saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 به خودم لازم دیدم که یه تاپیک بزنم و ازتون تشکر کنم.چون که به خاطر زحمتهای شما کاربرای عزیز انجمن خیلی جون گر??ته.واقعا باید از علی و مهدی و edzio و kazy و edward و ??رزان و ایمان و امین و.....بقیه ی بچه های ??عال تشکر کرد.دوستانی هم که کمتر و کوتاهتر میان ولی حضور هرروزه و ??عال دارن مثل ps lord و paiom و deviance و bf4 و بهنام و میلاد و ... هم واقعا شایسته ی تقدیر هستن (جای نازی هم خالی) و با مطالب خوبشون به انجمن رونق میدن.کاربرای جدیدی هم هستن که واقعا دارن خوب کار میکنن و باعث قدرتمندتر شدن انجمن میشن.اسم خیلی از دوستان رو که خیلی هم زحمت میکشن الان یادم نیست و امیدوارم دلخور نشن.مدیران و ناظمهای سایت هم به طور خوبی به ??عالیت انجمن نظارت دارن و زحمت میکشم مثل حسین عزیز.زمانی که من اومدم تو این انجمن اینجا یه جورایی سوت و کور بود و اصلا تنوع خبری نداشت ولی به لط?? زحمتهای شما دوستان عزیز و کاربرای ??عال و مودبی که اضا??ه شدن اینجا به یکی از بهترین انجمن داره تبدیل میشه و شاید هم شده.یه جمع دوستانه و صمیمی از بچه هایی که انگار سالهاست هم رو میشناسن و بارز ترین خصلتشون ادبشونه که نشونه ی شخصیتشونه. میخواستم از همتون تشکر کنم که ایینجارو با زحمتهاتون تبدیل به انجمنی کردین که نمیتونم حتی یه نص?? روز هم ازش بی خبر باشم و دلم برای همه ی بچه هاش تنگ میشه.این روند رو در جهت روز به روز بهتر و م??یدتر شدن انجمن ادامه میدیم با انواع مطالب از بازی و ورزش و موسیقی و طنز و ر??ع مشکلات بازیها و ........ودر اخر و مهمتر از همه این دوستایی هستن که اینجا پیدا کردم و برام مثل برادر میمونن. :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: من خدا سر شاهده نه خودم سرنوشت کشور خیلی ارزش داره چون العان گلبم گر??ته یه خورده کار اداری داشتم گلبم گر??ته سرنوشت کشور خیلی ارزش داره بیا یه دنه امضا میخواستم اونه نداد به من .:thumbsup::thumbsup:
ghost mahdi ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 داداش شما برادر بزرگ مایی :88: ما وظی??مونه که اینجا ??عالیت کنیم برای آبادی انجمنمون:88::wub:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2014 داداش شما برادر بزرگ مایی :88: ما وظی??مونه که اینجا ??عالیت کنیم برای آبادی انجمنمون:88::wub: چاکرم مهدی جون.تو هم داداش کوچیکه ی منی.
ali2013 ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 (ویرایش شده) داداش خدا میدونه اندازه داداشم دوستت دارم وقتی صحبت می کنی ??ک می کنم داداش بزرگم داره باهام صحبت میکنه خیلی دوستت دارم به خاطر ادبت -مرامت-معر??تت همش 20:wub: یه کاربر گل ??عال هستی :88: من هم خیلی خوشحال میشم می بینم کاربران خیلی ??عالن:wub: ویرایش شده مرداد 12، 2014 توسط ali2013
ali2013 ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 (ویرایش شده) همه کار بر ها مثل داداشم میمونن وهمشون رو دوست دارم از سعید گر??ته تا مهدی -عباس محمد -ایمان -??رزان ..................................................همتون رو دوست دارم :88: ویرایش شده مرداد 12، 2014 توسط ali2013
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 داداش این حر??ا چیه.ناسلامتی شما سرور مایی.ماییم که همیشه باید از شما تشکر کنیم.:88::wub::51:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2014 داداش خدا میدونه اندازه داداشم دوستت دارم وقتی صحبت می کنی ??ک می کنم داداش بزرگم داره باهام صحبت میکنه خیلی دوستت دارم به خاطر ادبت -مرامت-معر??تت همش 20:wub: یه کاربر گل ??عال هستی :88: من هم خیلی خوشحال میشم می بینم کاربران خیلی ??عالن:wub: مرسی علی جون .لط?? داری.تو هم برادر کوچیکتر منی.واقعا از ته دل دوست دارم.
saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2014 داداش این حر??ا چیه.ناسلامتی شما سرور مایی.ماییم که همیشه باید از شما تشکر کنیم.:88::wub::51: مرسی ??رزان جون.اختیار داری.شما اقایی.انقدر شماها با ادب و گل هستین که ادم کم میاره پیشتون.
saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2014 یکی از بچه های گل دیگه که کمتر میاد ولی واقعا دوست داشتنی و با معر??ته عباس هستش که واقعا ازش تشکر میکنم.:thumbup:
edzio ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 خیلی اقایی داداش سعید گل داداش شما خودت اگه یه روز نیای انجمن ص??ا نداره خیلی خوش حال میشم میام تو جمع صمیمی و گرمتون بچها همتون داداشای گل و با مرام و معر??تمین ایشالله همتون مو??ق و سربلند بشین و ایشالله این جمع صمیمیمون همیشه پایدار بمونه :wub::88:
.javad. ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 جا داره یه خسته نباشید به همه بچه های گل انجمن بکنم...دم همگی گرم... مرسی از زننده تایپیک اقا سعید مرسی:88:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2014 جا داره یه خسته نباشید به همه بچه های گل انجمن بکنم...دم همگی گرم... مرسی از زننده تایپیک اقا سعید مرسی:88: ممنون جواد جان.شما لط?? داری.ایشالا از این به بعد بیشتر با هم اشنا میشیم.
.javad. ارسال شده در مرداد 12، 2014 ارسال شده در مرداد 12، 2014 ممنون جواد جان.شما لط?? داری.ایشالا از این به بعد بیشتر با هم اشنا میشیم. حتما چرا که نه... ایشا... باعث ا??تخاره:wub:
behnam81 ارسال شده در مرداد 13، 2014 ارسال شده در مرداد 13، 2014 داداش سعید چاکریم!!! شرمنده درگیره دو تا وب هستم!! البته بزودی یه چیزه باحال برای دانلود میزارم....:;;d:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2014 داداش سعید چاکریم!!! شرمنده درگیره دو تا وب هستم!! البته بزودی یه چیزه باحال برای دانلود میزارم....:;;d: قربونت بهنام جون.ایشالا هر جا هستی و هر کار میکنی مو??ق باسی.
behnam81 ارسال شده در مرداد 13، 2014 ارسال شده در مرداد 13، 2014 قربونت بهنام جون.ایشالا هر جا هستی و هر کار میکنی مو??ق باسی. داداش چاکریم!!!! :wub::balloony: تو هم ایشالا همشیه پیروز باشی!!!!!! ولی منتظر اون پستم باش!...
mohammads77 ارسال شده در مرداد 13، 2014 ارسال شده در مرداد 13، 2014 برای تمامی دوستان آرزوی مو??قیت در تمام مراحل زندیگی رو دارم.:1975:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2014 برای تمامی دوستان آرزوی مو??قیت در تمام مراحل زندیگی رو دارم.:1975: محمد جان انقدر کم میای انجمن که ??راموش کردم اسمت رو بگم.یکی از بهترین کاربرای انجمن خودت هستی واقعا.??قط یه کم حضورت کم رنگه. ایشالا تو هم همیشه مو??ق باشی تو زندگیت.
haloos ارسال شده در مرداد 13، 2014 ارسال شده در مرداد 13، 2014 سلام به همگی واقعا دم همتون گرم همتون خوبین مخصوصا شما اقا سعید واقعا از دل و جون زحمت میکشی اگه یک موقعی حر??ی سخنی پیش اومده ??قط به خاطر صمیمی تر شدن بوده و اینکه کشوری شایسته و تک در جهان باشیم به امید اون روز بازم شرمنده اگه تندی شده بود دم همتون گرممممممممممممممممممممم:Iran:
haloos ارسال شده در مرداد 13، 2014 ارسال شده در مرداد 13، 2014 در ضمن اسم من دوستان حسین هست اگه کسی خواست به اسم اصل صدا کنه :;;d:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2014 saeed یه دونه ای:balloony: قربونت مجید عزیز.شما لط?? داری.خودت گلی.
saeed kratos ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2014 سلام به همگی واقعا دم همتون گرم همتون خوبین مخصوصا شما اقا سعید واقعا از دل و جون زحمت میکشی اگه یک موقعی حر??ی سخنی پیش اومده ??قط به خاطر صمیمی تر شدن بوده و اینکه کشوری شایسته و تک در جهان باشیم به امید اون روز بازم شرمنده اگه تندی شده بود دم همتون گرممممممممممممممممممممم:Iran: چاکرم حسین جان.شما لط?? داری.داداش همیشه که همه نباید با هم موا??ق باشن.مهم اینه که من و شما در عین این که شاید توی یه موضوع با هم مخال?? باشیم ولی با هم دوست باشیم و همیشه نسبت به هم ادب رو رعایت کنیم که این خیلی ارزشمندتر از هر بحث و هر موضوعیه.اصلا مسئله ای نیست داداش.من از شما هیچ ناراحتی ندارم و ایشالا از این به بعد بیشتر با هم اشنا میشیم.مو??ق باشی.
saeed kratos ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2014 سعید یه دونست.دیگه مثلش نیست. داش ایمان دیگه شرمندم نکن.شما همیشه لط?? دارین نسبت به من.من به خودم ا??تخار میکنم که دوستای با معر??ت و با شخصیت و با ادبی مثل تو و سایر بچه ها دارم.از صمیم قلب هم تو و هم بقیه ی دوستای انجمن رو دوست دارم و اینجا بخشی از زندگیم شده.بازم ممنون ایمان جان.خودت یه دونه ای داداش.:thumbup::thumbup:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری