saeed kratos ارسال شده در تیر 8، 2014 ارسال شده در تیر 8، 2014 اولین بسته الحاقی عنوان Diablo III با نام Reaper of Souls چهار روز پیش برای PC منتشر شد و در یک ه??ته اخیر منتقدان نمرات خود به این عنوان را منتشر کردند. نمرات را میتوانید در پایین مشاهده کنید. AusGamers – 9.5 Games Xtreme – 9.5 Game Informer – 9.25 IGN – 9.1 Vandal Online – 9.1 Strategy Informer – 9 PCGamesN – 9 VideoGamer – 9 Destructoid – 9 USgamer – 9 BioGamer Girl – 9 GamingTrend – 9 Merlin’in Kazanı (Turkey) – 9 Gameblog.fr – 9 PC Gamer – 8.7 GameStar – 8.5 Meristation – 8.5 MMORPG.com – 8.5 4Players.de – 8.4 GameSpot – 8 Eurogamer Italy – 8 GameFront – 8 The Escapist – 8 Hardcore Gamer – 8 Metro GameCentral – 8 Machinima – 8 GamesRadar – 8 Cheat Code Central – 7.2 در حال حاضر میانگین نمرات بازی در متاکریتیک از ۲۴ نقد ۸۶ و در گیم رنکینگز از ۱۷ نقد ۸۶٫۵۶ است. (نمرات از ۱۰ هستند و این بسته در حال حاضر تنها برای PC عرضه شدهاست.) منبع دنیای بازی
edward ارسال شده در تیر 9، 2014 ارسال شده در تیر 9، 2014 ایول برای pc اومد . کرکش رو پیدا نکردم . ممنون سعید
saeed kratos ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک ارسال شده در تیر 9، 2014 ایول برای pc اومد . کرکش رو پیدا نکردم . ممنون سعید مخلصم داداش.این بازی محشره(البته من بازی اصلیش رو میگم نه این دی ال سی که جدید اومده).من با ps3 پنج بار با دو تا کلاس تمومش کردم و هیچ وقت ازش خسته نمیشم چون سیستم لوتینگ بازی واقعا اعتیاد اوره و هی ایتمهای ??وق العاده و عالی بهت میده.امیدوارم این دی ال سی واسه کنسولها هم بیاد.دیابلو جزو 5 بازی اکشن rpg برتر دنیا هستش.
saeed kratos ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک ارسال شده در تیر 9، 2014 کرکش رو نداری ؟ نه داداش من با کنسول بازیش کردم.این نسخه که دی ال سی reaper of souls رو داره ??علا ??قط برای pc اومده که من ندارمش.چون من اصلا نمیتونم با موس و کیبورد بازی کنم.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری