edzio ارسال شده در تیر 19، 2014 ارسال شده در تیر 19، 2014 سلام دوستان این تا حالا دقت کردینا به نظرم 99% درست از اب درمیاد حداقل بره خودم که اینجوریه.:smi.le::biggrin2: دقت کردین وقتی میرین دکتر ! مریض قبل شما ٣ ساعت تو اتاق دکتره ، ولی وقتی نوبت شما که میشه دو ثانیه معاینه میشین و میایین بیرون؟ *** دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس ب??رستی تویوتا کمری می ??رستن ! ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری پیکان مدل ۴۸ می ??رستن ! *** دقت کردین وقتی هیشکی نمیتونه یه کاری رو انجام بده اونوقت شما با کمال خونسردی انجامش بدین چه غروری میگیرتتون ؟! *** تا حالا دقت کردین که همیشه سلیقه اون کسی که کنترل تلویزیون دستشه با تو ۱۸۰ درجه ??رق داره ؟ *** تا حالا دقت کردین وقتی که بیکاری ، بی حوصله ای ، تنهایی هیچکی اس ام اس نمیده . . . حالا وقتی که سرت شلوغه ، تصاد?? کردی ، پشت ??رمونیتو حمومی ، داری خرید میکنی هزار تا اس میاد واست؟ *** دقت کردین سریع ترین جواب به “ چی گ??تی ??? ، “ هیچی بابا ??? میباشد ؟ *** تا حالا دقت کردین که سه چهارم زمین آبه ولی بهش میگن کره خاکی ؟ *** دقت کردین وسایل زشت خونه که ازشون متن??ری از تمام سوانح طبیعی و غیر طبیعی جون سالم بدر میبرن ! اما وسایل زیبا و دوست داشتنی با وزش باد هم نابود میشن ؟ *** دقت کردین وقتی لباس جدید میخرید نظر کل آدمارو در مورد قیمتش میپرسید ؟ بعد دوس دارید همه قیمت بالاتر از خرید شما بگن ؟ عآخه چرا ؟ *** دقت کردین ؟! توی حموم کلی با شیر آب گرم و سرد ور میری تا حرارت آب مناسب بشه ! ولی تا میری زیر دوش یکی یه شیر آب گرم رو تو خونه باز میکنه حرارت آب یهو میره زیر ص??ر درجه ! دوباره تا میای حرارت رو تنظیم کنی همون آدم همون شیر رو میبنده زیر دوش آب پز میشی ! :sig:
edzio ارسال شده در تیر 19، 2014 مالک ارسال شده در تیر 19، 2014 قشنگ بود:hd: خوشحالم که پسندیدی داداش:thumbup:
edward ارسال شده در تیر 19، 2014 ارسال شده در تیر 19، 2014 جالب بود ولی برای من پیش نمیاد .چون : 1- داییم دکتره و من تو وقت بیکاریش میرم 2- آژانس جای خونمون میشه گ??ت غیر پراید چیزی نداره 3- سومی ، این رو قبول دارم 4- تو خونمون اکثر مواقع تلویزیون خاموشه 5- گوشیم سوخت و من هم هنوز نخریدم بقیش رو قبول دارم ممنون محمدرضا جان :;dd:
edzio ارسال شده در تیر 19، 2014 مالک ارسال شده در تیر 19، 2014 جالب بود ولی برای من پیش نمیاد .چون : 1- داییم دکتره و من تو وقت بیکاریش میرم 2- آژانس جای خونمون میشه گ??ت غیر پراید چیزی نداره 3- سومی ، این رو قبول دارم 4- تو خونمون اکثر مواقع تلویزیون خاموشه 5- گوشیم سوخت و من هم هنوز نخریدم بقیش رو قبول دارم ممنون محمدرضا جان :;dd: خواهش میکنم داداش :love: 4- ولی تلویزیون ما بنده خدا یه کله روشنه هیچکسم خاموشش نمیکنه:;-D:
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در تیر 20، 2014 ارسال شده در تیر 20، 2014 من با همشون موا??قم.مخصوصا تو تلویزیون و حموم.
edzio ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک ارسال شده در تیر 20، 2014 من با همشون موا??قم.مخصوصا تو تلویزیون و حموم. ایول ??رزان جان مثل خودمی :thumbsup:
edzio ارسال شده در تیر 21، 2014 مالک ارسال شده در تیر 21، 2014 تا حالا دقت کردین که اگه شما سه تا “ه?????? پشت سر هم تایپ کنی، هرکدوم یه جوره؟؟؟ ههه دقت کردین هر چی بیشتر آهنگ داشته باشی بیشتر نمیدونی چی گوش کنی؟ . . . دقت کردین هرچی هد??ونت گرون تر باشه، سیمش نازک تره؟ . . دقت کردین که ﺳﺨﺖ ﺗﺮ ???ﺯ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻥ ﻭﺳﻂ ???ﺬ??? ﺑﺮ???ﻯ ???ﻭﺭﺩﻥ ??????، ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻥ ﻭﺳﻂ ???ﺬ??? ﺑﺮ???ﻯ ???ﻭﺭﺩﻥ قاشقیه که یه دونه کم آورده شده؟ . . دقت کردین ناخن گیر تنها چیزیه که تا به امروز تکنولوژی روش اثر نذاشته؟ . . . دقت کردین این موهای زاید بدن رو هرچی بزنی، بری عمل کنی، لیزر کنی، اصلا اون قسمت رو ببری بندازی دور ولی بازم در میان؟ ولی ??قط کا??یه یه قسمت از صورتت زخم بشه یا کله ت بخوره به یه جا بشکنه، یعنی عمرن اگه اون قسمت مو در بیاره؟ . . . تا حالا دقت کردین هر وقت بحث مدرسه تیزهوشان پیش میاد، اکثرا قبول شدن اما نر??تن؟ . . . تا حالا دقت کردین وضعیت یه جوری شده که “خانم?? یه دکتر??? بودن، از خود?? “خانم دکتر??? بودن با کلاس تر جلوه میکنه؟ . . . دقت کردین وقتی آدم لم میده دقیقا همون موقع یه چیزی میخواد که اونور خونه س؟ . . . دقت کردین همه بوتیکی ها یه بار?? لباس دارن که اول ه??ته دیگه از ترکیه میرسه! . . . دقت کردین همیشه تو ماشین موقع پخش اون آهنگى که کلى منتظرش بودى بغل دستیت بعد یک ساعت سکوت یهو یاد یه خاطره ى قشنگ میو??ته؟ و شما هم میخوای بزنی نص??ش کنی؟ . . . دقت کردین؟ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﮕﻪ ???ﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻠﺶ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﺕ یا ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺳﺮ ???ﯾﻨﮑﻪ ﻟﺒﺎﺳﺖ ﻭ???ﺳﻪ ???ﯾﻦ ﻫﻮ??? ???ﻤﻪ ﺑﺤﺚ ???ﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯽ! ﭖ.ﻥ: ﺷﺪﺕ ﺑﺤﺚ ???ﺮﺩﻥ ﺭ???ﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩ???ﺭﻩ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽ … . . . دقت کردین همه میگن ای کاش دوباره به بچگی بر می گشتیم؟ یکی نیست بگه حالا اون موقع که بچه بودی چه غلطی می کردی؟ . . . تا حالا به این دو تا چیز دقت کردین؟ 1- خونه ی پسر شجاع رو که از بیرون نشون میدادن انگار یه طبقه بود ولی از داخل که نگاه میکردیم دوبلکس بود! 2- پدر پسر شجاع همیشه جلوی مردم و حتی زن های همسایه یه لباس 2 بنده ی مزخر?? میپوشید ولی موقع خوابیدن که میشد یه لباس آستین بلند س??ید میپوشید! . . . تا حالا دقت کردین دقیقا همون روزی که 5 دقیقه دیرتر بیدار شدی تمام وسایلت م??قود میشن! . . . تا حالا دقت کردین اگه عمو زنجیر با?? همون اول که بهش گ??تن زنجیر منو با??تی میگ??ت نه دیگه مجبور نمیشد آخر کار صدای گاو و خروس و سگ از خودش دربیاره؟ یکی نیست بگه آخه مرد حسابی این چه کاریه آخه!!! . . . دقت کردین اگه سر جلسه به دوستت که هیچی نخونده کل سوالارو برسونی و برگه هاتون با هم مو نزنه، نمره اون بیشتر میشه؟ این از قوانین ثابت هستش، شک نکنید… . . . دقت کردین همیشه آهنگای توی ماشین یکی دیگه قشنگ ترن؟ . . . دقت کردین وقتی میریم دکتر مریض قبل ما 3 ساعت تو اتاق دکتره ولی وقتی نوبت ما که میشه دو ثانیه معاینه میشیم و میاییم بیرون؟ . . . دقت کردین از وقتی تصمیم میگیریم دیگه جواب تل??ن و زنگ یه ن??رو ندیم اون یارو دیگه زنگ نمیزنه و داغ و حسرت جواب ندادن به اون طر?? روی دلمون میمونه؟ . . . دقت کردین بعضی وقتا اینقدر رو دور بدبیارى هستى که اگه بى حرکتم یه جا بشینى ممکنه میز همینجورى بلند بشه بیاد پایه شو محکم بزنه به انگشت کوچیکه پات و برگرده سر جاش؟ . . . دقت کردین وقتی پول داری نمیدونی چجوری خرجش کنی؟ وقتی هم که پول نداری موقعیت پیدا میشه که نیاز به پول داری؟ . . . دقت کردین به بعضیا که دست میدی انگار داری ماهی مرده رو تکون میدی؟ خو نمیخوای دست نده … . . . دقت کردین آدم این صحبتای روانشناسارو که گوش میکنه بدتر روانی میشه؟ واااالاااااااا چه وضشه آخه؟!؟!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری