edward ارسال شده در تیر 10، 2014 ارسال شده در تیر 10، 2014 دوستان سلام . ر??تم بازی elder scroll online رو بخرم که ??همیدم 180 (55 $) هزار تومن برای خرید بازی باید بصر??م و ماهی هم تقریبا (15 $) برابر 45 هزار تومن . از اونجایی که از مدت ها قصد خرید بازی داشتم 160تومن پسنداز دارم البته بیشتر بود ولی 2 روز پیش 60 تومن دادم ترا??یک خریدم ؛ ولی باز هم 20 تومن مشکل ساز نیست و مشکل 45 تومن ماهیانست که باید بدم که برابر پول یارانست البته یک راه دیگه هم دارم که اینکه پول یارانه رو بگیرم و پسنداز کنم و 3 سال دیگه انشا الله یک ps4 بخرم و چون آنلاینش مجانی هست دیگه از اون موقع به بعد نیازی به 45 تومن ماهیانه نیست . به هر حال تنها راه ممکن برای من که بتونم elder scroll on رو بازی کنم اون هم با حساب اینکه شبانه بازی کنم که نت رایگان هست اینکه را یارانه بگیرم . ازشون نمیگذرم اگر یارانم رو ندند لا شی ها
saeed kratos ارسال شده در تیر 10، 2014 ارسال شده در تیر 10، 2014 دوستان سلام . ر??تم بازی elder scroll online رو بخرم که ??همیدم 180 (55 $) هزار تومن برای خرید بازی باید بصر??م و ماهی هم تقریبا (15 $) برابر 45 هزار تومن . از اونجایی که از مدت ها قصد خرید بازی داشتم 160تومن پسنداز دارم البته بیشتر بود ولی 2 روز پیش 60 تومن دادم ترا??یک خریدم ؛ ولی باز هم 20 تومن مشکل ساز نیست و مشکل 45 تومن ماهیانست که باید بدم که برابر پول یارانست البته یک راه دیگه هم دارم که اینکه پول یارانه رو بگیرم و پسنداز کنم و 3 سال دیگه انشا الله یک ps4 بخرم و چون آنلاینش مجانی هست دیگه از اون موقع به بعد نیازی به 45 تومن ماهیانه نیست . به هر حال تنها راه ممکن برای من که بتونم elder scroll on رو بازی کنم اون هم با حساب اینکه شبانه بازی کنم که نت رایگان هست اینکه را یارانه بگیرم . ازشون نمیگذرم اگر یارانم رو ندند لا شی ها داداش 45 تومن ماهانه واسه بازی خیلی زیاده.??علا بیخیالش شو تا ps4 بگیریم ایشالا میریم با هم بازی میکنیم.??علا 10-15 روز دیگه دارک سولز 2 رو بگیر و مشغول شو تا وقتی بشه مجانی بازیش کرد.:thumbup:
saeedmadara ارسال شده در تیر 10، 2014 ارسال شده در تیر 10، 2014 ناراحت نباش داش.تازه شروع به بازی هم که بکنی مطمن باش درد سرات و اعصاب خوردی هات انواع و اقسام ادامه داره....مثل اینکه یادت ر??ته ما تو ایران داریم (زندگی!!) میکنیم.....منم مثل تو عاشق بازیشم ولی جز صبر تا نسخه ps4 چاره ای نیست.صبور باش بیخیالش...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری