bm79 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 سلام دوستان عزیز . من برهان مرتضوی هستم دانش اموز پایه سوم راهنمایی توی تیزهوشان شهر تبریز. امسال مدرسه ما 15 تا کلاس سوم راهنمایی برداشته و برای ورود به دبیرستان تیزهوشان قراره یه ازمونی بگیرن که از 15x30ن??ر ??قط 120 ن??ر میرن تیزهوشان شماره یک 120 ن??ر میرن شماره دو و بقیه هم به قول معرو?? kick out میشن .:lol: من تا نوروز واقعا بیخیال بودم اما از امروز نگران شدم . میخوام بدونم واقعا خیلی دیر شده یا امیدی هست که برگردم . هد?? من قبولی در شماره یک هست البته مطمعن هستم که اخراج نمیشم اما میخوام شماره یک قبول شم. مشکل دیگم اینه که من بعضی وقتا میتونم حتی تا 10 ساعتم بدون ??اصله درس بخونم (کم پیش میاد:biggrin2:) اما خیلی وقتا. حتی نیم ساعتم نمیتونم درس بخونم . اگه بتونین کمک کنین یه جدول زمانی و برنامه ریزی درست کنم ممنون میشم . قول های زیادی از بابام گر??تم اگه قبول بشم چیزای زیادی هست که باید بخرم خخخخ اما اگه قبول نشم خودمم بکشم نمیخرن:-| از کسایی که تو کنکور رتبه هایه خوبی اوردن هم کمک میخوام
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 (ویرایش شده) :lol: من تا نوروز واقعا بیخیال بودم اما از امروز نگران شدم . میخوام بدونم واقعا خیلی دیر شده یا امیدی هست که برگردم . نگرانی شما کاملا بیمورده دوست من.متاس??انه. واقعا خیلی دیر شده. ن??ر بعدی لط??ا.:biggrin2: ویرایش شده تیر 4، 2014 توسط kazy
bm79 ارسال شده در تیر 4، 2014 مالک ارسال شده در تیر 4، 2014 زهرههه ماررر بابا من دارم میمیرم . خخخخ اگه قبول شم ps4 میخرم تو رم صدا میکنم میایم با هم می بازیم هااااا خخخخ
bm79 ارسال شده در تیر 4، 2014 مالک ارسال شده در تیر 4، 2014 واقعا راه برگشتی نیس؟ من کسایی رو دیدم که تو اس??ند شروع کردن و نتیجه گر??تن اما اس??ندو نمیدونم
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اوه اوه. خو اگه اینطوره که دیگه قید زندگیتو بزن. واقعا راهی نیس. من خودم تا نخرم دوس ندترم کسی هم داشته باشه. :2lkfck5:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 داداش من اگه برنامه داشتم خودم قبول میشدم. بزار ??ردا بچه ها بیان شاید اونا برنامه داشته باشن. (بعید میدونم :lol:) ایشالله که قبول میشی. ولی اگرم نشدی واسه دانشگاه خودتو اماده کن. به نظر من دبیرستان اصن مهم نیس. اگه درس خون باشی بهترین دانشگاه قبول میشی. ??قط کا??یه قید ر??یقای نابابتم بزنی.
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 الانم بخواب که ??ردا با هم میخوایم بریم یه جای خوب. راس ساعت 7:30 باید اونجا باشی.:00020077:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 زهرههه ماررر بابا من دارم میمیرم . خخخخ اگه قبول شم ps4 میخرم تو رم صدا میکنم میایم با هم می بازیم هااااا خخخخ حالتتم از خوشحال به در حال موت تغییر بده.:thumbup:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 تازه مگه مدرسه مشاور نداره که وقت اساتید رو میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟:cursing::90: شوخی کردم. شب خوش.:kiss:
PS_LORD ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اصلا حسش نیست صبح بیدار شم برم مدرسه، از ترم دوم تا حالا برناممو شب قبل نذاشتم!
saeed kratos ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اگه از من که خیر سرم تو این مملکت خراب شده دکتر شدم میپرسی بهت بگم که عمرا دیر نیست.از ??ردا شروع کن و بخون اگر قبول شدی که عالی اگرم نشدی لا اقل عذاب وجدان نمیگیری که شاید اگه میخوندم قبول نمیشدم.از درس خوندن هیچ ضرری تو زندگی بهت نمیرسه.این نصیحت رو از من بشنو.همیشه درستو ارجح بدون به بقیه ی کارات.دعا کنید منم امسال اس??ند تو امتحان تخصص جراحی قبول شم.مو??ق باشی.:thumbup:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اگه از من که خیر سرم تو این مملکت خراب شده دکتر شدم میپرسی بهت بگم که عمرا دیر نیست.از ??ردا شروع کن و بخون اگر قبول شدی که عالی اگرم نشدی لا اقل عذاب وجدان نمیگیری که شاید اگه میخوندم قبول نمیشدم.از درس خوندن هیچ ضرری تو زندگی بهت نمیرسه.این نصیحت رو از من بشنو.همیشه درستو ارجح بدون به بقیه ی کارات.دعا کنید منم امسال اس??ند تو امتحان تخصص جراحی قبول شم.مو??ق باشی.:thumbup: ایشالله که قبولی سعید جان. ??قط باید امثال دارک سولز رو بزاری کنار.:lol: وایییییییی.??ک کن از سالدیگه با یه دکتر متخصص صحبت کنی. به خودم میبالم.:7AD_headspin:
iman0013 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 عزیز امتحاناتی که به صورت آزمون ورودی یک مدرسه هست رو باید از اول سال بخونی.منم مثل شما برای اخر گذاشتم،نتونستم قبول بشم.بعدش به صورت جایگزین ر??تم. البته اگه از همین الان شروع کنی میتونی برسونی ولی تلاش شبانه روزی میخواد. درضمن باید امتحانات نهایی رو هم بالای 19 بشی تا تأثیر مثبت خودشو بذاره
saeed kratos ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 چااکرتم داداش.مرسی از روحیه و حمایتت.ایشالا که قبول میشم.ایشالا توهم همیشه تو زندگیت مو??ق باشی.داداش به دکتر شدن و متخصص شدن نیست ادم باید ادم باشه و معر??ت داشته باشه که شماها واقعا با معر??ت و اقایید.:thumbup:
bm79 ارسال شده در تیر 5، 2014 مالک ارسال شده در تیر 5، 2014 مشاور مدرسه که کلا حر??شو نزن . ادم قیا??شو میبینه از زندگی و درس میخونه . الان من روحیه دارم مشکلم اینه که وقتی میخوام دو دقیقه درس بخونم حوصلم سر میره :2lkfck5:داداش تا ps4نخرم نمیزارم بخری lol . به شما هم تبریک میگم انشالله دکتر شدی مارو ??راموش نکنی مثل gamer2013 بری :-| . همتون مو??ق باشید
bm79 ارسال شده در تیر 5، 2014 مالک ارسال شده در تیر 5، 2014 میخونه =میمونه meymoon na haaaaaaa mimone
evileye ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 سلام درس خوندن زیاد و پشت سر هم اصلا خوب نیست تو هم با توجه به چیزایی که گ??تی نیاز به یک برنامه خیلی ??شرده نداری.??قط بعداز ضهر ها بشین دو ساعت هم درسای ??ردات و هم درسهای قبلی کتابایی رو ??ردا بازی ببری دوره کن اینطوری تو یک ه??ته میتونی حداقل 75درصد از همه کتابهات رو دوره کنی و اینرو هم ??راموش نکن که: ماهی رو هر وقت که از آب بگیری تازه ست البته به عزم خودت هم بستگی داره.:thumbup:
DANTE & VERGIL ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 تو میتونی نگران نباش ولی واقعا, نه واقعا میتونی؟
DANTE & VERGIL ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 نه شوخی کردن امیدت به خدا باشه و تلاشتو بکن
mmanhatan ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 واقعا نگرانیت بیهوده است دبیرستان اصلا مهم نیست ، من خودم راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان تهران میخوندم ( البته 7 - 8 سال پیش ) سال دوم دبیرستان اخراجم کردن ( خدایا شکرت بابت این ات??اق ??وق العاده ) ر??تم یه مدرسه عادی تازه ??همیدم زندگی یعنی چی !!! تو مدارس تیزهوشان یه سری مطالب بیهوده میگن و مغز آدمو الکی با مطالب کاملا بدرد نخور پر میکنن و اینکه ساعت بیشتری آدمو تو مدرسه نگه میدارن که البته برای گ??تن اون همه مطلبی که اصلا به کار آدم نمیاد نیازه که ساعت بیشتری تو مدرسه باشی. بعدش ر??تم یه مدرسه معمولی که ??قط مطالب در حد کتابو میگ??تن که تو کنکور میاد و من وقت آزاد برا خوندن داشتم ، استرسم هم کاملا از بین ر??ته بود و برق تهران قبول شدم. ??قط باید بدونی برای کنکور باید چجوری بخونی دبیرستان که مدرسه است و مهم نیست
zram ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 سلام دوستان عزیز . من برهان مرتضوی هستم دانش اموز پایه سوم راهنمایی توی تیزهوشان شهر تبریز. امسال مدرسه ما 15 تا کلاس سوم راهنمایی برداشته و برای ورود به دبیرستان تیزهوشان قراره یه ازمونی بگیرن که از 15x30ن??ر ??قط 120 ن??ر میرن تیزهوشان شماره یک 120 ن??ر میرن شماره دو و بقیه هم به قول معرو?? kick out میشن .:lol: من تا نوروز واقعا بیخیال بودم اما از امروز نگران شدم . میخوام بدونم واقعا خیلی دیر شده یا امیدی هست که برگردم . هد?? من قبولی در شماره یک هست البته مطمعن هستم که اخراج نمیشم اما میخوام شماره یک قبول شم. مشکل دیگم اینه که من بعضی وقتا میتونم حتی تا 10 ساعتم بدون ??اصله درس بخونم (کم پیش میاد:biggrin2:) اما خیلی وقتا. حتی نیم ساعتم نمیتونم درس بخونم . اگه بتونین کمک کنین یه جدول زمانی و برنامه ریزی درست کنم ممنون میشم . قول های زیادی از بابام گر??تم اگه قبول بشم چیزای زیادی هست که باید بخرم خخخخ اما اگه قبول نشم خودمم بکشم نمیخرن:-| از کسایی که تو کنکور رتبه هایه خوبی اوردن هم کمک میخوام[/quote داداش امسال که برای ورود راهنمایی به دبیرستان اصلا امتحان نذاشتن .
bm79 ارسال شده در تیر 5، 2014 مالک ارسال شده در تیر 5، 2014 تبریز ??رق داره . شهر های دیگه نهایتا تیزهوشان هاشون 5 تا کلاس برمیدارن اما ما 15 تا کلاس ??قط سوم راهنمایی هستیم . بعدشم بخشنامشو ارسال کردن به همه هم دادن حتی تاریخ دقیق ازمون و ضریب و تعداد سوالات هم مشخص شده راستی مدرسه ما تو المپیاد های پایا و کانگرو معرو??ه یه جستجو کنید پیدا میکنین امسالم تیم من و دوستام توی مرحله شهرستانی پایا قبول شدیم میریم برا استانی اگه قبول بشیم میریم کشوری
zram ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 تبریز ??رق داره . شهر های دیگه نهایتا تیزهوشان هاشون 5 تا کلاس برمیدارن اما ما 15 تا کلاس ??قط سوم راهنمایی هستیم . بعدشم بخشنامشو ارسال کردن به همه هم دادن حتی تاریخ دقیق ازمون و ضریب و تعداد سوالات هم مشخص شده راستی مدرسه ما تو المپیاد های پایا و کانگرو معرو??ه یه جستجو کنید پیدا میکنین امسالم تیم من و دوستام توی مرحله شهرستانی پایا قبول شدیم میریم برا استانی اگه قبول بشیم میریم کشوری بخشنامه ای که تو سایت هست میگه که دانش آموزان سال سوم راهنمایی برای دبیرستان از دادن آزمون معا?? هستند .
edward ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 تیز هوشان نبودم وگرنه کمکت می کردم ولی پسر عمم تیز هوشان بود از اون می پرسم . ولی این رو بگم که اصلا دیر نشده . از همین ??ردا هم شروع کنی مثل آدم بخونی به هد??ت می رسی ولی بخاطر کم کاریت باید یه مدت قی?? بگیری ( سخت کار کنی ) دوستم بعد از تعطیلات عید برای کنکور خوند نرم ا??زار قبول شد تو که وضعت صد رحمت از اون بهتره . به نظرم چند تا ??یلم حماسی خارجی مثل gravity بنشین نگاه کن خوب جو بگیرت بعدش بنشین بخون ( شیوه ی درس خوندن خودم تو کنکور بود:thumbsup: )
bm79 ارسال شده در تیر 5، 2014 مالک ارسال شده در تیر 5، 2014 دوستان همگی ممنون واقعا میگم خیلی کمک کردین از دیروز شروع کردم الانم دارم ریاضی میخونم باور نمیکنین از ریاضی متن??ر بودم اما الان دارم میخونمش !!!edward سرعت اینترنتم کمه تا ??یلم جاذبه رو دان کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری