ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 چی بگم والا.ادم یه سری بچه ها مثل edward و kazy و edzio و علی و مهدی و..... میبینه که با اینکه سنشون کم هم نیست ولی اینقدر مودبن که ادم لذت میبره باهاشون حر?? میزنه.یه بچه ی 12 ساله هم میبینی که به من که 17سال ازش بزرگترم میگه عقل نداری.بهتره چیزی نگم.باشه کوچولو تو درست میگی.چه دوره زمونه ی اشغالی شده واقعا.ما که بچه بودیم چجوری بودیم حالا هم.......سعید جون داداش این ??سقلی نمیدونه شما چی کاریه اگه بدونه حاضر نمیشه دیگه بیاد اینجا بچه پرو آقا سعید میاد..........:lol:
ERFAN MOHAMADI ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 مهدی جان ایشون یک ه??تست که داره یابه گویی می کنی و به تیم من و خود من حر?? های نامناسبی میزنه خودشم نمی دونه که با کی طر??ه اگه میدونست این کارا رو نمی کرد ??قط همینو بگم که من هم از همتون تو این انجمن با ن??وذ ترم و هم قدیمی تر برهر حال ارامش قبل طو??انتون رو خراب نکنید
ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 مهدی جان ایشون یک ه??تست که داره یابه گویی می کنی و به تیم من و خود من حر?? های نامناسبی میزنه خودشم نمی دونه که با کی طر??ه اگه میدونست این کارا رو نمی کرد ??قط همینو بگم که من هم از همتون تو این انجمن با ن??وذ ترم و هم قدیمی تر برهر حال ارامش قبل طو??انتون رو خراب نکنیدببین منم بارساییم ولی دعوا ندارم که:vahidrk:
PS_LORD ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 مهدی جان ایشون یک ه??تست که داره یابه گویی می کنی و به تیم من و خود من حر?? های نامناسبی میزنه خودشم نمی دونه که با کی طر??ه اگه میدونست این کارا رو نمی کرد ??قط همینو بگم که من هم از همتون تو این انجمن با ن??وذ ترم و هم قدیمی تر برهر حال ارامش قبل طو??انتون رو خراب نکنید تو اون mobile1119 نیستی؟ چه رویی داری برای چهارمین بار بن خواهید شد!
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 کاربر باید کاربر باشد، کاربری که کاربر نباشد کاربر نیس. تکبیر.....:90::90::90: شما اصن مدیر سایت باش. احترام بلد نباشی واسه ما قدر یه سنتی هم ارزش نداری.:angry: مواظب باش تو طو??انی که راه میندازی اولین ن??ر خودت تل?? نشی. هرکی نظر خودشو میده. حالا شما حال نکردی یا جواب نده یا شر درست نکنین دیگه.:ohnoes:
ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 مهدی جان ایشون یک ه??تست که داره یابه گویی می کنی و به تیم من و خود من حر?? های نامناسبی میزنه خودشم نمی دونه که با کی طر??ه اگه میدونست این کارا رو نمی کرد ??قط همینو بگم که من هم از همتون تو این انجمن با ن??وذ ترم و هم قدیمی تر برهر حال ارامش قبل طو??انتون رو خراب نکنیدببین با ن??وذ بپا طو??انت سنگولاخی نباشه بره تو چشت ا??تاد یا نه؟
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 ببین با ن??وذ بپا طو??انت سنگولاخی نباشه بره تو چشت ا??تاد یا نه؟ خوشم میاد همه بچه ها پشت هم دیگن. باحال گ??تی مهدی جان.:thumbsup:
ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 خوشم میاد همه بچه ها پشت هم دیگن. باحال گ??تی مهدی جان.:thumbsup: حالا خیلی چیزا بود که بگم ولی......:thumbup:
ali5 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 این پسره تریپ کچلی برداشته با اون استیل کجش . بدو دنبال تیله بازیت . تازش هم این انجمن بعد از ر??تن گیمر2013 و مرتضی اقا و gow خیلی اوضاعش بدشد. الان به کمک مهدی و علی 2013 و سعیداقا و ادوارد و kazyو .... خیلی ها هستن که این انجمن بدون اون ها دیگه انجمن نیست . پس اگه این ها دست به دست هم بدند کل انجمن نابوده. تو این انجمن ن??وذ معنی نداره پس حواست بشه با چه کاربرهایی روبرو هستی . ببین بچه من کلی کلاس برنامه نویسی ر??تم و میتونم کاری کنم کلا اکانتت بن شه . تو این دنیای اینترنت همه چیز ممکن . راستی روی امضای من کلیک کنید . هرکی معنیش رو ??همید که ??همید هرکس هم متوجه نشد . این رو مطلاعه کنه و بدون من میتونم حتی مدیرسایت روهم که خیلی اقای خوبی هست . کاربر اخراجی بکنم . حالا خود دانی . ار??ان مهمدی همه بخونند: گری هت : Grey hats گری هتها ، ا??رادی هستند که برای آنها شرایط خاصی وجود ندارد ، بسته به علاقه آنها در همان لحظه هک کردن ، یا وایت هت میشوند یا بلک هت . این نوع هکرها بعضی وقتها از قوانین پیروی میکنند و بعضی وقتها قانون شکن میشوند.:vahidrk:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 شما لط?? داری داداش من که کوچکترین عضو این مجموعه ام.:thumbup:انجمن رو کاکل شماو بچه های دیگه میچرخه. این زبون بسته یکم زیادی روی کرد داداش. ولی ایشالله خودش میکشه کنار و معذرت خواهی میکنه. شما خودتو عصبی نکن. اخ اگه ادامه بده چی مییییشههههههه :7AD_headspin:.
ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 شما بزرگواری ولی بهتره که از این کارای هک و اینا انجام ندی زیاد خودتو عصبانی نکن بچس:lol:
ali5 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اگه جدا میخوای رو چشم یک سری کد برای اینکار دارم که ip manager مدیر از کار میندازه و یک برنامه از طریق c++مینویسم و کارتمام است.
ghost mahdi ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 مثلا الان میتونی ایمانو دوباره مدیر کنی؟
saeed kratos ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 بچه ها از همتون متشکرم که اینقدر باشعور و با معر??تین.شماها که دوستای منید نص??تون بارسایی هستید ولی من تا حال شده یه بار با شماها بحث یا خدای نکرده بی احترامی کنم؟انسان باید احترام سنش رو نگه داره.خدارو شکر شماها همتون اینقدر اقا و با شعور و با ادب هستید که من ازتون خجالت میکشم واقعا.من هیچ وقت به کسی یا شخصی با ادبی نمیکنم.نظرم رو میگم و اگه ببینم نظرم دوستم رو ناراحت کرده کور میشم و ازش عذر خواهی میکنم و از دلش در میارم.شما ها هم دیگه بی خیال این پسر بچه ی بی تربیت بشید و بحث نکنید.به خودم و این انجمن ا??تخار میکنم که بچه هایی مثل شما داره و من دوستایی مثل شما دارم.با اینکه ندیدمتون ولی اگه یه روز نیام اینجا دلم برای شماها و نظراتتون و مطالبتون و صحبتامون تنگ میشه.واقعا ایول دارین همتون.بی نهایت ممون از حمایت همتون.دمتون گرم.اسم نمیبرم منظورم همه ی شماهاییه که اینجا کامنت گذاشتین و حمایت کردین.:thumbup::thumbup:
ali5 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 چاکرتم داداش .بلاخره دوست همین جاهاست که بدرد میخوره دیگه .:2lkfck5:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 ??دایی داری داداش.:5yt82hl_th: من دیگه حر??ی ندارم. اگه بازم اومد خواهش میکنم کسی جواب نده. منم عاشق همه بچه های با مرام انجمنم:369220a3hjk9pcg9:
ali5 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 اره میتونم ایمان رو دوباره مدیر کنم . الان میتوانم با است??اده رخنه کردن (اصطلاح روزمره برنامه نویسی و هک ) به سرویس انجمن واردشوم و اکسپلویت (Exploit) یا کدهای مخربی رو وارد کنم . با یک سری جابه جایی باز مدیر میشه ولی با اینکه نمیخوام غیبت کسی رو بکنم . اما این کارو واسش انجام نمیدادم .چون ادم از خود راضی هست . :thumbup:
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 ??قط aminomi هست که میتونه با یه تاپیک جنجالی اینطور انجمنو بهم بریزه. :lol: (شوخی کردم داداش به دل نگیریاااا:kiss:)
ali5 ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 راستی میتونم انجمن رو به مدت 5 ساعت خراب کنم . با است??اده از اکسپلویتهای ریموت یا لوکال ip مدیر رو بدست می اورم و تمام . حمله به انجمن.
kazy ارسال شده در تیر 4، 2014 ارسال شده در تیر 4، 2014 راستی میتونم انجمن رو به مدت 5 ساعت خراب کنم . با است??اده از اکسپلویتهای ریموت یا لوکال ip مدیر رو بدست می اورم و تمام . حمله به انجمن. نههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!:369182h9f7t06oge:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری