نیستم ولی هرچی ??کر کردم نتونستم سرعت اینترنتو با کلمه دیگه ای توصی?? کنم.
haloos ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 نه دادا اینا همه کشکه اگه هم راه بی??ته در کنار این اینترنته مطمئن باش چون اگه قطع بشه هیچکی به این یکی خودشون محل نمیده ضرر میکنن
khaboori73 ارسال شده در مرداد 14، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 14، 2014 اینو بدون تو هر منطقه ای یک isp خوب سرویس میده مثلا:دوست من خونش تو تهران سید خندان مخابرات اونجا خوب سرویس میده اما خونه من تو تهران میدان محلاتی هست اینترنت مخابرات سرویس دهیش خوب نیست بنابرین من شرکت سرویس دهنده رو تغییر دادم به wimax ایرانسل باهاش به شبکه psn هم وصل میشم online بازی میکنم...شما ببین چه شرکتی تو منطقه شما خوب سرویس میده..درسته اینترنتمون خوب نیست...اما به قران قسم اگر این سرگرمیمون رو هم ازمون بگیرن باید بریم معتاد بشیم{به جای اینکه بریم تو دنیای مجازی game online میریم تو ??ضا}:cool:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 اینترنت ملی یعنی : ایران = کره شمالی (??قط با یه روکش بهتر)
*Matarsak* ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 حالا مگه این اینترنت جهانی چی هست با سرعت گوز حالا اینم قطع کنن اگه این کارو بکنند ??کر نکنم کسی حاظر به خرید اینترنت ملی باشه و کلی پول که از این راه به جیب میزدنند ??رت میشه پس احتمالش کمه.آدم بی تربیتی نیستم ولی هرچی ??کر کردم نتونستم سرعت اینترنتو با کلمه دیگه ای توصی?? کنم. عزیز اون چیزی که شما گ??تی سرعتش خیلی زیادتر از اینترنته ایرانه. در کسری از ثانیه حجم زیادی باد تخلیه میشه که ایجاد صدا میکنه. اینترنت ما کجاش انقد سرعت داره آخه؟ :wi.nk:
*Matarsak* ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 اینا دیگه همه جوره دارن خون مردمو تو شیشه میکنن تو?? به این مملکت هیچ وقت نگو ت?? به این مملکت, کم خون پاش نر??ته که. ت?? به اونایی که عرضه ندارن مملکتو درست اداره کنن.
paiom ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 نه داداش من. هیچوقت نمیتونن این کارو بکنن. در کنارش اینترنت جهانی هم میمونه. اگه اینترنت جهانی رو قطع کنن که من دیگه یک روز هم اینجا نمیمونم. !!! راستی اون دوستت که تو سیدخندان از مخابرات گر??ته، چه سرعتی ؟ دانلودش چنده ؟ منم یکمی بالاتر از سیدخندانم ولی زیاد راضی نیستم از 256 مخابرات !!!
datis ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 عزیز اون چیزی که شما گ??تی سرعتش خیلی زیادتر از اینترنته ایرانه. در کسری از ثانیه حجم زیادی باد تخلیه میشه که ایجاد صدا میکنه. اینترنت ما کجاش انقد سرعت داره آخه؟ :wi.nk: مد??وع خوبه؟؟؟
magmagyasi ارسال شده در مرداد 14، 2014 ارسال شده در مرداد 14، 2014 هر کی ??کر کنه که اینا سر چند میلیارد پول مشتری های اینترنت جلو قطع شدنش رو میگیرن در اشتباه هست چون این کلاه سوراخا هر چقدر برا ما بد هستن برا خودشون به ??کرن وقتی میبینن که پایه نظام سست شد سر هممون رو هم میبرن چه برسه به انداختن یه لنگر تو خلیج ??ارس در کل قدرت اعتیاد میاره برا همینم به ما نمیدن چون به ??کرمون هستن لاشیا
edzio ارسال شده در مرداد 15، 2014 ارسال شده در مرداد 15، 2014 هیچ وقت نگو ت?? به این مملکت, کم خون پاش نر??ته که. ت?? به اونایی که عرضه ندارن مملکتو درست اداره کنن. منم منظورم مملکتیه که اینا درست کردن ولی تا چند دهه پیش ما حر??ی واسه گ??تن داشیم ولی العان تو دنیا نمیتونیم سرمونو بالا بگیریم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری