رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 72
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

بابا هر ساله همه شرکت ها و شخصیت های معرو?? معمولا در ماه آپریل دروغ های گنده پخش میکنن....:ohnoes:و با مثلا علی جان هم...biggrin2.gif

به ??رض هم بخواد بیاد اجازه ورود نمیدن بهش...

ارسال شده در

بابا ایول عجب دروغ 13 شاخی بود من که باور کردم مخصوصا با اون عکس هایم که گزاشتی گ??تم حتما می خواد بیاد یه توکه پا ??رودگاه و درره:lol::lol::lol::lol:

ارسال شده در

خوب مخ ملت رو کار گر??تید کلمه ایران رو به نوشته اضا??ه کردید....کار جالبی بود ولی عمرا این شخص از مرز ایران رد بشه

ارسال شده در
یک خواننده وقتی از ایران خارج شود به عنوان مطرب شناخته میشود و دیگر نمیتواند برگردد از جمله بزرگانی مثل شادمهر و ابی و ....

حالا PITBULL میخواد بیاد ایران. ممنون از خبر ??یکت که همه رو سرکار گزاشتی . :vahidrk:

چه برخورد سردی !!!!!!!!! بابا به این باحالی. :ohnoes:

ارسال شده در
یک خواننده وقتی از ایران خارج شود به عنوان مطرب شناخته میشود و دیگر نمیتواند برگردد از جمله بزرگانی مثل شادمهر و ابی و ....

حالا PITBULL میخواد بیاد ایران. ممنون از خبر ??یکت که همه رو سرکار گزاشتی . :vahidrk:

خیلی سخت گیری مرد کهانقدر سخت گیر نمیشده تازه سرکار چیه؟دروغ آپریل گ??ته حال کنیم اونوقت شما اینجوری میگی آخه درسته؟:sa0d::91::10::crying:
ارسال شده در

اقا شرمنده ببخشید من نمیدونم سیستم انجمن من چه جوری ??کرکنم دستکاری کردم خراب شده . من بدون اینکه نظرات دیگران رو بخونم .

نظرمیدم . واقا نمیدونم چه جوری عذرخواهی کنم . ببخشید علی و مهدی و .... درستش میکنم . من تازه بایین ص??حه رو دیدم که چقدر بقیه

نظر دادند و بعد علی گ??ته دروغ 13 بود . بازم ببخشید دیگه همچین مشکلی تکرار نمیشه . بازم ببخشید . ر??تم که درستش کنم . :biggrin2:

ارسال شده در

ali5 خواهش می کنم

وپیت بول خیلی بزرگ تر از شادمهر وابی هستش

اونا (ابی و...)سکه خوردهی تو جیب پیت بول هم نیستن:thumbup:

ارسال شده در
اقا شرمنده ببخشید من نمیدونم سیستم انجمن من چه جوری ??کرکنم دستکاری کردم خراب شده . من بدون اینکه نظرات دیگران رو بخونم .

نظرمیدم . واقا نمیدونم چه جوری عذرخواهی کنم . ببخشید علی و مهدی و .... درستش میکنم . من تازه بایین ص??حه رو دیدم که چقدر بقیه

نظر دادند و بعد علی گ??ته دروغ 13 بود . بازم ببخشید دیگه همچین مشکلی تکرار نمیشه . بازم ببخشید . ر??تم که درستش کنم . :biggrin2:

??دای تو . مهم خودتونید پیت بول بهانست:biggrin2:

ارسال شده در

??کر کنم خبرش ??یک هستش پیت بول بیاد ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم از اون حر??ااااست اره جوووووووووووووووون اون عمش بیاد اعدامش میکنن بس طر?? چیزه هه هه هه :biggrin2:

ارسال شده در
??کر کنم خبرش ??یک هستش پیت بول بیاد ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم از اون حر??ااااست اره جوووووووووووووووون اون عمش بیاد اعدامش میکنن بس طر?? چیزه هه هه هه :biggrin2:

دروغ 13 بود داداش.:thumbup:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...