رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

80924333-5257042.jpg

• ??عاليت بارسلونادر??صل نقل‌و‌انتقالات ممنوع شد !!

??ي??ا ??عاليت باشگاه بارسلونا در بازار نقل‌وانتقالات را ممنوع اعلام کرد؛ ??دراسيون جهاني ??وتبال (??ي??ا) اعلام کرد، باشگاه بارسلونا در 2 ??صل نقل‌و‌انتقالات ‌پيش‌رو نمي‌تواند بازيکنان جديد بين‌المللي جذب کرده و اقدام به ثبت‌نام از بازيکنان زير 18 سال کند.

به نقل از تسنيم، اين ممنوعيت و تحريم بارسلونا در پي تحقيقات ابتدايي است که توسط سيستم تطبيق نقل‌وانتقالات ??ي??ا (Fifa TMS) در طول سال گذشته صورت گر??ته و متعاقب آن توسط کميته انضباطي ??ي??ا به عنوان بخشي از اقدامات انضباطي تکميل شده است.

بر اساس تحقيقات صورت گر??ته مشخص شد که باشگاه بارسلونا در چندين موارد قوانين مربوط به نقل‌وانتقالات بين‌المللي و اولين ثبت‌نام از ??وتباليست‌هاي غيراسپانيايي زير سن‌قانوني را همانند قوانين ثبت‌نام و است??اده از اين بازيکنان در رده ملي نقض کرده است.

تحقيقات مربوط به چندين بازيکن جواني است که توسط باشگاه بارسلونا جذب و بين سال‌هاي 2009 تا 2013 در دوره‌هاي مختل?? در اين تيم به بازي گر??ته شده‌اند.

• واما : باشگاه بارسلونا: ??ي??ا را متقاعد مي‌کنيم !

حکم سنگين ??ي??ا عليه بارسلونا باعث نشده است که مسئولان اين باشگاه احساس نگراني زيادي داشته باشند. يکي از مسئولان بلند پايه بارسلونا به آ اس مي گويد : ??کر نمي کنم مشکل خاصي باشد. 90 روز وقت داريم تا به ??ي??ا توضيح بدهيم. اين يک مسئله عادي است و ما توضيحات کا??ي را به آنها ارائه خواهيم داد. قرار نيست دو سال آينده بازيکني جذب نکنيم ، اين جريمه ??قط يکساله است.مسئولان بارسا از همين امروز در حال جمع اوري مدارک لازم براي د??اع از خود در مقابل اين حکم هستند.

.....

Varzesh3

• پاسخ 81
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
واقعا. باید یه مدا??ع درست حسابی بگیره حداقل. داغونه وضع

:thumbup:

ی مدا??ع و ی دروازه بان، اون از وضع والدز که جام جهانی رو هم از دست داد اینم از پیکه ک یک ماه خونه نشین شد، پویولم که جای خود داره ...

ارسال شده در

اوه اوه. یادم نبود. pinto . اصن مشکل بارسا همین دروازه هم هست. من هر وقت pinto میره تو دروازه دلهره میگیرم

ارسال شده در
اوه اوه. یادم نبود. pinto . اصن مشکل بارسا همین دروازه هم هست. من هر وقت pinto میره تو دروازه دلهره میگیرم

دروازه بان خوبیه ولی سوتی های خطرناکی میده مثل گل دیشبی که خورد ( بازی با اتلتیکو )

ارسال شده در

من که بهش اعتماد ندارم. (اصن مهم نی نه؟؟؟) ولی خدایی والدزم تو بازی با رئال همیشه یه حر??ی واسه گ??تن داشتااااا. :lol:

ارسال شده در
من که بهش اعتماد ندارم. (اصن مهم نی نه؟؟؟) ولی خدایی والدزم تو بازی با رئال همیشه یه حر??ی واسه گ??تن داشتااااا. :lol:

این حر??و نزن داداش گل، والدز که قرار دادش تموم شد و دیگه خداخا??ظی کرده با این وضع مصدومیتش، الان بارسا داره با پینتو جلو میره . باید یک دروازه بان بگیره ( اگه ??ی??ا بزاره ):biggrin2:

ارسال شده در

چه عجب یه بار بالاخره عمو بلاتر و عمو پلاتینی زورشون نرسید که جلوی جریمه شدن تیم محبوبشونو بگیرن.خیلی مسائل دیگه ی مالیاتی و خلا??های دیگه پشت پرده ی بارسا در جریانه.

ارسال شده در

همیشه تا یادمه داورا با بارسا مهربون بودن و هستن.ارزو به دل ما موند یه بار بارسا با یه اشتباه تاثیرگذار داوری از یه تورنمنت حذ?? شه مثل بلایی که اور سر چلسی اورد و یه جام اروپا رو اونسال تقدیم بارسا کردن.

ارسال شده در
خداروشکر.??کر کردم جدی گ??تی.از تو بعید بود واقعا چون همیشه منطقی هستی.:thumbup:

البته اینم بگم که شانس اورد مسی مصدوم شد.:lol:

ارسال شده در
واقعا در زمینه ی ??ساد مالی و ما??یایی بارسا رقیب اول یوونتوسه.:thumbup:

رقیب چیه ؟ اصلا یووه در مقابل بارسا هیچه ... قابل مقایسه نیستند اصلا

ارسال شده در

خوشم اومد. دهن بارسا سرویس شه : پیکه مصدوم ، پویول که دیگه مومیایی شده ، ماسکرانو هم که هم پیره و هم سوتی ، والدز هم ر??تنیه البته ??کر کنم با این وضعیت تمدید کنه ولی تمدید هم کنه ، مصدومیتش رو می خواد چکار کنه ،‌مسی هم که بعد مصدومیت ... ، نیمار هم که همینطوری پاش گیره . کلا بارسا سرویس شد ر??ت

ارسال شده در
خوشم اومد. دهن بارسا سرویس شه : پیکه مصدوم ، پویول که دیگه مومیایی شده ، ماسکرانو هم که هم پیره و هم سوتی ، والدز هم ر??تنیه البته ??کر کنم با این وضعیت تمدید کنه ولی تمدید هم کنه ، مصدومیتش رو می خواد چکار کنه ،‌مسی هم که بعد مصدومیت ... ، نیمار هم که همینطوری پاش گیره . کلا بارسا سرویس شد ر??ت

داداش ولی ببین کی گ??تم بهت که حتما با روابطی که دارن پشت پرده این قضیه رو منت??ی میکنن و به روال عادی و ??ساد مالیشون برمیگردن.مطمئنم که ??ی??ا زورش نمیرسه این حکم رو نگه داره.حالا ببین.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...