Jump to content
انجمن پی سی دی

استقبال باشکوه از رئال مادرید در شهر مادرید

Recommended Posts

اینم یه ویدئو از بازگشت پادشاه ??وتبال اروپا به قدرتمندترین شهر ??وتبال دنیا که به تنهایی 2 تیم از 4 تیم نیمه نهایی اروپا متعلق به این شهره.VIVA MADRID.

[ATTACH=CONFIG]8698[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8699[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8700[/ATTACH]

http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip93/1/video/havashi/celebration_madrid1.mp4

منبع ورزش 3

باز خدارو شکر ما یه جام گر??تیم و دوتا دیگه هم امید داریم.واقعا بارسلونا ابروی ??وتبال اسپانیا رو برده با این گندی که زد تو این 8 روز.البته تیم گرانادا خیلی قدرتمند بود و بارسا واقعا زورش نمیرسید بهش.:biggrin2:

??قط مگه دو تا تیم مادریدی ??وتبال اسپانیا رو سربلند کنن وگرنه از این کاتالانای بی د??اع بخاری در نمیاد.تازه گند پارسال بارسا که 7 تا از بایرن خورد رو هم امسال باید رئال جمع کنه.

نص?? سهمیه ی نیمه نهایی واسه شهر مادرید نص?? دیگه واسه کل اروپا :thumbup:

بندگان خدا این چند ساله از بس جام ندیدن واسه جام حذ??ی چه ذوقی میکنن

نزن این حر?? رو . رئال و بارسا 7 بار تو ??ینال جام حذ??ی مسابقه دادند که از اون ها 4تاش رو رئال و 3تاش رو بارسا قهرمان شده ؛ پس رئال تو این قضیه از بارسا سره . در ضمن رئال یه چند سالی تو بحران بود همونطور که الان بارسا ر??ته تو بحران یا تو لیگ انگلیس که آرسنال و لیورپول 10 سال تو بحران بودند مخصوصا لیورپول الان هم نوبت منچستر شده یا تو بوندس لیگا ... اتالیا هم که ??کر نکنم نیاز به مثال باشه ، خیلی زیادند . کم کم بارسایی ها هم جام گر??تن رو ??راموش میکنند ؛‌این رو هم ببین کی گ??تم .

باز خدارو شکر ما یه جام گر??تیم و دوتا دیگه هم امید داریم.واقعا بارسلونا ابروی ??وتبال اسپانیا رو برده با این گندی که زد تو این 8 روز.البته تیم گرانادا خیلی قدرتمند بود و بارسا واقعا زورش نمیرسید بهش.:biggrin2:

??قط مگه دو تا تیم مادریدی ??وتبال اسپانیا رو سربلند کنن وگرنه از این کاتالانای بی د??اع بخاری در نمیاد.تازه گند پارسال بارسا که 7 تا از بایرن خورد رو هم امسال باید رئال جمع کنه.

نص?? سهمیه ی نیمه نهایی واسه شهر مادرید نص?? دیگه واسه کل اروپا :thumbup:

همین اسپانیا هم اگه به جایی رسید با همین تیکی تاکا و بازیکنای بارسا بود.

بارسا به مصدومیت مدا??عانش باخت.

مارک بارترا :

زمانی که بیل استارت زد درد خیلی زیادی را در زانوم احساس کردم و همین باعث شد نتوانم سریع بدوم ، بخاطر همین از همه عذر خواهی میکنم.

همینم که بازی میکرده با مصدومیت بوده.یعنی تیم اصلا مدا??ع میانی نداشته.

تازه گلتون هم که ا??ساید بود.حالا اگه بارسا گل ا??ساید میزد میشد خریدار داور و کمپانی ??اسد و .....اما تیم شما که زده هیچ مشکلی نیس و حقش بوده چون تیم پادشاهیه!!!

Edited by iman0013

مارک بارترا :

زمانی که بیل استارت زد درد خیلی زیادی را در زانوم احساس کردم و همین باعث شد نتوانم سریع بدوم ، بخاطر همین از همه عذر خواهی میکنم.

تازه گلتون هم که ا??ساید بود.حالا اگه بارسا گل ا??ساید میزد میشد خریدار داور و کمپانی ??اسد و .....اما تیم شما که زده هیچ مشکلی نیس و حقش بوده چون تیم پادشاهیه!!!

دقیقاً،

اگه بارسا با این بازیکناش نبود،

اسپانیا همین یک جام جهانی رو هم نمیگر??ت و بارسا هم بدون cl میموند!

و البته مادرید رو از لحاظ تاریخچه و اعتبار نمیشه با بارسا مقایسه کرد.

مارک بارترا :

گل به هیچ وجه ا??ساید نبود اگه با دقت صحنه رو ببینی و ??اصله ی دو بازیکن رو از خط کشی چمن نگاه کنی.

منم اگه جای مدا??ع بودم همینو میگ??تم چون ابروم ر??ته بود وقتی توی 2 ثانیه 6 متر عقب می ا??تادم.چطور وقتی با سر گل زد بعد از گل همچین میدوید که قهرمان المپیک هم بهش نمیرسید و زانوش درد نداشت.منم بودم میگ??تم وقتی bale استارت زد یه لحظه به بیماری ک?? دچار شدم از دیدن سرعت وحشتناک bale.

منظور صحبت بارترا این بوده: وقتی bale استارت زد خواستم با نزدیک ترین اژانس تماس بگیرم بلکه شاید با ماشین بهش برسم ولی دیدم با هواپیما هم ??ایده نداره.پس تو اون موقعیت شروع کردم به ??کر کردن که بعد از بازی چی بگم و درد زانو رو انتخاب کردم.

اصل گیریم که زانوش مصدوم بوده.??کر کردی اگه سالم بود میتونست برسه به bale.نه داداش این خبرا نیست.مدا??عای گنده ترش هم بهش نمیرسن چه برسه به این بچه.

این بازی که داور استثنائا یادش ر??ت یه پنالتی اخراج بگیره بارسا باخت.تازه بازم یه پنالتی مشکوک روی راموس ات??اق ا??تاد.

گل به هیچ وجه ا??ساید نبود اگه با دقت صحنه رو ببینی و ??اصله ی دو بازیکن رو از خط کشی چمن نگاه کنی.

منم اگه جای مدا??ع بودم همینو میگ??تم چون ابروم ر??ته بود وقتی توی 2 ثانیه 6 متر عقب می ا??تادم.چطور وقتی با سر گل زد بعد از گل همچین میدوید که قهرمان المپیک هم بهش نمیرسید و زانوش درد نداشت.منم بودم میگ??تم وقتی bale استارت زد یه لحظه به بیماری ک?? دچار شدم از دیدن سرعت وحشتناک bale.

منظور صحبت بارترا این بوده: وقتی bale استارت زد خواستم با نزدیک ترین اژانس تماس بگیرم بلکه شاید با ماشین بهش برسم ولی دیدم با هواپیما هم ??ایده نداره.پس تو اون موقعیت شروع کردم به ??کر کردن که بعد از بازی چی بگم و درد زانو رو انتخاب کردم.

اصل گیریم که زانوش مصدوم بوده.??کر کردی اگه سالم بود میتونست برسه به bale.نه داداش این خبرا نیست.مدا??عای گنده ترش هم بهش نمیرسن چه برسه به این بچه.

این بازی که داور استثنائا یادش ر??ت یه پنالتی اخراج بگیره بارسا باخت.تازه بازم یه پنالتی مشکوک روی راموس ات??اق ا??تاد.

داداش بنویس بیل، مشکلی نیست، همه میتونن بخونن.

ولی خودمونیم چقدر معر??ت و مردونگی داره این رونالدو که اومده و داره به مسی دلداری میده و بغلش کرده.اینه مرام بهترین بازیکن و البته سالم ترین بازیکن دنیا.

8699d1397740184t-00947031-jpg

ولی خودمونیم چقدر معر??ت و مردونگی داره این رونالدو که اومده و داره به مسی دلداری میده و بغلش کرده.اینه مرام بهترین بازیکن و البته سالم ترین بازیکن دنیا.

8699d1397740184t-00947031-jpg

مسی دستشو بد جایی برده هاااا????

سعید خیلی تند ر??تی قبول دارم شاید طر?? بهونه آورده ولی می شه گذاشت روی خستگی طر?? بلاخره 10 دقیقه آخره بازی بود دیگه ، طر?? کم آورد و رئالی ها هم که از لحاظ بدنی یک سر و گردن بالاتر از بارسایی ها که هیچ از کل لالیگا هستند ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...